Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86

Добави коментар

Ануж спасява живота на Самар.Ануж и Анупама танцуват заедно, което кара Ванрадж да ревнува. Вижте какво ще се случи в епизод 86 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия хвали Ануж за това, че е богат и красив, което кара Ванрадж да си припомни ретроспекция на Анупама и Ануж, които танцуват заедно. Анупама се прибира у дома, а Кавия продължава да хвали Ануж пред Ванрадж, предлагайки му да се сприятели с Ануж чрез Анупама. Тя описва Ануж като добър човек и много скромен, но Ванрадж не е съгласен, казвайки, че според него Ануж е прекалено добър до степен да бъде неприятен. Кавия пита Ванрадж дали ревнува, защото Ануж се сприятелява с Анупама, но Ванрадж отказва да го признае.

Междувременно Девика пита Ануж за това, че не е придружил Анупама до дома си, а Ануж обяснява, че Анупама е отказала предложението му. Девика шеговито предполага, че ако Ануж е предложил на Анупама по време на студентските им години, тя е щяла да го отхвърли. Ануж пита за проблемите на Анупама и Девика го запознава със ситуацията. По-късно те танцуват заедно.

Анупама се прибира вкъщи, а Кинжал и Пахи развълнувано я питат дали Ануж Кападия е неин приятел. Кавия се намесва, заявявайки, че Ануж е не просто приятел, а близък приятел, което дразни Анупама. Кавия съобщава на семейство Шах, че Анупама е танцувала с Ануж, и намеква, че Анупама може би крие връзка с него. Анупама отговаря, че не крие нищо, за разлика от Кавия, която пази тайни в продължение на девет години. Тази забележка разстройва Кавия. Анупама пояснява, че това е било събиране и тя е танцувала с всички. Пахи пита Анупама дали Ануж е човекът, когото Девика споменава от миналото, на което Анупама отговаря, че повече няма да обсъждат Ануж.

Кавия започва да се чуди дали между Ануж и Анупама е имало нещо повече. От друга страна, Ануж се връща вкъщи и разговаря с Гопичандра за срещата си с Анупама. Гопичандра. настоява, че той трябва да помисли за повторен брак.

Междувременно Кавия предлага на Ванрадж да се опита да се сприятели с Ануж чрез Анупама, тъй като крайният срок за връщането на парите на Рахи наближава, а те не могат да намерят бързо купувач за имота. Самар се среща с Анупама и разкрива, че се е сбил с Рохан. Анупама съветва Самар да се довери на любовта си, но Самар изразява страха си, че Нандини може да избере Рохан вместо него.

Девика се обажда на Анупама, за да обсъдят Ануж, но Анупама избягва темата. Ванрадж подслушва разговора на Анупама за Ануж и започва да любопитства. Анупама моли Девика да не споменава името на Ануж пред нея. Междувременно Ануж решава да помогне на Анупама.

Семейство Шах се вълнува от предстоящото празнуване на Джанмащами. Кавия се присъединява към семейство Шах и изразява ентусиазма си от първия си Джанмащами с тях. Тя с нетърпение иска да изиграе ролята на Радха. Въпреки това, когато Ванрадж отказва да се превъплъти в Кришна, Кавия му напомня как се е обличал като Кришна, когато Анупама е била в ролята на Радха. Анупама поставя под съмнение намеренията на Кавия.

Гопичандра помага на Ануж да се подготви за Джанмащами и го насърчава да се превърне в Кришна. Ануж неохотно се съгласява и изпълнява нарежданията на Гопичандра. Гопичандра. също така предлага на Ануж да си намери съпруга, но Ануж изразява задоволство от настоящия си живот. Гопичандра. настоява, че трябва да посетят храма.

Нандини се среща с Анупама и тя се опитва да я утеши. Междувременно Самар се среща с Рохан, който се опитва да манипулира Самар, като разкрива, че Нандини е контактувала с него и че той иска да се върне в живота ѝ. Самар се разстройва. Анупама успокоява Нандини, като казва, че Самар ще разбере защо е скрила истината за Рохан, за да не го нарани. Кинджал съобщава на Анупама и Нандини, че Самар все още не се е върнал. Рохан продължава да провокира Самара, заявявайки, че винаги ще бъде първата любов на Нандини, което ядосва Самар.

Междувременно Пахи получава снимка на Анупама и Ануж и планира изненада за Анупама. Шахите са заети с подготовката за Джанмащами. Ануж търси някакви документи за собственост и Кавия научава, че Анупама някога е била влюбена в Ануж. Лила се разстройва, когато вижда снимките на Анупама и Ануж заедно.

