Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 75

Добави коментар

Кавия се опитва да манипулира Пахи срещу Анупама, като я обвинява, че не ѝ отделя достатъчно време. Вижте какво ще се случи в епизод 75 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия се ядосва на Анупама и нейната идея да отвори кафене до танцовата академия. Тя решава да си намери работа, тъй като смята, че идеята на Ванрадж за кафене няма да проработи и че трябва да осигури финансовото си бъдеще възможно най-скоро.

Анупама се опитва да поговори със Самар, но той я избягва. Накрая, когато все пак разговарят, Самар изказва разочарованието си от Анупама за това, че е позволила на Ванрадж да отвори кафене в танцовата академия. Той я моли да спре да мисли за Кавия и Ванрадж. Анупама се чуди как да накара Самар да разбере нейната гледна точка.

Междувременно Рахи предлага на Паритош да помисли дали да не заживее отделно от семейството си. Паритош се опитва да обясни на Рахи значението на съвместното. Лила се доверява на Хасмух и изразява съчувствието си към Кавия. Тя казва на Хасмух, че Кавия е спала в скута ѝ миналата нощ, което го изненадва. Лила признава, че Кавия може и да не е добра, но все пак е нейна снаха и ѝ е жал за нея.

Рахи продължава да убеждава Паритош да помисли за отделен живот и го насърчава да обсъди това с Кинджал. В крайна сметка Паритош решава да разговаря с Кинжал. Рахи нарежда на някого да подготви къщата, защото скоро Паритош и Кинжал ще се преместят там.

Хасмух решава да помогне на Ванрадж, който пита дали Самар е казал нещо за кафенето. Хасмух съобщава на Ванрадж, че Самар е разстроен, а Ванрадж изразява разбиране и споменава, че Самар е отворил танцовата академия за Анупама от любов.

Анупама пита Самара дали иска да се държи като Ванрадж, или да му отмъсти за миналото му поведение. Самар уточнява, че не иска това. Анупама му напомня, че макар тя да оценява танцовата академия, която е отворил за нея, той не бива да забравя, че мястото принадлежи на Хасмух и Ванрадж има повече права върху него.

Лила насърчава Кавия да подкрепи Ванрадж. Кавия разбира думите на Лила и пожелава на Ванрадж късмет. Ванрадж моли Кавия да му даде три месеца, за да се докаже, и Кавия се съгласява. Пристига Анупама и Ванрадж споменава, че се чувства неловко да работи заедно с нея. Анупама го уверява, че всичко ще е наред.

Пахи съобщава на Анупама, че е избрала песен за танцовото си изпълнение. Тя споменава, че майка ѝ може да не е чувала песента преди, но Анупама я изненадва, като казва, че я е чула, докато е работила в кухнята. Анупама насърчава Пахи да се подготви за танцовото си изпълнение и ѝ благодари, че е подкрепила Ванрадж и е останала с майка си и баща си дори след развода им. Пахи изразява щастието си, че е успяла да остане и с двамата си родители, а Анупама се усмихва.

Рахи и Паритош влизат в къщата. Рахи обсъжда плана на Паритош и Кинжал да се преместят пред семейство Шах. Семейството е шокирано. Кинжал обяснява, че все още не са взели окончателно решение, но Паритош потвърждава, че е решил да се премести.

Ванрадж влиза в спор с Паритош заради решението му, като Паритош защитава избора си, обяснявайки, че не може да диша свободно в претъпканата къща на Шах и не му е останало никакво уединение. Анупама подкрепя решението на Паритош и му казва да си тръгне, ако не се чувства добре в къщата. Лила изразява притеснението си, а Анупама казва, че щастието на децата ѝ е най-важното нещо.

Рахи предлага Паритош и Кинжал първо да видят новата къща. Паритош, Рахи и Кинджал тръгват към новата къща. Анупама си представя как Паритош и Кинджал излизат от къщата и се просълзява.

Лила съчувства на Анупама, защото знае какво е чувството, когато синът напуска къщата. Анупама обяснява на Ванрадж, че позволява на Паритош да си тръгне, защото това да го спире би влошило отношенията им. Ванрадж разбира гледната точка на Анупама. Самар решава да покаже танцовата академия на Ванрадж и останалите членове на семейство Шах. Кавия и Пахи остават вкъщи.

Ванрадж пристига в танцовата академия и е изненадан, че никой от членовете на семейство Шах все още не е стигнал до там. Той отива да ги провери какво става. Междувременно Паритош разговаря с Кинжал и хвали новия им апартамент. Кинджал обаче избягва темата. Паритош се опитва да обеди Кинджал, че те не прекъсват връзката си със семейството, а просто живеят отделно. Кинжал не е съгласна.

