Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 69

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 69 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия поставя под въпрос решението на Хасмук да разпредели имуществото си поравно между Анупама, Доли и Ванрадж. Лила се опитва да обясни на Кавия, че старите хора правят това, което смятат за правилно, и хвали Хасмук за доброто му решение. Анупама настоява, че благословията на Хасмук е достатъчна и не може да приеме своя дял от имота. Хасмук обаче настоява Анупама да го приеме, като заявява, че тя е допринесла за домакинството и е заслужила своя дял. Той подчертава, че всяка жена трябва да има свой собствен имот, за да осигури бъдещето си. Лила подкрепя позицията на Хасмук, а той настоява, че Анупама трябва да приеме своя дял като свое право.

Анупама изтрива сълзите си, докато Хасмук ѝ казва, че ѝ дава дял като благословия. Кавия поглежда към Ванрадж, а той моли Хасмук да влезе в къщата. Хасмук принуждава Анупама да остане с тях. Анупама първоначално отказва да дели една и съща къща с бившия си съпруг. Рахи смята, че сега в къщата ще има постоянна драма и хвали модерното мислене на Хасмук.

Анупама изразява опасенията си относно съвместното съжителство, но Хасмук настоява, че това няма да е странно, особено като се има предвид повторния брак на Ванрадж на неговата възраст. Ванрадж обещава да прекарва повече време с Хасмук, а Кавия се пита дали той ще прекарва време с нея след сватбата им. Хасмук успокоява Ванрадж, че той трябва да се съсредоточи върху брачния си живот, а Анупама ще остане с тях.

Лила се притеснява какво ще каже обществото, но Хасмук не се интересува от общественото мнение. Анупама казва, че ще живее близо до тях, но Хасмук иска тя да остане с тях. В крайна сметка Анупама се съгласява, трогната от настояването на Хасмук. Кавия и Ванрадж се противопоставят на решението на Анупама и я молят да върне имота. Анупама обяснява, че той представлява благословията на Хасмук и не може да бъде върнат. Рахи вярва, че съжителството на Кавия и Анупама под един покрив ще донесе повече драма и обмисля да се премести при семейство Шах.

По-късно Ванрадж казва на Хасмук, че се чувства ощетен от решението му, но Хасмук остава твърд и пита Ванрадж дали иска да остане с тях. В крайна сметка Кавия също се съгласява да остане. Лила заявява, че в къщата няма да има прегради, особено в кухнята и района на храма. Анупама се моли на Бог за подкрепа, докато Кавия мълчаливо се заклева да отмъсти на Анупама, Лила и Хасмук.

Кавия вярва, че Лила ще я посрещне, когато се върнат в къщата, но за нейна изненада Хасмук и Лила посрещат първо Анупама, оставяйки Кавия и Ванрадж шокирани, а Анупама - разплакана. Хасмук изважда табелка с името на Анупама и я прикрепя към вратата на къщата. Тази гледка предизвиква сълзи в очите на Анупама, докато семейство Шах се усмихва. Хасмук и Лила посрещат топло Анупама в къщата. Анупама влиза вътре, оставяйки Кавия да се чувства пренебрегната. Рахи предлага, че ако в лампата на Лила е останало масло, тя трябва да посрещне и Кавия, а Лила хвърля на Кавия раздразнен поглед. След това Доли е помолена да изпълни а̀рти за Кавѝя и Ванрадж, а когато Кавѝя влиза, украсата на къщата случайно се счупва. Лила коментира, че с пристигането на новата снаха украсата е била развалена, и си тръгва.

Лила се отпуска на люлката си и иска малко вода. Анупама ѝ носи вода и коментира, че не всеки може да се справи с толкова малко. Анупама забелязва храма и Кинжал я моли да отвори вратата. Кавия настоява, че тя е новата снаха и трябва да я отвори. Анупама предлага на Кавия да си измие ръцете, преди да докосне вратата на храма. По-късно Анупама предлага да приготви кафе и чай за всички и всички споделят предпочитанията си. Кавия инструктира Анупама да си измие ръцете, преди да влезе в кухнята, на което Анупама отговаря, че е имала същото намерение.

Кавия се приближава до Анупама и ѝ напомня, че къщата вече е нейна. Анупама спокойно отговаря, че къщата отдавна е нейна, а тя е новата снаха. Тя заявява, че и семейството, и къщата й принадлежат, оставяйки Кавия зашеметена. Ванрадж съветва Кавия да не претендира само за титлата снаха, а да я заслужи, като впечатли семейството. След като Ванрадж си тръгва, Кавия решава да отмъсти на Анупама за това, че е усложнила живота ѝ.

Анупама намира утеха в кухнята. Кавия влиза и Анупама я кани да се присъедини към нея. Кавия пита как Анупама я е познала, а Анупама шеговито отбелязва, че я е познала по миризмата. Кавия се подиграва на Анупама, че ще си върне къщата, но Анупама отговаря спокойно. Кавия заявява, че сама ще си направи кафе, а Анупама ѝ предлага да направи чай за Ванрадж, тъй като той вече е неин съпруг. Междувременно Ванрадж се притеснява от продължаващата драма в къщата, сега когато Кавия и Анупама живеят заедно.

