Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 76

Добави коментар

Анупама и Ванрадж откриват кафенето. Анупама се опитва да се помири с Пахи, но не успява. Вижте какво ще се случи в епизод 76 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия и Анупама се впускат в танцова битка, като си оказват сериозна конкуренция. Ванрадж и семейство Шах се събират, за да гледат изпълнението им. След края на танца Кавия моли Пахи да обяви победителя. Анупама любезно обявява Кавия за победителка и я насърчава да продължи да учи Пахи. Лила коментира, че само една майка може да загуби за дъщеря си, дори след като е спечелила. Кавия манипулира Пахи, като ѝ казва, че Анупама умно я е помолила тя да ѝ преподава танци, защото Анупама няма да има време с академията си.

Кинжал и Самар разговарят с Анупама и я информират за манипулацията на Кавия спрямо Пахи. Анупама се заклева, че няма да позволи на никого да застане между нея и Пахи. Ванрадж се среща с Кавия и хвали танцовите ѝ умения. Той оценява усилията ѝ да оправи отношенията си с Пахи и я предупреждава да не повтаря грешките си. Кавия се заклева да раздели Пахи и Анупама.

Анупама се опитва да се помири с Пахи, като ѝ предлага да ѝ помогне да си върже косата и ѝ подарява ръчно изработен подарък. Пахи обаче остава дистанцирана и не реагира положително. Анупама се сблъсква с Ванрадж и той се извинява за миналите си грешки, като я моли да бъде с него, за да се справи с предизвикателствата на живота. Кавия се намесва и заявява подкрепата си за Ванрадж, настоявайки, че той няма нужда от никой друг. Кавия се подиграва на Анупама и ѝ казва да не се притеснява за Пахи, защото тя отново е спечелила в очите на Пахи.

Ванрадж настоява Кавия да не се превръща в поредната Рахи Дейв. По-късно Канта се среща с Анупама в кафенето и споделя емоционален разговор с нея. Тя изразява гордостта си, че е видяла танцовата академия на Анупама, и я благославя. Кавия критикува кафенето, но Ванрадж изразява доверието си в Самар и Нандини, вярвайки, че те ще направят кафенето успешно. Нандини, Самар и семейство Шах украсяват заедно кафенето.

Ванрадж се разчувства в кафенето и когато го питат за това, той казва на Джигнеш, че нещо е паднало в очите му. Джигнеш му казва, че е нормално момчетата да плачат свободно. Ванрадж изразява благодарността си към семейство Шах за подкрепата, а Кинжал го уверява, че те са щастливи да направят нещо за него. Канта също пожелава на Ванрадж късмет.

Кавия обаче започва спор заради менюто на кафенето. Тя се ядосва, след като научава, че Лила е избрала менюто. Анупама подкрепя Лила и подчертава значението на майчиното меню. Кавия се пита защо някой би дошъл в кафенето, но Анупама и семейството вярват, че хората ще дойдат. Ванрадж моли Кавия да го подкрепи, вместо постоянно да възразява срещу всичко.

По-късно Кавия пита Ванрадж и Самар за името на кафенето и те разкриват, че то ще се казва "Кафенето на Лила". Лила се разчувства, когато чува това. Кавия отхвърля семейството като емоционални глупаци и предрича, че до два дни те ще я молят за помощ.

Междувременно Рахи е бясна, когато вижда Кинжал да публикува снимки на кафенето в социалните мрежи. Тя съветва Паритош да манипулира емоционално Анупама, за да ги помоли да се изнесат от къщата.

Анупама, Ванрадж и семейство Шах са развълнувани от откриването на кафенето и танцовата академия. В училище приятелката на Пахи предполага, че Анупама я учи на танци, защото майка ѝ е учителка по танци. Пахи, която се чувства пренебрегната от Анупама, не поправя предположението на приятелката си.

По-късно Кавия съветва семейството да не се привързва прекалено емоционално към кафенето, като предупреждава, че понякога стартиращите предприятия не се развиват успешно. Анупама се съгласява с мнението на Кавия. Междувременно Самар открива, че някакви главорези са влезли в кафенето, и двамата с Ванрадж се втурват да го защитят. Ванрадж оценява усилията на Самар да се справи със ситуацията.

