Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 77

Добави коментар

Анупама и Ванрадж раздават брошури за кафенето си, но Рахи ги унижава. Вижте какво ще се случи в епизод 77 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама пита Пахи дали някога е виждала как фермерите работят на полето, на което Пахи отговаря, че е виждала това във филмите. Анупама пляска с ръце и посочва, че родителите са длъжни да научат децата си да ценят храната. След това Анупама подава 3500 рупии на Пахи и я моли да изгори парите. Кавия се опитва да се намеси, но Анупама я спира и настоява Пахи да изгори парите. Пахи обаче отказва, заявявайки, че не е достатъчно глупава, за да направи това.

Анупама се опитва да обясни на Пахи колко е важно да се цени храната. Ванрадж моли Анупама да спре да се кара на Пахи, което води до спор между Ванрадж и Анупама. Пахи пита Ванрадж дали поръчването на храна е престъпление, а Ванрадж защитава Пахи, обвинявайки Анупама, че се е разстроила заради пропилените пари. Анупама се опитва да обясни, че нейната загриженост е да научи Пахи на стойността на храната. Кавия се намесва и предлага да плати за храната и да даде бакшиш, но Анупама настоява, че вместо това Кавия трябва да плати на Ванрадж, тъй като това е неговото кафене.

Анупама се ядосва и си тръгва, а Ванрадж я следва и се опитва да говори с нея. Анупама отказва, заявявайки, че ако иска мир, засега не трябва да разговарят.

По-късно Анупама и Самар събират изхвърлената храна и решават да я раздадат на нуждаещите се. Анупама размишлява върху действията на Пахи и Ванрадж и изразява разочарованието си от намесата на Кавия и подкрепата на Ванрадж за поведението на Пахи. Пахи идва и дава пари на Ванрадж за поръчаната от нея храна, но Ванрадж се опитва да я разубеди. Пахи настоява той да вземе парите. Лила се опитва да се намеси, но Пахи ѝ говори грубо. Ванрадж отново застава на страната на Пахи.

Самар се опитва да вразуми Пахи и я моли да спре да създава драма. Междувременно Ванрадж защитава Пахи и обвинява Анупама и Лила, че са се прицелили в Пахи без причина. Лила казва на Ванрадж да не подкрепя лошите действия на Пахи. Ванрадж предупреждава Анупама, че няма да търпи никаква вреда на Пахи и защитава действията ѝ, докато Анупама твърди, че Самар е отгледан добре. Ситуацията в семейството остава напрегната.

Самар се изправя срещу Пахи и я моли да се извини на Анупама, заявявайки, че действията ѝ са предизвикали проблеми в отношенията между Анупама и Вадраж. Пахи отговаря пренебрежително, заявявайки, че това не е неин проблем. Самар дърпа Пахи към Анупама и тя пада. Пристига Паритош и обвинява Самар, че се кара на Пахи, без да знае цялата история. Между Самар и Паритош възниква остър спор, в който двамата се скарват. Хасмук наблюдава спора им и саркастично отбелязва, че се справят добре, оставяйки Самара и Паритош без думи.

Лила утешава Анупама, която е разстроена заради поведението на Пахи. На сутринта Анупама намира Кавия в кухнята, която ѝ съобщава, че е приготвила закуска за всички. Анупама започва да приготвя собствената си закуска, но Кавия разкрива, че е приготвила закуска и за нея. Пахи развълнувано вижда шоколадова зърнена закуска, а Анупама ѝ предлага домашно лекарство, в случай че я боли стомах. Пахи обаче се държи грубо с Анупама и си тръгва с Кавия.

Анупама се приближава до Ванрадж и го моли да поговори с Пахи. Ванрадж се съгласява и признава, че е отишъл твърде далеч в отговора си предишната вечер. По-късно Самар носи брошури, но Анупама и Джигнеш забелязват, че буквите са отпечатани на обратно. Ванрадж и Самар обясняват, че това е маркетингова стратегия за привличане на вниманието. Те също така научават, че в същия район е отворено друго кафене с добра обстановка. Анупама насърчава Ванрадж да се съсредоточи върху работата си и да привлече клиенти в кафенето си, точно както е правил за компанията си.

