Актуално Какво ще се случи...

„Мащехата“, еп.50 - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в еп. 50 на мексиканския сериал "Мащехата”.

Естебан разкрива на Лусия и Уго, че Мариса наистина е тяхна майка, но те яростно я наричат убийца, отказвайки да приемат каквито и да било алтернативни обяснения за смъртта на Николас. Заедно Естебан и Марсия измислят план за залавяне на убиеца на Антонио Гил.

Уго се натъква на уликите, които Мариса е събрала в стремежа си да разкрие убиеца на Николас. В животозастрашаваща ситуация Естебан геройски спасява Марсия.

Полицията притиска Донато в ъгъла и се стига до напрегната конфронтация. Бруно шокира Естебан и Марсия, като признава, че той и Донато са виновниците за убийството на Николас, като подробно описва мотивите за тяхното деяние.

Донато се опитва да избяга от болницата, но е заловен. Лусия и Уго, които се опитват да приемат истината, търсят прошка от майка си Мариса. Посещавайки Донато в затвора, Марсия го уверява, че сега той ще преживее мъките, които тя е изпитала.

Лукресия е изправена пред арест за опит да нарани Марсия. Донато и Бруно са подложени на насилие, докато са в затвора. Емилия трагично умира след раждането, оставяйки Бетина с попечителство над бебето. Лукресия, потисната, обмисля самоубийство, но Флоренсия се намесва, за да я спре.

Естебан и Марсия подновяват сватбените си обети.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мащехата

„Мащехата“, еп.49 - какво ще се случи...

„Мащехата“, еп.48 - какво ще се случи...

„Мащехата“, еп.47 - какво ще се случи...

„Мащехата“, еп.46 - какво ще се случи...

„Мащехата“, еп.45 - какво ще се случи...