Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

Добави коментар

Анупама е измамена от измамници и семейството ѝ е длъжно да плати 40 лакхи. Анупама има план как да върне заема и се среща с Рахи. Вижте какво ще се случи в епизод 83 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Сутринта Анупама предвижда, че по-късно няма да има време да направи сладкиши, затова решава да ги приготви сега. Самaр пристига и се присъединява към нея в приготвянето на сладкишите. Анупама споделя със сина си спомените си за Деня на независимостта. Докато прекарват времето си заедно, Паритош ги наблюдава. Анупама забелязва Паритош и той си тръгва. Самар изразява мнение, че е добре, че Паритош е останал заради Кинджал, а Анупама се надява, че Паритош ще остане да празнува Деня на независимостта с тях и ще се върне в къщата.

Междувременно Кавия моли Ванрадж да сподели как семейство Шах празнува Деня на независимостта, страхувайки се от критики от страна на Лила. Ванрадж, който първоначално не реагира, накрая уверява Кавия, че ще обясни техните традиции. Кавия изразява разочарованието си от това, че не може да си намери работа, и Ванрадж ѝ предлага да се заеме временно с домакинската работа. Кавия се колебае. Ванрадж я окуражава, като обещава, че скоро ще си намери работа.

Семейство Шах се облича традиционно, за да отпразнува Деня на независимостта, като Лила решава първо да отпразнува Деня на независимостта, а после рождения ден на Джигнеш. Анупама търси пари, за да плати на пазача. Пахи казва, че са само 100 рупии. Анупама подчертава стойността на трудно спечелените пари и Самар ѝ помага да намери парите. Анупама ги проверява два пъти, тъй като има навика да проверява серийните номера на парите си.

Анупама и Ванрадж провеждат важен разговор за Деня на независимостта. Семейство Шах издига знамето и танцува По-късно се събират, за да отпразнуват рождения ден на Джигнеш, а Хасмух изпраща пожеланията си чрез гласова бележка.

Междувременно Анупама моли Самар да провери дали сумата по заема е преведена по сметката им. Самар предполага, че поради Деня на независимостта транзакцията може да се забави, но Анупама споменава, че банковите служители са я уверили, че ще стане навреме.

По време на празнуването на рождения ден на Джигнеш, Пахи го насърчава да си пожелае нещо. Джигнеш не е сигурен какво да си пожелае и Ванрадж шеговито му предлага вместо това да поиска спомен. Всички се смеят и Джигнеш продължава да реже тортата за рождения си ден. Той предлага първата хапка на Рахи, което я дразни. Кинджал се намесва и настоява Рахи да се присъедини към празника. Рахи поднася тортата на Джигнеш, което го прави щастлив. Паритош забелязва Анупама и се приближава до нея, като се извинява и се разчувства. Той признава грешките си от миналото и изразява желанието си да се развива, без да наранява семейството си. Кинджал се трогва до сълзи, а Нандини я утешава, като потвърждава, че винаги е вярвала, че Паритош не може да остане далеч от семейството си.

След това Паритош се извинява на Ванрадж и Анупама. Той се извинява и на Кинджал. Рахи вярва, че Паритош се е помирил със семейството си и сега няма да ги изостави. Кавия пита Рахи дали планът ѝ не се е провалил.

Пахи и Паритош се замислят за това как в миналото са наричали Самар губещ и се извиняват, признавайки го за победител. Ванрадж също се извинява на Самар за това, че се е отнасял зле с него, когато е наранявал Анупама. Самар се разчувства и предлага да празнуват заедно. Паритош и Пахи прегръщат Самар, а Рахи пита дали Паритош ще се върне в апартамента . Паритош се включва в семейния танц.

Рахи вярва, че Паритош вече няма да остави семейството си, и обмисля кого да манипулира сега. Тя смята, че докато Анупама е в къщата, семейство Шах ще остане цяло. Тя забелязва Кавия и ѝ предлага работа, като ѝ предлага да работи в нейния тренировъчен център с по-малко натоварване и повече пари. По-късно Анупама с нетърпение чака одобрението на заема. Паритош моли Рахи за известно време, за да помисли върху предложението ѝ, но тя настоява, че за да се спечели, са необходими жертви, което той не е успял да разбере. Междувременно Анупама пренебрегва предупреждението по новини за кредитен измамник.

На следващия ден Ванрадж забелязва щастието на Анупама и се смее с нея. Кавия започва да ревнува, когато ги вижда заедно, и се приближава до Анупама, за да попита за одобрението на заема, като я предупреждава, че ще носи отговорност, ако нещо се обърка. Анупама пита Самар дали парите са преведени, но той ѝ съобщава, че не са. По-късно Рахи търси възможност да създаде раздор в семейство Шах. Ванрадж научава за предложението за работа на Рахи към Кавия и я съветва да го откаже.