Рахи се опитва да провокира Паритош, като предполага, че баща му, който управлява кафене, може да повлияе негативно на имиджа му. Коментарите ѝ провокират Паритош. След това Ванрадж запалва лампата в кафенето и благодари на Анупама за подкрепата. Бхавеш и Канта дават на Ванрадж домашно приготвени кисели краставички в знак на добра воля. Ванрадж се извинява на Канта за действията си в миналото, а тя му отговаря, че макар да няма голямо сърце като Анупама, не таи и омраза. Лила и Хасмук изразяват благодарността си един към друг за това, че благодарение на Анупама са изживели мечтата, която не са смятали за възможна. И двамата я хвалят за усилията и подкрепата ѝ.

Рахи разговаря с Кавия и ѝ се подиграва за кафенето, като я предупреждава, че ако не се включи в бизнеса, историята може да се повтори с Ванрадж и Анупама, които работят заедно. Тя предлага на Кавия да започне с почистване на приборите в кафенето.

Анупама се приближава до Пахи, за да я попита за кафенето и академията, но Пахи се държи грубо с нея. Това разстройва Анупама, която смята, че това е голям ден за нея, но Пахи изглежда нещастна. Самар и Нандини забелязват притеснението на Анупама и се опитват да поговорят с Пахи, като я съветват да не се влияе от Кавия. Кавия подслушва разговора им и ги конфронтира, което води до разгорещен спор. Ванрадж моли Кавия да се прибере вкъщи и да спре да създава сцени. Кавия се чувства жертва и си тръгва със сълзи на очи, което кара един клиент да напусне кафенето. Лила и Хасмук обвиняват Кавия за инцидента.

Анупама става първият клиент в кафенето и се наслаждава на чаша чай. Рахи саркастично предлага на Кавия да се поучи от Анупама. Кавия се ядосва. Шаховете изчакват да дойдат още клиенти, а Кавия се подиграва, че да управляваш бизнес не е лесно.

Пахи казва на Ванрадж, че има нужда от Кавия. Анупама се чувства тъжна заради предпочитанията на Пахи. След това и Анупама, и Ванрадж си тръгват по работа. Самар и Анупама запалват лампата в академията, а Анупама пожелава на Ванрадж късмет. Когато Ванадж изразява колебание дали да се занимава с бизнес, след като през по-голямата част от живота си е имал офис работа, Анупама го окуражава, като казва, че гуджаратите са родени бизнесмени.

Лила мечтае да накара Пахи и Кавия да разберат, че не бива да омаловажават Анупама, за да оправи отношенията им. В действителност обаче Кавия и Пахи отказват да слушат Лила, което я подтиква да помисли дали някой ден да не им даде урок.

Самар и Анупама обучават ученици в танцовата академия. Междувременно Ванрадж чака клиенти в кафенето си. Анупама напомня на Самар да информира приятелите си за откриването на кафенето. В същото време един клиент посещава кафенето на Ванрадж.

Един от приятелите на Пахи посещава къщата на Шах и се запознава с Кавия. Приятелят пита Пахи защо иска да учи танци от Кавия, когато Анупама е добър учител по танци. Пахи обяснява, че Анупама няма време за нея. Лила се намесва и разказва на приятелката на Пахи за това как Пахи е избрала Кавия за свой учител вместо Кавия, което разстройва Пахи. Кавия се опитва да утеши Пахи.

Ванрадж се притеснява за бизнеса на кафенето си, но Джигнеш го мотивира. Той се чуди дали предсказанието на Кавя за упадъка на бизнеса ще се сбъдне. Анупама се опитва да изпрати клиенти в кафенето на Ванрадж. Междувременно Кавия и Пахи танцуват вкъщи. В кафенето Джигнеш приема поръчка за бургери, но забравя да отбележи адреса за доставка. Ванрадж обаче проявява разбиране и казва на Джигнеш да не се притеснява, защото могат да попитат за адреса, когато пристигне доставчикът.

По-късно Анупама и Самар с раздразнение научават, че поръчката е направена от Кавия за приятелката на Пахи. Когато приятелката опитва храната и оставя половината от нея, Анупама изразява загрижеността си, че е пропиляла храната. Пахи казва на Анупама или да я изяде, или да я изхвърли, което шокира семейство Шах.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 82

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 81

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 80