Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

Добави коментар

Анупама и Рахи сключват сделка, в която Анупама ипотекира своя дял от къщата. Вижте какво ще се случи в епизод 84 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама се среща с Рахи. Рахи пита за целта на посещението ѝ и Анупама искрено моли Рахи за финансова помощ, като ѝ иска 20 лакхи. Тя споделя подробности за измамата, на която е станала жертва. Рахи се усмихва на Анупама и изслушва молбата ѝ. Анупама продължава да моли Рахи и я пита дали ще ѝ помогне, или не.

Междувременно Кавия съветва Ванрадж да спи, заявявайки, че постоянното притеснение няма да реши магически финансовия им проблем. Тя предполага, че Анупама може да спи спокойно, без да знае за тяхното бедствие. Ванрадж обаче е наясно, че Анупама не спи, и се притеснява, че тя може да предприеме друга драстична стъпка.

Рахи отговаря на Анупама, като споменава, че много просяци са идвали на прага ѝ, но никой не е поискал 20 лакхи. Анупама пояснява, че не иска пари, а търси заем, като уверява Рахи, че ще го върне. Рахи не се впечатлява и намеква, че Анупама прави празни изявления, въпреки че няма какво да предложи. Тя добавя, че не може просто да даде парите на Анупама назаем и предлага условие.

Кавия става все по-неспокойна, чувствайки, че може да се случи нещо по-лошо. Тя решава да провери какво става с Анупама. Рахи представя сделка на Анупама, като ѝ предлага парите в замяна на това да убеди Кинджал да напусне къщата на Шах. Анупама отказва, заявявайки, че не може да пожертва щастието на децата си за пари и вярва, че Кинджал няма да е доволна, ако живее далеч от семейството. Рахи разкрива, че иска да върне дъщеря си в дома си.

По-късно Кавия посещава стаята на Анупама, чука на вратата и предполага, че Анупама е в банята. Пристигат обаче Самар и Кинжал и не позволяват на Кавия да влезе в стаята на Анупама. Рахи предлага на Анупама да загърби гордостта си. Анупама обмисля ситуацията и решава да приеме предложението на Рахи да ѝ даде парите назаем, като заложи на карта гордостта си. Тя се чуди дали не е направила още една грешка, за да прикрие предишната.

На следващия ден семейство Шах е шокирано да види, че Анупама се държи нормално. Рахи обаче е доволна от новото си влияние върху Анупама. Ванрадж моли Самар да разбере как Анупама е успяла да уреди парите. Самар уверява Анупама, че винаги е с нея, докато Ванрадж е решен да разкрие тайната зад изплащането на заема. Анупама се надява никой да не разбере какво е направила. По-късно семейство Шах се подготвя да отпразнува Ракшабандхан. Анупама насърчава семейство Шах да започнат ритуала Ракшабандхан и точно когато те са на път да започнат, Хасмук се връща у дома.

Семейство Шах продължава да празнува Ракшабандхан. Хасмук и Лила ги канят на вечеря. Кинджал обаче се намесва и изразява желанието си да върже рахи и на Анупама, като обяснява, че Ракшабандхан е обещание за закрила и тъй като Анупама винаги я е закриляла, тя иска да върже рахи и на нея. Анупама е трогната и просълзена, а Лила се съгласява с молбата на Кинджал. Лила подчертава, че Анупама ги защитава като Господ Кришна, и също връзва рахи на Анупама. Хасмук заявява, че сега това е перфектният Ракшабандхан. Самар призовава всички да си направят групово селфи. Анупама наблюдава усмихнатите лица на семейството си и се моли тайната ѝ сделка да не бъде разкрита, тъй като това би заличило щастието им. Присъствието на Рахи кара Анупама да се чувства неудобно.

Лила разпитва за причината за щастието на Рахи и тя разкрива, че е сключила сделка предишната вечер. Кинжал провежда кратък разговор с Рахи. Анупама моли Рахи да не създава сцени, а Рахи заявява, че е собственик на къщата. Ванрадж се приближава до Анупама и споменава, че е научил откъде е уредила парите. Той казва, че ги е взела от Девика и е ядосан. Анупама се притеснява, че Ванадж ще бъде още по-бесен когато разбере от къде наистина са дошли парите.