Кавия казва на Ванрадж, че е проучила Ануж онлайн, което предизвиква любопитството на Ванрадж. Той разпитва Кавия за внезапния ѝ интерес към Ануж, а Кавия му отговаря, като споменава, че Ануж неженен въпреки значителното си богатство. Тя предполага, че зад статуса му на ерген може да се крие някаква неразрешена романтична история, което дразни Ванрадж.

Междувременно семейство Шах е облечено и готово да празнува Джанмащами. Пахи изразява благодарността си към Кинджал за подреждането на костюмите и благодари на Анупама за идеята. Нандини обаче стои разстроена, а Кинжал се опитва да я утеши, уверявайки я, че Самар ще се върне скоро.

Самар върви по пътя, стресиран и избягва обажданията на Нандини. Ануж пътува с Гопичандра към храма. Анупама съветва Самар да се върне вкъщи и предлага да поговори с Нандини. Самар със сълзи на очи казва на Анупама, че вече няма какво да обсъждат, и решава да се върне у дома. По пътя обаче той е на път да се сблъска с инцидент, когато Ануж се втурва да го спаси. Анупама се притеснява за Сама.

Анупама чака с нетърпение заедно със семейство Шах завръщането на Самар. Гопичандра откарва Самар до дома му, а Лила разпитва Нандини за ролята ѝ в състоянието на Самар. Нандини признава грешката си, а Лила се притеснява за благополучието на Самар. Тази ситуация води до спор между Кавия, Кинджал и Лила, но Санджай се намесва, за да спре кавгата, предвид съществуващия стрес. Анупама и Ванрадж се надяват, че Самар е добре.

Самар идва в съзнание и си спомня за злополуката си. Ануж и Гопичандра му обясняват как са го спасили. Самар е шокиран, когато научава, че Ануж е извлякъл домашния му адрес от последния набран номер на телефона му. Той се притеснява за Нандини и Анупама. Самар разпознава Ануж. Ануж и Самар шеговито спорят. Самар се прибира у дома, а Анупама и семейство Шах го прегръщат сърдечно. Анупама благодари на Бога за безопасното завръщане на Самар.

Когато застават на прага, Анупама и семейството са смаяни да видят Ануж Кападия, а Ануж е също толкова шокиран да види Анупама. Самар съобщава на семейството, че Ануж е спасил живота му, а Анупама изразява благодарността си към Ануж.

Ванрадж изразява благодарността си към Ануж за това, че е спасил живота на Самар, като подчертава, че може да е купил или да не е купил техния склад, но спасявайки сина му, е спечелил семейство Шах. Той прегръща Самар, а Ануж уверява всички, че Самар е добре. Ануж моли Анупама да спре да плаче, тъй като Самар е в безопасност. Той се сбогува и се кани да си тръгне, когато Кавия и Самар го молят да остане. Самар също така напомня на Ануж за облога, който са имали относно това чия майка е по-красива. Кавия пита за залога, а Ануж го омаловажава. Самар съобщава на семейство Шах, че майката на Ануж също е там, и Джигнеш отива да я види, но е изненадан да види Гопичандра. Ануж представя чичо си Гопичандра. на семейството и Хасмук кани и Ануж, и Гопичандра. да останат при тях.

По-късно сарито на Анупама се заплита в часовника на Ануж и той дискретно ѝ помага, без тя да разбере. Ануж изглежда хипнотизиран от присъствието на Анупама. Ванрадж представя семейство Шах на Ануж и Ануж похвалва семейството по поетичен начин. Лила изразява желанието си също да научи поезия. Кавия, от друга страна, изглежда незаинтересована от поетичния обмен и се съсредоточава върху обсъждането на бизнеса на Ануж. Ванрадж си мисли, че Кавия започва да прилича на Рахи, което го притеснява.

Кавия предлага на Анупама да се сприятели с Ануж и дори приготвя специално ястие за него. Анупама напомня на Кавия, че не оценяват гостите според богатството им, което дразни Кавия. Кавия мечтае за това как животът ѝ щеше да е различен, ако Ануж ѝ беше приятел, което можеше да подобри положението на семейството ѝ.

Семейството настоява Ануж и Гопичандра да останат за Джанмащами, а Гопичандра разкрива, че това е и рожденият ден на Ануж. Всички пожелават на Ануж щастлив рожден ден. Кавия забелязва връзката между Ануж и Анупама, когато разговарят, а Ванрадж ѝ казва да спре да я коментира. Кавия става оптимист, мислейки, че Ануж може да реши всичките им проблеми. Лила споделя подобно мнение с Кавия.

По-късно всички танцуват. Започва танц по двойки и Анупамйа слиза от сцената. Самар кани Ануж на дансинга. Кинджал убеждава Анупама също да се присъедини към танца. Ванрадж започва да ревнува, докато гледа как Ануж и Анупама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116