Рахи се възползва от ситуацията, за да манипулира Кавия срещу семейство Шах, като изтъква, че всички са благосклонни към Анупама. Кавия се заклева да се отърве от Анупама в къщата. Междувременно Доли си тръгва. Кавия настоява Доли да я нарече снаха, но Доли отказва, заявявайки, че само Анупама има право да бъде нейна снаха.

Доли си тръгва, а Кавия се вглежда в Анупама. Нандини казва на Анупама, че ще я види на следващия ден. Самар съветва Анупама да си вземе лекарствата и да си почине в стаята. Рахи пита какво има предвид под "нейната стая" и пита къде ще остане Анупама сега. Пакхи предлага Анупама да остане при нея. Анупама обяснява, че стаята ѝ е откъм страната на Ванрадж, така че не може да остане при нея.

Кавия отива при Ванрадж и го пита дали има главоболие. Ванрадж споменава, че преди е имал само болки в гърба, но сега има и главоболие. Кавия му предлага да вземе болкоуспокояващо и Ванрадж ѝ благодари за съвета. Кавия го манипулира срещу семейството и Анупама. Тя твърди, че те са причината за болката му и че Анупама е най-щастливата сред тях. Ванрадж моли Кавия да спре, тъй като има главоболие. Кавия казва, че Хасмукгреши за имотите. Ванрадж се съгласява, като казва, че е трябвало да даде издръжка на Анупама. Кавия разбира, че Ванрадж няма работа и обмисля идеята да даде издръжка на Анупама. Тя продължава да трови съзнанието на Ванрадж срещу Анупама, надявайки се, че накрая той ще види нещата по нейния начин.

От друга страна, Анупама решава да почисти склада и да го превърне в своя стая с помощта на семейство Шах. Анупама се разчувства, когато вижда украсената стая. Междувременно Кавия започва да подрежда собствената си стая, но намира някои от вещите на Анупама и ги изхвърля. Тя започва да подрежда собствените си вещи в стаята.

По-късно Анупама изразява благодарността си към Лила и Хасмук за това, че са ѝ дали дом, и благодари на Пахи, Кинджал, Паритош и Самар за това, че са ѝ предоставили стая. Пахи се снима с Анупама и семейството. Междувременно Кавия развълнувано се снима в собствената си стая, отбелязвайки, че това е първият ѝ ден там. Тя забелязва календара, поставен от Анупама, и го сваля. Пристига Ванрадж и казва на Кавия, че Анупама е прекарала 25 години в тази стая, така че ще му е необходимо време, за да свикне с нейното присъствие. Кавия ядосано заявява, че стаята, къщата и семейството ѝ принадлежат и че не може да ги дели с Анупама. Тя сваля календара от стената.

По-късно Анупама разговаря с майка си и се извинява, че не е могла да я посети. След това Анупама обмисля да започне работа. Междувременно Лила получава пратка и спори с доставчика за цената. Анупама предполага, че пратката може да е за Кавия. Кавия пристига и казва, че вечерята е за нея и Ванрадж. Кавия моли Анупама да спре да приготвя храна за Ванрадж.

Анупама съобщава на Лила, че училището ѝ ще отвори на следващия ден, но тя ще свърши домакинската си работа, преди да тръгне. Лила се съгласява, а Самар я пита защо е съгласна с това. Споменава, че Лила е казвала, че домакинската работа е отговорност на снахата. Кинжал казва, че трябва да съчетаят домакинската работа с работата в офиса, тъй като и техният офис отваря отново. Кавия се съгласява с Кинджал и казва, че не може да си вземе отпуск, защото Ванрадж е безработен. Ванрадж подслушва коментара на Кавия. Анупама каква, че Самар трябва да почне онлайн курсове. Ванрадж пита Анупама дали се опитва да го накара да се чувства зле, като обсъжда на висок глас своята работа и неговата безработица. Анупама се защитава и пита Ванрадж защо свързва всичко със себе си. Кинжал се намесва и казва, че Кавия е споменала за това, че той е безработен. Ванрадж излиза от стаята, а Анупама съветва Кинджал да мълчи понякога. Анупама пита Хасмук дали съжалява, че я е задържал в къщата, а Хасмук я успокоява.

Междувременно Кавия се опитва да убеди Ванрадж да се нахрани, но той излива разочарованието си от нея, че постоянно му се подиграва за положението с работата му. Кавия продължава да манипулира Ванрадж срещу Анупама. Ванрадж решава да се докаже и решава отново да си намери работа.

На следващата сутрин Анупама се моли на Бог, а съседите ѝ се подиграват, че е останала в къщата на Шах след развода си. Лила отговаря твърдо на съседите, заявявайки, че няма правило, което да забранява на снахата да остане в къщата на свекърва си след развода. Съседите си тръгват, а Анупама казва на Лила, че ще има още много подобни коментари.

По-късно Кавия се появява по нощница, което кара Хасмук и останалите да се чувстват неудобно. Анупама съветва Кавия да се облече подходящо. Ванрадж и Анупама влизат в спор и Ванрадж решава повече да не се намесва в споровете им. Кавия е шокирана да открие, че за нея и Ванрадж не е останала закуска. Лила обяснява, че са предположили, че Кавия няма да иска да яде нездравословна и мазна храна. Анупама предлага да помогне, но Ванрадж отказва да закуси, приготвена от нея храна. Анупама иска благословията на Хасмук и Лила и тръгва към училището.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 85

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 82