Анупама забелязва Кавия с Рахи и се притеснява, че Рахи може да разкрие подробности за сделката им. По-късно Ванрадж случайно разлива вода върху мобилния телефон на Рахи, което води до спор между тях. Паритош застава на страната на Рахи. Рахи омаловажава Ванрадж по време на разгорещената размяна.

Кавия съветва Рахи да не се държи лошо с Ванрадж. Рахи отговаря, като нарича семейство Шах неграмотни, което още повече дразни Кавия. Хасмук се намесва и моли Рахи и Кавия да спрат да спорят. Рахи се кара на Хасмук. Санджай се застъпва за роднините си, отказвайки да търпи обидите им. Рахи отвръща, че може да го обижда и лично. Доли се намесва, като казва на Рахи, че не може да се държи зле със съпруга си. Рахи отговаря, че може да обиди и Доли. Ванрадж се намесва и моли Рахи да си тръгне. Рахи заявява, че никой не може да я изгони от къщата.

Ванрадж иска тя да поясни какво има предвид. Той ѝ казва, че къщата принадлежи на него, Доли и Анупама, и я моли да напусне. Анупама настоява Рахи да не създава повече драма, но Рахи разкрива шокираща истина на семейство Шах. Тя разкрива, че Анупама е ипотекирала своя дял от имота. В една ретроспекция Рахи сключва сделка с Анупама, като ѝ предлага пари в замяна на нейния дял от имота.

В настоящето Ванрадж е бесен на Анупама и я нарича глупава, защото е направила сделка с Рахи. Той я обвинява, че не е заложила къщата им, а гордостта им. Ванрадж и останалите членове на семейство Шах обвиняват Анупама за безразсъдството ѝ. Той се пита с чие разрешение тя е ипотекирала имота на Хасмух, който той е дал с любов. Хасмух подкрепя Анупама и разкрива, че той ѝ е разрешил да ипотекира имота. Лила е шокирана, че Анупама би ипотекирала къщата им, а Хасмух пояснява, че Анупама е дала само своя дял от имота на Рахи.

Кинжал се кара на майка си, че би направила всичко за да се премести при нея. Ванрадж отново се намесва, като предлага на Рахи пари в замяна на къщата им. Рахи не е съгласна и хвърля табелката с името на Анупама на пода и я заменя със своята. Ванрадж казва, че не може да дали къща с нея и решава да си тръгне. Той обвинява Анупама, че го е съсипала напълно и той никога няма да ѝ прости.

Хасмух премахва табелката с името на Рахи и закрепва табелката с името на Анупама на къщата. Той казва на Рахи, че къщата е ипотекирана, а не продадена, и ако Анупама не успее да изплати заема, той лично ще възстанови табелката на Рахи. Рахи взема табелката от Хасмух и настоява, че ще я сложи сама. След това се заклева да унищожи семейство Шах, тъй като те са отдалечили Кинджал от нея. Кинджал се изправя срещу Рахи за действията ѝ и я обвинява, че се е възползвала от положението на Анупама. Тя предупреждава майка си, че тактиката ѝ може да навреди на нея, вместо да постигне целите ѝ. Рахи вярва, че Кинжал в крайна сметка ще се върне при нея.

Междувременно Доли разговаря със Санджай и става емоционална, чувствайки се наранена, че Анупама не е потърсила помощта ѝ, а вместо това е избрала Рахи. Пристига Хасмух и Доли се просълзява. Хасмух и Санджай помагат на Доли да разбере причините, поради които Анупама е потърсила помощта на Рахи. Тя в крайна сметка се примирява със ситуацията.

Ванрадж казва на Кавия да си събере багажа, тъй като те си тръгват. Кавия се опитва да убеди Ванрадж да не напуска къщата в името на семейството, тъй като смята, че в негово отсъствие Анупама ще доведе семейство Шах до финансова разруха. Кинжал и Самар решават да се погрижат за семейството. Нандини получава телефонно обаждане, което изглежда ѝ причинява известно притеснение.

По-късно Ванрадж се изправя срещу Анупама за нейната грешка. Анупама оправдава действията си, като обяснява, че не е знаела предварително за измамника и че всеки на нейно място би станал жертва на същата ситуация. Със сълзи на очи тя признава, че заедно с половината от имота, гордостта ѝ също е заложена на карта. Анупама моли Ванрадж да не я обезкуражава и се заклева да се разплати с Рахи. Тя заявява, че в деня, в който си върне документите от Рахи, ще напусне къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116