Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 54

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 54 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж търси Анупама, тъй като тя не му е донесла храна. Той обмисля да излезе навън, но се отказва. Междувременно Анупама влачи стълба към стаята на Ванадж. Рахи съобщава на някого по телефона, че трябва да се срещнат в клуба след Холи.

Анупама влиза в стаята на Ванрадж, използвайки стълбата, и започва да се държи смешно. Ванрадж е озадачен да я види там и я пита какво е пила. Анупама разкрива, че е пила тандай и избухва в смях.

Самар и Паритош се опитват да накарат Нандани и Кинжал да говорят с тях, но момичетата ги игнорират. В отговор братята измислят план. Те танцуват с две други момичета, което кара Нандини и Кинжал да ревнуват. В крайна сметка момичетата се присъединяват към тях и всички членове на семейство Шах започват да танцуват.

Местните главорези държат под око Нандини, докато тя казва на Самар, че ще смени сандалите си, тъй като може да се скъсат. Самар се опитва да я придружи, но Пахи го вика, докато главорезите следват Нандини и влизат в къщата ѝ.

Обратно в стаята на Ванрадж, Анупама изважда цветове, което кара Ванрадж да се напрегне. Той я пита защо е донесла цветовете, а тя закачливо предлага да ги сложи на мъжа с мустаците. Тя се смее и го моли да ѝ помогне да го намери.

Кинжал предполага, че Анупама може да е отишла в стаята на Ванрадж и отива да провери. Междувременно Анупама танцува и закачливо гони Ванадж, за да му нанесе цвят. Тя пада върху него и нанася цвета, докато Кавия отваря вратата и застива в шок.

Кавия се ядосва на Ванрадж и Анупама, тъй като Анупама продължава да се смее и закачливо споменава, че е нанесла цветове на "мъжа с мустаците". Ванрадж се опитва да я успокои, но смехът на Анупама само още повече дразни Кавия.

Междувременно семейство Шах раздава храна, докато търси Анупама. Кавия пристига и ядосано им съобщава, че Анупама е в стаята на Ванрадж. Поведението ѝ е неконтролируемо и семейство Шах е шокирано да я види в това състояние.

Анупама сяда на една люлка и започва да изразява разочарованието си. Тя разкрива, че Лила я е мъмрила, и споделя истинските си чувства за това, че никога не е получавала благословията на Лила. Тя признава, че когато Лила ѝ се подиграва, отива в ъгъла и плаче тайно, което дори разплаква Лила. Кавия разкрива за сложните си отношения със старейшините, оставяйки семейството да се чувства мрачно.

Нандини обвинява Кавия за сегашното ѝ положение, което води до спор между тях. Кавия удря Нандини пред съседите и ѝ напомня за семейните им отношения.

Кавия се гледа в огледалото и планира да се омъжи за Ванрадж веднага след развода му с Анупама. Анупама разговаря с Рахи, като изразява мнението си, че не таи обида към нея и я сравнява с подправки, намеквайки, че действията на Рахи може да са силни, но не непременно злонамерени.Тя насърчава Кинджал да предаде на Рахи, че тя не е лош човек и е добра майка, снаха и свекърва.

Кавия инструктира някого по телефона да подготви незабавно документите за развод и да ускори процеса. След това тя се обръща към Ванрадж и го критикува, че забелязва само нейните недостатъци и никога не оценява добрите ѝ качества. Тя му признава чувствата си, като твърди, че той няма да може да я забрави заради връзката, която са имали. Кавия вярва, че макар Анупама да не е в къщата, нейното присъствие ще остане в съзнанието на членовете на семейството, оставяйки всички емоционални. Лила предлага на Ванрадж да приспи Анупама и разпитва за Паритош, научавайки, че той е заминал за Дубай за важна среща. Анупама признава любовта си към Ванарадж и си припомня моменти от живота си. Тя заспива, докато държи ръката на Ванрадж, а той се разчувства, припомняйки си трудностите, с които се е сблъсквала.

Рахи се извинява на семейство Шах и всички ѝ се карат, с изключение на Лила, която ѝ благодари, че е помогнала на Анупама да изрази скритите си мисли. Пристига Ванрадж и им съобщава, че Анупама е заспала.

