Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 19 и 20 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мурат успява да спаси Назлъ от Рустем. Мурат принуждава Назлъ да работи за него, след като изплаща дълга ѝ към Рустем. Вижте какво ще се случи в еп. 19 и 20 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Малката Зейнеп е избягала от дома си, преди останалите членове на семейството да се събудят. След разговора си с баща си предната вечер Зейнеп е убедена, че Назлъ е нейната майка, и не разбира защо родителите ѝ не спят заедно, както преди. По време на закуската се разбира, че Зейнеп я няма. Мурат забелязва, че момиченцето все още не е слязло на закуска, и Мелек предлага да отиде да я потърси. Момичето не е в стаята си, нито в къщата.

Фуркан и Мелек намират Зейнеп и Синем в болницата. Фуркан им казва колко са били притеснени за тях и ги моли да не бягат повече. Зейнеп, обсебена от желанието си да намери майка си, е настояла Синем да я придружи. Мелек и Фуркан завеждат децата в именити. Мелек казва на Фуркан че Мурат е по-добре да не знае за случилото се. Фуркан не е съгласен да крие истината от него, особено когато е замесена дъщеря му.

След уплахата, която Зейнеп му е причинило, когато е избягало от дома си, Мурат смята, че е най-добре Назлъ да продължи да се преструва на Джемре, за да не се изкуши момиченцето отново да избяга. Мурат е готов на всичко, за да предпази дъщеря си от загубата на майка ѝ. Това, което Мурат не очаква, обаче, е, че Назлъ е отвлечена от мъж с пистолет от дома на баща си.

Мурат преследва колата, в която е отвлечената Назлъ. След няколко километра Мурат успява да изпревари колата и да я спре. Мурат и Назлъ се озовават в смъртна опасност. Рустем, озлобен, насочва пистолет към Мурат. Назлъ, в отчаян опит да го спаси, предлага направи всичко което Рустем поиска. Мурат, разтърсен от спомена за молбата на дъщеря си да й върне майката, не може да я остави. С бързи действия той успява да изтръгне пистолета от ръката на Рустем. Следва ожесточена схватка.

Мурат успява да надвие Рустем. Той се възползва от ситуацията, за да избяга набързо с Назлъ, която е в състояние на шок след ситуация, на която е станала свидетел. Рустем се заклева, че нито Мурат, нито Назлъ ще останат безнаказани. Мурат отвежда Назлъ при баща ѝ. Мурат научава, за големия дълг на мъжа.

В отсъствието на майка си от семейния дом малката Зейнеп става все по-тъжна и изолирана от останалите членове на семейството. Тя отказва да се храни, обсебена от желанието си да види майка си. Асуде се опитва да я успокои. Зейнеп вярва, че майка ѝ е болна, но не разбира защо баща ѝ и останалите членове на семейството не ѝ позволяват да отиде да я види.

Отчаянието на Мурат за благополучието на Зейнеп го кара да вземе драстично решение. Бащата на Зейнеп идва в дома на Назлъ и я моли да го придружи до офиса на Рустем. Той пристига там с парите, необходими за изплащане на дълга на бащата на Назлъ. Сумата е значително по-висока от първоначално договорената. Мурат изрично предупреждава Рустем да прекрати тормоза над Назлъ и семейството ѝ.

Сонгюл и Оя се наслаждават на парите си. Те ходят по магазините и правят скъпи покупки, които преди не са могли да си позволят. Сонгюл, забелязвайки щастието на дъщеря си, й напомня, че тя е искала да върне парите. Оя, казва, че майка ѝ е била права да не го направи. Тя добавя, че изплащането на заема е проблем на Назлъ. Неочаквано, Рустем се появява и напомня на Сонгюл за нейното обещания. Сонгюл, без да се страхува, се чуди какви са намеренията му. Дали ще й отмъсти за несдържаното обещание?

Мурат предлага работа на Назлъ. С подписване на трудов договор, тя ще е негова служителка, след като е платил дълга й. Назлъ, задължена заради помощта му, е принудена да приеме да играе ролята на покойната майка на Зейнеп, докато детето се подложи на важната операция. Назлъ е притеснена от ситуацията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 37 - Назлъ и Мурат се преструват на съпрузи!

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар