Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 38

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 38 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кинжал се подготвя да напусне къщата. Лила я моли да се върне едва когато се научи да уважава свекъра си. Точно когато Кинджал е на път да си тръгне, Анупама се намесва и предлага на Кинджал мъдрост за това как да цени връзките си. Анупама признава грешките на Ванрадж, но съветва да не бъдат прекалено строги към него, особено предвид здравословното му състояние. Тя напомня на Кинджал, че огънят не гаси огъня, и я моли да не прави лошо на Ванрадж. Анупама оставя решението на Кинджал, която в крайна сметка решава да остане и да приготви чай за всички.

Ванрадж се извинява, че е разрушил щастието на децата си, и признава последствията от действията си. Рахи посещава семейство Шах и се подиграва на Ванрадж, че се е върнал в къщата. Лила споделя съня, който е имала в деня на сватбата, в който е свирила на ситар право в лицето на Рахи, което я дразни. Идва Кавия. Анупама я предупреждава да не предизвиква драма в дома ѝ. Кавия и Кинджал си разменят подигравки. Кавия моли да говори насаме с Ванрадж.

Лила препречва пътя на Кавия, но тя настоява да говори с Ванрадж за работата му. Кинжал поставя под въпрос решението на Анупама да позволи на Кавия да се срещне с Ванрадж.

Рахи мисли за разговора на Ванрадж и Кавия. Ванрадж моли за време, за да обмисли решението си. Кинджал пие чай, докато Рахи се опитва да я насъска срещу Ванрадж и семейство Шах. Кинжал защитава семейството и отхвърля песимизма на Рахи. Кавия си тръгва, изразявайки любовта си към Ванрадж, а Рахи отново се опитва да я провокира.

Кавия си припомня моментите с Ванрадж и изразява разочарованието си от неговото привидно безразличие. Рахи се опитва да я успокои, но Кавия си тръгва. Анупама случайно счупва чаша и казва на Кавия, че външните хора не могат да навредят на домакинство без вътрешни слабости. Анупама уверява Кавия, че няма да застане между нея и Ванрадж. Кавия пита дали Ванрадж ще се върне при нея. Анупама твърди, че тя е продължава напред. Пахи прекарва време с Ванрадж.

Лила предполага, че Ванрадж може и да не се върне при Кавия. На следващия ден Анупама носи чай на Лила и обсъждат местонахождението на Хасмук. Тя споменава, че трябва да направи кафе за Кинджал, която все още спи. Ванрадж си спомня за миналото си с Кавия.

Анупама вижда Ванрадж на пода и се втурва към него в паника. Тя изразява загриженост за състоянието му и го пита дали има нужда от нещо или дали е повикал помощ. Анупама вика Пахи, Самар и Паритош да помогнат на Ванарай. Тя се грижи за Ванрадж и проверява ранената му ръка. Колебае се за кратко и след това моли Паритош да прегледа ръката на Ванрадж, а притеснението ѝ е очевидно. Паритош потвърждава, че Ванрадж е добре. Лила предлага на Анупама да направи масаж на Ванрадж, което води до спор между Кинжал и Лила. Ванрадж изразява благодарността си към Анупама за първия път. Тя го е смъмря. Кинжал и Паритош спорят за Ванрадж, а Пахи влиза, за да поиска червената рокля на Кинжал. Напрежението се покачва, когато Пахи обвинява Анупама и Паритош, че постоянно са на страната на Кинджал. Анупама се опитва да вразуми дъщеря си, но Пахи обвинява Анупама, че е против Ванрадж, и я предупреждава да не го отпраща.

Кавия решава да се премести в къщата на Ванрадж, изразявайки недоверие към Анупама. Ванрадж се извинява на Анупама. Анупама обаче остава безмълвна и го пита дали има нужда от нещо. Ванрадж не е в състояние да изрази мислите си. Кинжал съобщава на семейство Шах, че е уредила кола, която да закара Ванрадж до болницата, но Ванрадж отказва помощта на Рахи, а Анупама подкрепя решението му.

Семейство Шах са изненадани от присъствието на Кавия.Нандини съветва Кавия да си тръгне, а Лила я смята за безсрамница. Напрежението ескалира, а обвиненията за драма в семейството се увеличават. Ванрадж настоява Кавия да си тръгне и в крайна сметка тя си тръгва. По-късно Ванрадж се обажда на Кавия, поставяйки под въпрос действията ѝ, а тя обяснява, че се бори за тяхната любов. Ванрадж затваря телефона. Междувременно Кинджал се изправя срещу Анупама за това, че не я е подкрепила. Хасмук съветва Лила да не създава допълнителна драма, но Лила е разочарована от завръщането на Кавия, тъй като смята, че това ще попречи на помирението между Ванрадж и Анупама.

По-късно Анупама, Паритош и Ванрадж се подготвят да посетят лекаря. Кавия се намесва и предлага да се погрижи за Ванрадж, което Анупама разрешава. Кинджал поставя под въпрос издръжливостта на Анупама, чудейки се защо тя не е прекъснала връзките си с Ванрадж. Анупама взема присърце думите на Кинджал и решава да загърби миналото си. Междувременно лекарят съобщава на Ванрадж, че бързо се е възстановил. Кавия го кани да се върне у дома с нея.

Лила се дразни на Анупама, че е позволила на Ванрадж да тръгне с Кавя. Анупама пита защо тя е тази, която винаги трябва да проявява разбиране, а не Ванрадж. Тя остава твърдо решена да не се върне при Ванрадж. По-късно Анупама се извинява на Лила, която изразява липсата си на уважение към Анупама, тъй като тя вече не е съпруга на Ванрадж. Разменят се извинения, но по-късно Паритош се връща с Ванрадж, изненадвайки семейството, тъй като те са смятали, че той е отишъл с Кавия. Кавия обаче остава твърдо решена да не позволи на Ванрадж да остане за дълго при семейството си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 90

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 89

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 88

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 87

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86