Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 21 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек заблуждава Мурат, че Назлъ е отвлякла Зейнеп. Вижте какво ще се случи в еп. 21 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат предлага на Назлъ договор, който я кара да заеме мястото на майката на Зейнеп за една година. В замяна на това той е изплатил дълга й към Рустем, но отсега нататък тя му е длъжна. Назлъ, неподготвена за такъв обрат, е принудена да се съгласи. Щом Зейнеп бъде оперирана, Назлъ ще може да бъде свободна да си тръгне.

Въпреки че Мурат е уредил дълга, Рустем не се отказва от тормоза си върху бащата на Назлъ. Той продължава да го посещава, насочвайки вниманието си към Оя. Рустем се обажда на Кемал, за да му съобщи добрата новина. Той му каза, че Назлъ има сестра Оя и тя не е по-лоша. Рустем обеща да изпрати снимка на Оя на Кемал и не се съмнява, че тя ще му хареса.

След като няколко дни настоява да види майка си, момиченцето е изненадано когато вижда Назлъ. Назлъ припада в ръцете на Хатидже. Хатидже настоява, че Назлъ не се чувства добре, и моли тя да си почине докато си възвърне силите. Зейнеп открива, че майка ѝ спи на дивана, и решава да легне в прегръдките ѝ, за да си починат заедно.

Назлъ слага Зейнеп да спи и се опитва да си тръгне незабелязано. Но малкото момиче се събужда, напуска имението и тръгва след нея. Асуде и Мелек, осъзнавайки липсата на Зейнеп, изпадат в паника. Асуде е ядосана на прислугата и се страхува, че заради Назлъ може да се случи нещо лошо на внучката й.

Мелек се обажда на Мурат, за да го предупреди за изчезването на дъщеря му и да му напълни главата с лъжи за Назлъ. Мелек вижда, че двамата се сближават и не възнамерява да се откаже от любовта на Мурат.

Зейнеп, решена да не се разделя с "майката" си, я преследва. Тя заявява, че ще я последва навсякъде и никога няма да я остави сама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?