Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 18 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек е решена да се отърве от Назлъ. Сонгюл измисля коварен план. Вижте какво ще се случи в еп. 18 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Бесен Рустем нахлува в дома на Халит. Сонгюл не му позволява да влезе. Рустем е много ядосан и няма просто да си тръгне. Оя, обзета от страх, умолява майка си да се обърне към полицията, но Сонгюл е категорична, че няма да го направи. Рустем търси Назлъ. Зюмбюл решава да приложи нова стратегия за да се справи с проблема.

Пристигането на Назли в имението е тежко изпитание за Мелек, чийто свят се разклаща от осъзнаването, че бъдещето, което иска е застрашено. Решена да се отърве от непознатата, тя се впуска в разследване, за да разбере коя е тя и какви са нейните намерения. Тя манипулира Асуде да се съмнява в Хатидже, която те обвиняват, че иска нарочно е довела Назлъ в имението, накрая Адил се намесва, за да помогне на съпругата си.

Междувременно Асуде се опасява, че присъствието на Назлъ в имението ще провали плановете ѝ да накара сина си да се ожени за Мелек, затова изисква синът ѝ да ѝ плати за услугите. Мурат, поддавайки се на манипулациите на майка си, влиза в стаята на Назлъ, носещ в ръка плик с пари. Но Назлъ, непреклонна, отказва да го вземе, заявявайки, че най-важно е щастието на Зейнеп.

Хатидже се опитва да убеди Назлъ да остане да спи в имението, което ще позволява на Мурат да открие сложната икономическа ситуация, в която се намира младата жена. Той е удивен, че въпреки това тя е отказала да приеме парите, които той ѝ е предложил, за да се престори на Джемре.

Връщайки се вкъщи, Назлъ се сблъсква с мъж от фирмата, в която е работил баща й. Той й напомня за съдебното решение, осъждащо Халит да плати сто хиляди лири. Дава ѝ кратък срок да погаси на дълга на баща си, в противен случай Халит ще понесе тежки последици.

Сонгюл носи парите, които е взела от Рустем, и ги дава на Назлъ. Тя е принудена да ги предаде на мъжа, осъзнавайки, че нямат друг избор, освен да погасят дълга. Назлъ, проумявайки тежестта на ситуацията, предава парите на представителя на фирмата. Но този мъж е подставено лице, изпратено от Сонгюл и след това тя си взема обратно парите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?