Вадраж започва да раздава брошури на улицата, а Анупама, Хасмук, Самар и Джигнеш го наблюдават със съчувствие. Кавия е шокирана да види как Ванрадж раздава брошури и предполага, че това може да е идея на Анупама. Междувременно Рахи, заедно с Паритош и приятелката ѝ, забелязва как Ванрадж и Анупама раздават брошури и се чувства неудобно. Анупама и Ванрадж канят Рахи да посети и тяхното кафене, но Рахи и Паритош напускат сцената. Ванрадж коментира, че маркетинговите усилия са минали добре. Рахи се ядосва на Ванрадж за това, че раздава брошури, и го нарича крайпътен просяк. Между Рахи и Ванрадж възниква спор, в който Рахи унижава семейство Шах и ги нарича просяци, а Ванрадж е бесен.

Паритош подкрепя Рахи, а Анупама надига глас срещу него. Паритош изразява срама си, че е част от семейство Шах, и критикува Ванрадж, че раздава брошури по пътя. Анупама се изправя срещу Паритош и го пита дали се срамува, защото баща му работи усилено. Паритош признава, че срамът му се дължи на действията на Ванрадж. Ванрадж се защитава, заявявайки, че поне се опитва да си стъпи на краката, вместо да търси помощ от тъща си, за да се утвърди. Паритош остава зашеметен от отговора на Ванрадж, а Анупама ги призовава да прекратят спора.

Кавия прекъсва разговора и обвинява Анупама, че помага на Ванадж, защото е умна и хитра. Рахи добавя, че Анупама, като домакиня, може само да измисля такива идеи. Тя настоява, че мъж и жена, които са бивши съпруг и съпруга, не могат да бъдат приятели. Анупама е изправена пред тези обвинения, но Лила и Хасмук идват да я защитят. Рахи предупреждава Хасмук да не се намесва, а Анупама я предизвиква да прояви уважение към Хасмук.

Рахи и Кавия продължават да обвиняват Анупама, че се опитва да се сприятели с Ванрадж с намерението да го спечели обратно. Анупама отговаря, като казва на Рахи да си тръгне и да си намери друго място, където да създава драма. Рахи се ядосва и нарича Анупама безхарактерна . Анупама дава силен отговор, като защитава щастието си след развода и се изправя срещу Рахи и Кавия.

Анупама пита Кавия дали има проблем да дели къщата, на което Кавия отговаря утвърдително. След това Анупама пита дали Кавия има проблем с това, че Ванрадж споделя кафенето с нея, и Кавия признава, че има. Анупама предлага на Кавия да си събере багажа и да напусне къщата и кафенето, ако има толкова много проблеми. Кавия моли Анупама да не я изхвърля, като споменава, че и двамата с Ванрадж са безработни. Анупама затвърждава авторитета си, напомняйки на Кавия, че разрешителното за работа в кафенето е на нейно име и тя може да отстрани Ванрадж. Анупама завършва, като заявява, че няма да напусне къщата заради децата си, Хасмук и Лила, така че ако Кавия и Ванрадж имат проблеми, те трябва да са тези, които да напуснат. Кавия и Рахи остават шокирани от силния отговор на Анупама.

По-късно Лила споменава, че ще отиде в кафенето, за да научи готвача на ново ястие, и очаква Анупама да я придружи. Анупама обаче отказва да отиде в кафенето и настоява, че ще се съсредоточи единствено върху академията си. Тя заявява, че други членове на семейството могат да управляват кафенето. Ванрадж я пита дали все още е разстроена заради предишната вечер. Анупама остава твърдо решена да не ходи в кафенето.

Кавия уверява Ванрадж, че ще бъде с него и че животът не спира, защото някой си тръгва. Анупама решава да замине за академията си, осъзнавайки, че в кафенето има много клиенти.

В кафенето един клиент отказва да изяде бургера, приготвен от Кавия, и вместо това иска бургер, приготвен от Анупама. Кавия се чуди защо всички предпочитат храната на Анупама. Клиентката решава да напусне кафенето заедно с приятелите си, когато Ванрадж не успява да изпълни исканията ѝ. Лила обаче пристига с кето бургера, впечатлявайки Хасмук с добротата на Анупама.

Самар изразява благодарността си към Анупама, но тогава Рахи прави изненадващо посещение в кафенето. Ванрадж поставя под въпрос намеренията ѝ, а Рахи заявява, че клиентите са в кафенето заради нея. Това разкритие шокира семейство Шах.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 169 - Анупама в шок!

“Свободна да избира" еп. 168 - Анупама се тревожи за Пахи!

“Свободна да избира" еп. 167 - Анупама спасява Аря от отвличане!

Свободна да избира еп. 166 - Кинджал разтърсва семейство Шах с шокиращо решение!

“Свободна да избира" еп. 165 - Кинджал се връща при Паритош?