Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 85

Добави коментар

Ванрадж получава предложение от Ануж Кападия. Анупама забелязва, че Нандини изглежда уплашена от някого. Вижте какво ще се случи в епизод 85 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж подчертава, че къщата принадлежи на Хасмук, но Анупама е ипотекирала имота му. Намесва се Хасмук, който спира Ванрадж и предполага, че знае накъде е тръгнал с мислите си Ванрадж. Ванрадж пита защо Хасмук го спира и двамата започват разговор. Ванрадж пита Хасмук дали все още вярва, че трябва да подкрепят Анупама. Хасмук помага на Ванрадж да разбере, че ако Анупама не беше уредила парите, кафенето и танцовата им академия вече щяха да са затворени. Ванрадж изразява разочарованието си от обстоятелствата.

Лила излива гнева си върху Хасмук, че не я е информирал за ипотекирането на къщата, като обвинява и Хасмук, и Анупама за това решение. Тя заплашва, че ще я видят умряла, ако не си върнат къщата от Рахи. Хасмук остава безмълвен в отговор на избухването ѝ.

Междувременно Анупама, заедно със Самар и Нандини, обсъжда план за връщане на парите на Рахи. Тя решава да работи извънредно и дори да предлага частни уроци, за да получи повече приходи. Самар изразява загриженост за натовареността ѝ, но Анупама го успокоява.

Ванрадж получава предложение от Ануж Кападия. Той изпраща писмо, адресирано до Хасмук, в което предлага 5 крони в замяна на имота му. Анупама е шокирана, когато научава за предложението. Ванрадж обсъжда офертата със семейство Шах и някои членове, включително Лила и Паритош, подкрепят продажбата на имота. Хасмук решава да се обади на Анупама, за да обсъдят въпроса. Ванрадж обаче казва, че Анупама не е нужна за този разговор и предлага да продадат имота, за да облекчат проблемите си. Хасмук се съгласява, но изглежда тъжен. Ванрадж и Кавия обсъждат бъдещите си планове, като Кавия предлага идеи как да използват парите от продажбата на имота. Ванрадж се надява да сключи успешно сделката.

Нандини получава обаждане, но го избягва, което привлича вниманието на Самар. Самар се изправя срещу Нандини за обаждането, но тя си тръгва, без да обясни. Самар намира поведението на Нандини за странно и се чуди какво може да я притеснява.

Лила пита Хасмук дали е разстроен от продажбата на фабриката и Хасмук признава, че изпитва малко тъга. Той си спомня как баща му е предал имота на него и добавя, че е щастлив, че имота ще донесе щастие в живота на децата им. Анупама и Самар дочуват думите на Хасмук и Анупама е съпричастна с емоциите на Хасмук, като се просълзява.

Анупама се доверява на Самар за думите на Хасмук и казва, че се чувства така, сякаш е проклела къщата. Самар съветва Анупама да не се обвинява и ѝ напомня, че всичко се случва по някаква причина, точно както винаги го е учила. Той решава да потърси ново място за танцовата академия и Анупама го прегръща.

Ванрадж забелязва Рахи в къщата и пита дали Анупама ѝ се е обадила. Рахи разкрива, че този път Кавия я е поканила. Между Кавия и Рахи се разгаря остър спор. Кавия губи търпение и предава чек на Рахи, като връща парите с лихва. Ванрадж посочва, че чекът е трябвало да бъде предаден два дни по-късно. Кавия настоява, че не може да чака повече. Тя дори счупва табелката с името на Рахи. Рахи предупреждава семейство Шах, че ако чекът не е истински ще им отмъсти за всички обиди. Тя също така споменава, че ще върне документите на къщата само когато чекът е осребрен. Кинджал и Ванрадж се питат за нетърпението на Кавия, а тя обяснява, че е искала Рахи да изпита собственото си лекарство. По-късно семейство Шах се моли за успешна сделка с Ануж. Анупама става емоционална, но Хасмух я насърчава да се съсредоточи върху танцовата академия и да остави всичко в ръцете на Бог.

Ванрадж и Кавия посещават офиса на Ануж Кападия, за да финализират сделката и да се срещнат с мениджъра на Ануж. Мениджърът им връчва някакви документи, които шокира Ванрадж и Кавия. Междувременно Самар споделя информация за Ануж Кападия с Анупама и ѝ показва негова снимка. Анупама забелязва, че Нандини изглежда уплашена от някого и я конфронтира за това. Нандини разкрива пред Анупама и Самар миналото си, включително за връзката си с Рохан. Това разкритие разгневява Самар, който се чувства предаден, че Нандини е скрила тази информация от него, и той си тръгва разочарован.

Нандини се извинява на Анупама и изразява вината си, че не е могла да каже на Самар за Рохан. Анупама успокоява Нандини и я насърчава да се изправи пред Рохан за причината за завръщането му. Тя уверява Нандини, че винаги ще я подкрепя. След разговора им Анупама се моли за децата си.

