Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 90

1 коментар

Анупама заминава на бизнес пътуване с Ануж, въпреки несъгласието на семейството си. Вижте какво ще се случи в епизод 90 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама казва на Лила, че този път няма да се обяснява, а вместо тя ще задава въпросите. Тя пита защо Лила не е била така притеснена, когато Доли е отишла на екскурзия с колегите си. Ванрадж се намесва, като казва, че колегите на Доли не са влюбени в нея. Анупама предизвиква Ванрадж, като казва, че никой не знае какво наистина се случва в нечие съзнание. Тя размишлява върху собствената си липса на разбиране към Ванадж в продължение на 25 години.

Самар и Кинжал искат да помогнат на Анупама да си опакова багажа. Паритош се притеснява от това какво ще кажат хората ако майка му замине с Ануж. Кинжал казва на Паритош да спре да се тревожи. Лила казва, че ще се притеснява за Анупама. Анупама я успокоява, като казва, че ще се справи сама. Тя моли Лила и Ванрадж да не се притесняват за нея и да не спорят заради нея. Хасмук се опитва да развесели Анупама.

Самар разговаря с Нандини, развълнувана от напредъка на Анупама, но Рохан ги прекъсва, мълчаливо предизвиквайки ги. Кавия признава на Ванрадж, че ревнува от пътуването на Анупама с Ануж. Анупама развълнувано се подготвя за пътуването си и благодари на Ануж, че е сбъднал мечтата ѝ. Ванрадж поставя под въпрос чувството си на ревност към Ануж, въпреки че обича Кавия. Хасмук хвали деловия нюх на Анупама, а Самар ѝ помага да си извади паспорт. Анупама изказва благодарност на Ануж и се моли за подкрепа. По-късно Анупама сънува, че е изпуснала полета си.

Анупама се моли на Бог за напътствие да се справя както с домакинските си задължения, така и с работните си задължения. Хасмук и Лила се включват в молитвите ѝ, като Лила първоначално се колебае дали да я благослови, но накрая отстъпва по настояване на Хасмук. Ванрадж ѝ пожелава късмет, което кара Anupama да изрази желанието си за повече сърдечни пожелания от негова страна.

Самар предлага да придружи Анупама до летището, но тя отказва, демонстрирайки своята независимост. Хасмук отбелязва смелостта на Анупама да посрещне живота сама, докато Кавия прави хаплив коментар за предстоящото общуване на Анупама с Ануж.

Колата на Ануж се разваля по пътя към летището. Ануж бърза към летището. Анупама, развълнувана от пътуването си, предлага на Ануж да го закара, когато го вижда да тича към летището. Междувременно Лила се дразни, когато хората я питат за заминаването на Анупама. Анупама и Ануж се подготвят да се качат на самолета, като Ануж помага на Анупама да се справи с колана.

По време на полета Ануж се намесва, когато един пътник прави груб коментар за трудностите на Анупама с колана. Кавия задава въпроси на Ванрадж за чувствата му към Анупама, на които той отговаря несигурно.

Анупама, която иска да изпрати снимка на Хасмук, моли Ануж да я направи. Ануж се съгласява и когато Анупама вижда снимката, тя е доста запленена от нея. Тя я сравнява със снимката, направена по време на нейната сватба, като изразява мнение, че снимката на Ануж е дори по-добра. Ануж на свой ред е поразен от реакцията на Анупама. Тя пита Ануж дали може да изпрати снимката на Хасмук, а също така изразява желание да му се обади. Ануж ѝ дава телефона си назаем.

Междувременно Ванрадж търси телефона си и Кавия забелязва неговото безпокойство. Тя предполага, че той се притеснява да не би историята с Ануж и Анупама да се сближат прекалено много, както са направили те двамата на друго бизнес пътуване. Ванрадж се дразни. Анупама се обажда на Хасмук, споделяйки вълнението си, че е получила място до прозореца, и подробностите за полета си. Ануж ѝ се усмихва нежно.

Кавия поставя под въпрос несигурността на Ванадж по отношение на Анупама, като му напомня, че тя вече не е негова съпруга. Ванрадж признава, че се чувства безпомощен, въпреки че не иска да ревнува. Анупама се просълзява от щастие по време на разговора с Хасмкук. Кавия съветва Ванадж да спре да се вманиачава по Анупама, но той признава, че изпитва силно привличане към нея и се извинява на Кавия, че го е признал.

Рохан споделя интимни снимки на Нандини със Самар, което предизвиква напрежение между тях. Рохан заплашва да изпрати снимките на семейството, а Нандини се притеснява за реакцията на Лила. Рохан тайно поставя снимките в торбичките за зеленчуци на Лила.

Ануж насърчава Анупама да се наслади напълно на първия си полет и тя го прави с ентусиазъм. Той дори предлага якето си на спящата Анупама. Анупама се събужда и открива, че сакото на Ануж е наметнато върху нея. Ануж обяснява, че го е предложил, защото одеялата в самолета не са удобни. Анупама изразява объркване относно това как е заспала и след това показва на Ануж своята картина. Той ѝ се възхищава и казва, че светът ѝ изглежда завършен и съвършен. Когато полетът обявява кацането си, Ануж започва да нервничи. Анупама забелязва това и го пита дали и той се страхува по време на кацане. Ануж признава, че се чувства малко уплашен, и предлага да погледнат заедно през прозореца. Анупама се вълнува, като вижда плажа навън.

Междувременно Лила моли Кавия да нареже зеленчуци, но Кавия се оправдава. Анупама се обажда на Пахи и изразява загриженост за здравето на Хасмук заради яденето на туршия. Тя инструктира Пахи да се погрижи за него и се извинява на Ануж, че се е притеснявала за Хасмук. Ануж я успокоява и казва, че я разбира.

Анупама подчертава значението на дома и работата, като обяснява мечтата си да постигне нещо значимо за жените като нея. Ануж ѝ предлага да представи идеята си на останалите. Анупама прави презентация.

Джигнеш намира снимката на Нандини и Рохан, оставена от Рохан, но не успява да ги разпознае. Кавия получава обаждане, което я кара да изпадне в паника, и се обажда на Ванрадж. Ануж урежда кола, която да закара Анупама на плажа, и тя с готовност се съгласява.

На плажа Анупама се забавлява, докато Ануж ѝ се възхищава. Тя съобщава на Хасмук, който я насърчава да се наслаждава на пътуването. Анупама се наслаждава на преживяването на плажа, а Ануж е поразен от радостта ѝ.

Ванрадж успокоява Кавия, но тя го гледа с неувереност. На плажа няколко момчета се опитват да ограбят Анупама и Ануж се притичва на помощ. Анупама смело ги отблъсква, което впечатлява Ануж. Той аплодира смелостта ѝ и те продължават да се забавляват заедно. По-късно те са шокирани, когато срещат Ванрадж и Кавия на плажа.

Ванрадж изразява изненада, казвайки, че Анупама е в командировка, а не на почивка. Анупама пита защо са там. Кавия обяснява, че се сбогуват с бившия ѝ шеф, който напуска страната.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116