Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 56

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 56 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Рахи отива до хладилника за вода и се изплашва, когато вижда чичото на Ванрадж. Тя го разпитва, а той споменава, че е притеснен, защото я е видял да влиза в къщата през прозореца. Рахи отрича да е влязла в къщата през прозореца, но чичото предполага, че може да се е объркал.

Рахи забелязва отворения прозорец и се чуди дали в къщата не е влязъл крадец. Междувременно Лила вижда забулена жена и решава, че жената е крадла. Тя вика семейството. Те хващат Рахи, мислейки, че тя е крадлата, докато Кинжал задържа забулената жена. Жената обяснява, че е гладна и е дошла да търси храна за децата си. Рахи предлага да предадат жената на полицията, но Лила решава да ѝ помогне вместо това, като ѝ осигури храна и пари. Жената благославя Лила, а Рахи пита защо Лила не е изпратила жената в затвора. Лила обяснява, че жената е била водена от отчаянието да нахрани децата си.

Рахи хвали Лила за състрадателните ѝ действия. По-късно Лила се моли на Бог за благополучието на Анупама и изразява желанието си Анупама да остане в къщата. Анупама се обажда на Лила и ѝ казва, че ѝ липсват семейството. Анупама разкрива, че двамата с Ванрадж са отседнали отделно в един хотел. Лила изразява разочарованието си и настоява Анупама да се опита да спаси брака си. Ванрадж вика Анупама и тя съобщава на Лила, че трябва да прекрати разговора.

Кинжал припада, което предизвиква безпокойство у Лила и Рахи. Ванрадж се обажда на Кавия и двамата спорят за липсата му на комуникация. Кавия решава да посети Ванрадж в курорта въпреки полицейския час. Междувременно Рахи и Лила откриват, че Кинжал е бременна, и двете споделят момент на радост. Пахи се грижи за Кинджал.

Самар танцува и си спомня за моментите между Анупама и Ванрадж. Самар седи пред огледалата и се чувства притеснен, когато Нандани идва да го изненада. Междувременно Рахи се притеснява, че подозренията им може да са погрешни, но Лила настоява, че предчувствието им е вярно и Кинжал е бременна. Рахи съобщава на Анупама по телефона, че Кинджал е бременна, което радва Анупама. Лила се надява новината да е вярна, за да реши Анупама да остане. Самар и Нандани изпълняват заедно танц и си признават любовта един към друг. Рахи, Лила и Анупама разговарят. Кинджал се приближава до тях отзад, плачейки. Тя бяга, заявявайки, че не може да е бременна.

Кинджал, Рахи и Лила седят заедно на една пейка по време на видеоразговор с Анупама.Кинжал продължава да отрича, че е бременна но Анупама, Лила и Рахи ѝ предлагат своята подкрепа и насърчение. Кинжал разкрива, че Паритош не е готов да бъде родител. Междувременно Кавия пренебрегва предупрежденията на полицаите и влиза в забранена зона. Тя твърди, че бъдещият ѝ съпруг се нуждае от лекарствата си. Анупама съветва Кинджал да не се притеснява и предлага да си направи тест за бременност. Самар моли Боби да премахне името му от списъка за състезанието, като обяснява, че той не е в подходящо състояние на духа, за да танцува.

Полицията спира Кавия да влезе в забранената зона и я моли да си тръгне. Рахи и Кинжал се отправят към болницата, докато Лила дава неясни отговори на Хасмух. Кавия посещава духовник и го моли да намери благоприятна дата за сватбата ѝ с Ванрадж. Той обаче ѝ казва, че няма благоприятно време за сватбата им, тъй като техните астрологични карти не съвпадат. Лила и Анупама се шегуват с Рахи, докато Кинджал им съобщава, че резултатите от теста ще бъдат изпратени по имейл. Анупама казва на Кинджал да не се притеснява за резултатите. Междувременно духовника съобщава на Кавия, че може да има много пречки пред брака ѝ с Ванрадж. Ванрадж се обажда на Самар и го насърчава да участва в танцовото състезание, като споменава, че това ще направи Анупама щастлива. Самар се съгласява да участва. Кавия се моли на Бог за брака си с Ванрадж и се притеснява.

В къщата на Шах Лила и Рахи се грижат за Кинджал, която е разтревожена от резултатите от теста. Кинжал се обажда на Паритош. Самар разговаря с Анупама и ѝ съобщава за разговора си с Ванрадж. Нандини също разговаря с Анупама и Анупама окуражава и двамата. Кавия се консултира с адвоката си за подробностите по развода, но той отказва да сподели повече информация.

Пахи и Кавия спорят. Кавия започва да подозира, че документите за развода може да са в къщата на Шах. Самар се тренира усърдно за танцовото си състезание и в крайна сметка се контузва. Нандани се грижи за него. Междувременно Кинджал и Паритош спорят за това, че ще имат дете. Пахи става свидетел на това. Тя се обажда на Ванрадж, за да го информира за ситуацията.

По-късно Кинжал получава съвместно видеоразговор от Анупама, Ванрадж и Паритош, на който присъстват и други членове на семейството. Рахи им съобщава, че резултатите от теста са пристигнали и разкриват, че Кинджал не е бременна. Пахи добавя Нандани към обаждането, а Самар гордо показва трофея, който е спечелил на състезанието.По-късно Нандани и Самар се прибират вкъщи с кола и той ѝ прави комплимент. Следват ги обаче двама мъже на мотор.

На друго място Кабир се обажда на Пахи и я кани на партито си, с което я изненадва. Тя отказва предложението му, като се позовава на ограниченията на семейството си, но тайно му съобщава, че ще се опита да дойде. Кабир показва съобщението на приятелите си и решава да спечели залог, като целуне Пахи на партито. Пахи, след като научава, че никой няма да е вкъщи, се чувства притисната от приятелите си да присъства на партито.

Самар и Нандани са изправени пред опасна ситуация, когато се сблъскват с главорези, които искат луксозни вещи и пръстена на Нандани, който Самар ѝ е подарил. Тя отказва да го даде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116