Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 17 - какво ще се случи...

Добави коментар

Мурат, отчаян да спаси болната си дъщеря, моли Назлъ да се преструва на нейната починала майка. Вижте какво ще се случи в еп. 17 на турския сериал "Скъпа мамо”.

След като убеждава Зейнеп, че майка ѝ се грижи за дядо ѝ и затова не може да бъде с нея в момента, Мурат отива да потърси Назли. Тя е единственият човек, който може да спаси момиченцето и да предотврати нов пристъп на болестта. Той кара Фуркан да следи Назлъ. Когато Назлъ извежда Рустем от дома си, Фуркан я вижда и решава, че е годеницата на Рустем.

Пристигат в дома на Рустем. Той още в безсъзнание. Назлъ обяснява на съпругата му, че той е претърпял инцидент. Тя не е много заинтересована, не харесва Рустем и е била принудена да се омъжи за него. Когато Назлъ излиза от къщата, Мурат я чаква. Той я моли да се преструва на Джемре пред Зейнеп и ѝ обяснява, че дъщеря му е много болна и не бива да разбира, че майка ѝ е мъртва. Мурат отвежда Назлъ в имението и ѝ дава вещите на Джемре. Той иска тя да се преобрази в образа, който Зейнеп си спомня за майка си.

Мурат вика Зейнеп в стаята. Казва ѝ, че има изненада за нея. Когато Назлъ влиза, Зейнеп я вижда и вика "Мамо!". Момичето се втренчва в Назлъ. Мурат се чуди дали не е разбрала измамата.

Семейството се събира в хола. Мурат, Назлъ и Зейнеп са заедно, сякаш са истинско семейство. Мелек и Асуде са шокирани, сякаш виждат духа на Джемре пред себе си. Назлъ се чувства некомфортно от техните погледи.

Зейнеп изведнъж иска баща си да целуне майка ѝ. Мелек реагира незабавно, за да избегне първата целувка на двойката.

Асуде, когато остава насаме с Назлъ и ѝ казва, че не се доверява на непознати хора. Но се надява, че Назлъ е разумна жена и знае, че не бива да остава в този дом.

Мелек се опитва да спечели любовта на Зейнеп с подаръци, докато омаловажава собствената си дъщеря, която започва да се чувства изместена. Макар че Мелек изглежда постига успех с Зейнеп, печелейки нейната обич, стратегията ѝ се проваля с Мурат. Той не е впечатлен от манипулативните ѝ игри и не се поддава на опитите ѝ за сближаване.

Рустем пристига в дома на родителите на Назлъ. Започва да чука по вратата. Халит мисли, че е Назлъ. Сонгюл отваря вратата и е ужасена, когато вижда разгневения Рустем. Оя е много изплашена и моли майка си да викне полиция. Но Сонгюл не може да го направи, защото е взела пари от Рустем...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 36 - Назлъ се сбогува със Зейнеп

„Скъпа мамо“, еп. 35 - Мелек манипулира Мурат, за да прогони Назлъ

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

„Скъпа мамо“, еп. 33 - Назлъ спасява Синем от пожар

„Скъпа мамо“, еп. 32 - Ще успее ли злия план на Мелек?