Лила решава да приготви сладкиши за Ракшабандан и вика снаха си, очаквайки Анупама да се присъедини към нея. Вместо това обаче пристига Кавия и се радва, че Лила е започнала да я смята за своя снаха. Тя разпитва Лила за внезапната промяна и Лила моли Кавия да ѝ помогне да приготви сладкиши за случая. Кавия отказва да помогне, което много разочарова Лила.

Междувременно Анупама е заета с приготвянето на ракии. Нандини се интересува от дейността ѝ, а Анупама обяснява, че Пахи е донесла материалите за изработката на ракиите и показва на Нандини мънистата. Нандини споменава концепцията за злото око, което носи щастие на Анупама, тъй като тя вярва, че сега нещата ще се подредят. Анупама пита за Самар, който е отишъл да провери как върви заемът. Нандини успокоява Анупама да не се притеснява.

Самар се връща и споделя някои новини с Анупама, като я оставя изненадана и неспокойна. Той се опитва да я утеши и я пита какво трябва да правят по-нататък. Анупама решава да разкрие новината на семейство Шах.

Междувременно Кавия се оплаква на Лила, че ръката ѝ я боли от правенето на сладкиши, и се опитва да си тръгне. Лила обаче настоява да остане. Пристига Ванрадж. Кавия разпитва Ванрадж за заема и той признава, че е забравил да попита Анупама и ще провери при нея.

По-късно Анупама се връща у дома и разкрива на семейство Шах, че са били измамени от измамници. Тя обяснява как измамниците са ги измамили и се извинява на семейството за грешката си. Семейство Шах обвинява Анупама за бъркотията, когато научават, че трябва да платят общо 40 лакхи. Ванрадж обвинява Анупама, че ги е съсипала, а Анупама запазва мълчание. Самар подкрепя майка си, когато Ванрадж я пита защо не го е изчакала. Ванрадж се страхува от реакцията на Хасмух, когато научи за заема. Паритош разпитва Анупама за това, че не му се е обадила, но Кинжал го пита дали би дошъл, тъй като ѝ е бил ядосан. Самар защитава Анупама и моли семейството да не я обвинява. Анупама се извинява на семейството и ги уверява, че ще намери решение. Ванрадж настоява, че тя трябва сама да понесе отговорността, тъй като е създала бъркотията.

Кавия се изправя срещу Анупама и ѝ казва, че не може да направи нищо, за да разреши ситуацията. Тя уверява Анупама, че няма да позволи на Ванрадж да понесе тежестта сам. Лила също се изказва, като изразява разбирането си, че Анупама не е предизвикала бъркотията умишлено, но признава, че сега всичко се е усложнило заради нея. Претоварена, Анупама се срива и е утешавана от Самар. Анупама се обвинява за всички неприятности и съжалява за действията си. Самар признава, че и той е направил грешка, като я е оставил сама, и обещава да я подкрепи в оправянето на нещата.

Кавия разговаря с Ванрадж и изразява шока си от това, че той е помолил Анупама да поеме сама изплащането на заема. Ванрадж съжалява, че се е ядосал на Анупама, осъзнавайки, че тя се е опитала да осигури заема и за тях. Паритош се ядосва на Анупама и я пита защо не разбира последствията от действията си, обвинявайки я, че е подписала документите. Кинжал и Нандини защитават Анупама и питат защо Паритош продължава да я обвинява за всичко.

Междувременно Ванрадж решава да подкрепи Анупама, признавайки, че тя винаги е била до него в трудни моменти. Кавия е раздразнена от решението на Ванрадж и се нервира. Анупама все още е разстроена, а Самар се опитва да я утеши. Анупама вярва, че бъдещето на семейството ѝ е застрашено заради нейните действия, и се разплаква. Лила преживява пристъп на паника и казва на Кинджал, че ще продаде бъбрека си, за да помогне на семейството. Кинджал се притеснява за Лила и решава да се обади на Ванрадж с молба да дойде, тъй като Лила не може да се справи със стреса. Кавия се надява Лила да не се разболее, а Нандини се тревожи за благополучието на Анупама и семейство Шах. Самар съобщава на Нандини, че Анупама не се чувства добре.

Ванрадж се притичва на помощ на Лила и тя му доверява, че не може да понесе да каже на Хасмух за измамата, страхувайки се, че може да му докара инфаркт. Тя се разплаква и се притеснява за ситуацията със заема. Ванрадж и Кинжал се опитват да подкрепят Анупама емоционално. Анупама забелязва Лила и отново се срива. Кавия продължава да обвинява Анупама за бъркотията и я нарича неграмотна. Анупама си тръгва.

Кавия разговаря с Кинджал, изразявайки разочарованието си от действията на Анупама, но Кинджал няма време да спори с нея. Анупама върви сама по пътя и си спомня обидните думи, изречени от семейство Шах. Самар смята, че Анупама спи. Той и Кинджал решават да сготвят за семейство Шах. По-късно на Анупама ѝ хрумва идея как да върне заема и отива да се срещне с Рахи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 127

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 126

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 125

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 124

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 123