Кавия и Ванрадж спорят по време на видеоразговор. Тя вижда Анупама в леглото му и се ядосва. На следващата сутрин Анупама се събужда с махмурлук, като си спомня частици от случилото се през предишния ден. Ванрадж ѝ носи лимонов сок и се шегува с нея. Анупама се притеснява и го пита дали е казала нещо необичайно. Той я успокоява, че тя сама ще си спомни. Докато тя се напряга, цялото семейство, включително Лила, стои на вратата и я чака.

Анупама се извинява на Лила и я моли за прошка, като обяснява, че е изгубила самообладание. Пахи ѝ показва видеозаписа с признанието ѝ и Анупама се извинява на семейство Шах. Те се смеят на невинността ѝ и изразяват мнение, че е добре, че е изляла чувствата си, които са били потискани в продължение на 25 години. Анупама се извинява още веднъж и излиза от стаята, чувствайки се неловко заради признанието си в любов към Ванрадж.

По-късно Кавия изпраща снимка на Ванрадж и иска мнението му за цвета на роклята си, която обмисля за сватбата им. Тя му съобщава, че вече е започнала да пазарува за сватбата им.

Ванрадж се разстройва и се опитва да ѝ напомни, че процесът на развод отнема време, но Кавия отхвърля притесненията му и продължава да обсъжда сватбените си планове. Анупама сервира храна на семейство Шах, когато Лила я пита докога ще се чувства неудобно. Лила и Пахи измислят план да отидат на почивка, въпреки аргументите на Хасмух срещу това поради отсъствието на Самар и Паритош. След това измислят план да изпратят на почивка само Анупама и Ванрадж.

Междувременно Ванрадж получава съдебно известие и Анупама се приближава до него, за да му се извини още веднъж. Той разкрива, че известието е за развода им и че той ще бъде финализиран до три дни. Опитват се да информират семейството, но са игнорирани, тъй като семейството е заето с планирането на пътуването.

Ванрадж се замисля за миналия разговор с Анупама, когато тя го е разбрала погрешно, че ѝ дава развод, и се разстройва. Анупама го убеждава да дойде на почивката. Тя размишлява как едно листче хартия може да определи нечия съдба, а Ванрадж ѝ благодари, че не го е намразила. Анупама го уверява, че въпреки раздялата, те все още са себе си.

Пахи говори за предстоящия пикник, докато обсъжда плана за Ванрадж и Анупама. Кавия подслушва част от разговора им и започва да подозира намеренията на Пахи.

Междувременно Рахи смята, че трябва да задържи Анупама в къщата на Шах, за да предпази дъщеря си от това Кавия да ѝ стане свекърва. Тя се обажда на Лила и те провеждат разговор, в който Рахи разкрива плана си да събере отново Ванрадж и Анупама.

Кавия предупреждава Ванрадж, че семейството му се опитва да ги раздели и заявява, че ще мълчи само докато той се разведе. Ванрадж се чуди защо не е показал документите за развод на Кавия по-рано.

Лила сваля Анупама долу и Анупама се чувства неловко в костюма си пред семейство Шах. Те ѝ се възхищават и се опитват да успокоят нервите ѝ. Ванрадж ѝ прави комплимент и я пита защо не е носила такива дрехи по-рано, което ѝ напомня, че Ванрадж ѝ е казал да не носи такива тоалети.

Лила съобщава на Ванрадж и Анупама, че ще пътуват с мотора, тъй като в колата няма достатъчно място. Кавия забелязва, че Ванрадж и Анупама се возят на мотора, и се ядосва, разбирайки, че това е част от плана на Пахи.

Когато семейство Шах се качва в колата, Пахи пробива една от гумите и оставя всички в шок. Анупама и Ванрадж си спомнят за последната си разходка с мотор и когато моторът внезапно спира, Ванрадж съветва Анупама да се държи здраво, за да не падне. Двамата продължават да карат и Анупама си представя как прегръща Ванрадж, докато се наслаждават на времето си заедно.

Кавия се опитва да се обади на мобилните телефони и на двамата, но не може да се свърже, мислейки, че те я избягват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116