Ванрадж разглежда танцовата академия и размишлява върху предишните си думи към Анупама. Той оценява усилията на Анупама и ѝ прави комплимент за академията. Разглежда и мястото на кафенето и си спомня детското си обещание към Хасмух, че един ден ще ръководи домакинството. Ванрадж се развълнува и стои със сълзи на очи. Анупама пита Ванрадж дали му харесва мястото и дали има нещо липсващо, което тя трябва да добави. Ванадж уверява Анупама, че всичко е перфектно, и ѝ благодари за постоянната подкрепа и насърчение. Анупама изразява доверието си в способностите на Ванадж, а той обещава да не я разочарова. Останалата част от семейство Шах влиза в танцовата академия и е впечатлена от това, което вижда.

Пахи сервира кафе на Кавия и Кавия ѝ благодари. Кавия размишлява колко е приятно да прекарва времето си сама в къщата без присъствието на семейство Шах. Тя си пожелава да прекара едно спокойно време без Шах и решава да се наслади на този момент.

Ванрадж и Анупама благодарят на Хасмух за това, че им е предоставил мястото, за да осъществят мечтата си. Те изразяват благодарност и към Нандини и Самар за усилията им, но Нандини и Самар им казват, че няма нужда от благодарности.

Междувременно Пахи чака Анупама и Кавия се възползва от възможността да манипулира Пахи срещу майка ѝ. Кавия казва, че Анупама може би развълнувано разглежда академията, тъй като е подарък от Самар, който е нейният основен приоритет. Пахи споменава, че Анупама ще я научи на танци, когато се върне. Кавия казва на Пахи, че след като се върне, Анупама ще бъде заета с домакински задължения и предлага да ѝ помогне да научи танците. Пахи получава обаждане от своя приятелка, която я разпитва за тренировките по танци. Пахи се разстройва.

Обратно в танцовата академия семейство Шах обсъжда плановете си да управлява едновременно кафенето и танцовата академия. Лила споменава, че ще посети кафенето с приятелката си. Анупама се притеснява за Пахи и ѝ изпраща съобщение, в което я уверява, че ще я учи на танци, независимо колко късно се върне. Анупама обаче не успява да се свърже с Пахи, която непрекъснато е провокирана от Кавия срещу майка си.

Анупама моли Нандини да ѝ даде мобилния си телефон, тъй като иска да се обади на Пахи. Кинжал и Паритош обаче я прекъсват. Лила пита дали Анупама се е обадила на Паритош и Кинжал. Анупама разсъждава върху факта, че един ден децата трябва да си направят собствен дом, но родителите никога не са напълно подготвени за това. Хасмух пита Кинджал за посещението им в апартамента, а Кинджал отговаря, че апартаментът е добър, но те не планират да се местят. Паритош поглежда Кинджал и Кинджал предлага семейство Шах да закусят и да обсъдят плановете за академията и кафенето. Междувременно Анупама се опитва да се обади на Пахи.

Кавия преподава танци на Пахи, а Анупама продължава да се опитва да се обади на Пахи, но не успява да се свърже с нея. Кавия решава да предизвика разрив между Анупама и Пахи. Анупама решава да си тръгне танцовата академия, тъй като вярва, че Пахи може да я чака. Лила предлага всички да тръгнат с Анупама. Ванрадж прави последен оглед на мястото и смята да започне на чисто от следващия ден. Кавия казва на Пахи, че тя трябва да тренира много. Пахи изразява мнение, че ако Анупама я беше научила, нямаше да има нужда от толкова много практика. Кавия провокира Пахи, като намеква, че Анупама няма време за нея.

Анупама и семейство Шах се връщат в танцовата академия. Кавия и Пахи продължават да танцуват. Анупама хвали Пахи за представянето ѝ, но Пахи твърди, че Анупама е пристрастна. Кинджал се доверява на Самар, като му обяснява, че Кавия се е опитала да я манипулира срещу Анупама, а сега прави същото и с Пахи. Самар казва на Кинжал, че Пахи не е дете. Пахи се нахвърля върху Анупама, че не е била на разположение, когато е имала нужда от нея, и отказва да приеме извинението на Анупама. Пахи също така отказва да учи танци от Анупама.

Кавия се подиграва на Анупама, че не е добра майка и съпруга, и ѝ предрича, че някой ден тя ще стане майка и ще бъде перфектна. Анупама отговаря, че да станеш перфектна майка е сложен процес, който продължава цял живот, и пожелава на Кавия скоро да стане майка. Анупама предупреждава Кавия да не застава между нея и Пахи. Паритош се опитва да поговори с Кинджал, но тя се прави на заспала.

По-късно Кавия предизвиква Анупама на танцов сблъсък, след като Самар заявява, че Анупама е най-добрата танцьорка, а Пахи твърди, че Кавия е най-добрата. Анупама се подготвя за двубоя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 82

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 81

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 80