Рахи се чуди как Шах са намерили парите толкова бързо и инструктира хората си да осребрят чека. Тя също така ги предупреждава да се подготвят за съдебни действия, ако чекът е невалиден. Междувременно Девика съобщава на Анупама за среща на випуска.

Семейство Шах научава от Кавия и Ванрадж, че Ануж е отказал да купи имота. Хасмух предлага да го продадат на някой друг, ако вече са решили да продават. Пристига Анупама и Кавия я обвинява, че е хвърлила лошо око, което е накарало Ануж да промени решението си. Хасмух защитава Анупама, а Ванрадж напомня на Кавия за чека на Рахи. Кавия се страхува от реакцията на Рахи и отива при Анупама, като я моли да отиде при Рахи и да вземе чека. Анупама отказва и съветва Кавия сама да се изправи пред Рахи, като ѝ напомня за ентусиазма, с който е дала чека.

Кинджал се връща с чека и Анупама и Ванрадж я разпитват за всички условия, които Рахи може да е поставила. Кинджал разкрива, че е измамила Рахи да върне чека без условия. Въпреки че не могат да подкрепят действията на Кинжал, те ѝ благодарят за това, че е върнала чека. Кинжал ги информира, че Рахи е поставила едномесечен срок за връщане на парите. По-късно пристига Девика и настоява Анупама да присъства на срещата на випуска. Първоначално Анупама отказва, но е убедена от Кинджал и Хасмух.

Анупама споменава, че вече е готова да отиде на партито, и си спомня за миналото си. Девика посочва на Анупама, че е станала по-силна. Хасмук насърчава Анупама да се наслаждава на момента. Кавия се намесва и задава въпроси за мотивите на Анупама да се облече добре, намеквайки, че тя се опитва да впечатли някого. Лила защитава Анупама, а Кинжал добавя, че тя се е облякла заради себе си, а не за да впечатли другите. Кавия продължава да се подиграва на Анупама, че ще ходи на парти, когато семейството е в беда. Девика и Кавия спорят и в крайна сметка Анупама решава да не присъства на партито.

Ванрадж спира Анупама и я окуражава да отиде, като ѝ внушава, че сега тя заслужава да живее за себе си. Анупама е трогната от думите му. Кавия киха преди Анупама да си тръгне, а Девика казва на Анупама да не ѝ обръща внимание. Кавия също коментира поведението на Ванрадж към Анупама.

Девика и Анупама говорят на партито за заема. Анупама е призната за най-добрата танцьорка в колежа. Те си спомнят за влюбването на Анупама в колежа, но Анупама връща разговора към семейството и децата си.

По-късно светлините угасват за кратко и Анупама осъзнава, че ѝ липсва един сандал. Ануж ѝ помага да обуе сандала си и двамата започват разговор. Ануж пита дали Анупама го разпознава, а тя отговаря, че не. Ануж се представя и индиректно флиртува с Анупама. След това той се присъединява към приятелите си, а Анупама стои на разстояние. Междувременно Ванрадж и Кавия пристигат в същия хотел по свои собствени причини, без да знаят, че там се провежда партито на Анупама. Анупама се чуди защо Ануж е отказал да купи техния склад.

Девика забелязва, че Анупама стои на разстояние, и я пита защо не се включва. Анупама казва, че се чувства добре там, където е. Девика пита дали Анупама си спомня Ануж, на което Анупама отговаря, че не си спомня. Ануж насърчава всички да танцуват и пеят, като ги призовава да изживеят отново двадесетте си години. Междувременно Нандини се изправя пред Рохан за завръщането му. Тя споменава, че е чакала извинение, но вече е твърде късно. Рохан признава, че все още я обича, и ѝ съобщава за инцидента с майка му, оставяйки Нандини шокирана.

Ануж свири на китара и пее, докато Девика завлича Анупама на дансинга. Ануж наблюдава внимателно Анупама. Кавия и Ванрадж влизат в същия хотел и виждат партито, като си мислят, че някой празнува рожден ден.

Рохан обвинява Нандини, че е използва Самар, което я ядосва. Той я хваща за ръката,. Самар го удря. Девика разговаря с Ануж за любовта и Ануж споменава за едностранните си чувства към Анупама. Девика окуражава Ануж да си намери място в сърцето на Анупама и убеждава Анупама да танцува с него.

Самар предупреждава Рохан да стои далеч от Нандини, но Рохан вярва, че Нандини ще го приеме отново в живота си. След като Рохан си тръгва, между Нандини и Самар възниква остър спор. Самар се разстройва, когато вижда татуировката на името на Рохан върху ръката на Нандини.

Ануж и Анупама танцуват. Ванрадж и Кавия чуват името на Анупама. Те са шокирани да научат, че Ануж е бивш съученик на Анупама. Когато се сблъскват, Анупама обяснява, че не е знаела, че Ануж е неин съученик. Ануж предлага да помогне на Анупама, но тя отказва и решава да си тръгне сама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 125

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 124

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 123

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 122

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 121