Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

Добави коментар

Назлъ се сбогува със Зейнеп, като й казва, че си е намерила нова работа. Керем е шокиран от смъртта на баща си, но е и облекчен. Вижте какво ще се случи в еп. 36 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат съобщава на Назлъ решението си, като подчертава, че е продиктувано само от желанието да предпази децата от евентуална опасност. Не е редно те да бъдат изложени на риск заради непрестанните инциденти.

Назлъ е изправена пред трудната задача да съобщи на Зейнеп, че си е намерила работа. Тя казва на момиченцето, че Новата й длъжност ще изисква много усилия и време.

Мурат успокоява дъщеря си, че раздялата им ще бъде временна. Обещава й, че скоро майка й ще се върне и те отново ще бъдат заедно. Зейнеп обаче е непреклонна в желанието си да отиде с майка си. Тя уверява Мурат, че ще бъде послушна и няма да ѝ създава проблеми. Мурат се опитва да й обясни, че мястото, където Назлъ ще работи, не е подходящо за дете на нейната възраст. Но Зейнеп е упорита и не приема аргументите му.

Керем е шокиран от новината за смъртта на баща си, но е и облекчен. Той осъзнава, че този човек, когото е наричал баща, никога не е проявил истинска грижа за него. Дори веднъж не го е нарекъл син. Майка му е наясно, че за Керем ще е по-добре да се откъсне от миналото си и да забрави за Рюстем. Керем не е изненадан от трагичния край на Рюстем. Знае, че е бил замесен в съмнителни дела и е очаквал рано или късно да понесе последиците. Оя е обзета от страх и несигурност. Не знае какво да прави в тази ситуация.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!