Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 37

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 37 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама сяда до леглото на Ванрадж. Кавия и семейство Шах се тревожат за него. Анупама се извинява на спящия Ванрадж, като изразява съжалението си, ако тя е причина за състоянието му. На сутринта Анупама спи, а Ванрадж се събужда, викайки името ѝ. Той е жаден и Анупама му помага да пие. Кавия пристига и ги вижда заедно, но една медицинска сестра я спира, като ѝ обяснява, че още не са часовете за свиждане, а съпругата на Ванрадж е с него. Кавия се разстройва и поставя под съмнение авторитета на медицинската сестра.

Ванрадж пита Анупама защо е там и за инцидента му. Анупама се извинява. Междувременно Самар съобщава на семейство Шах, че Ванрадж е дошъл в съзнание, но часовете за посещения все още не са започнали. Лила изразява желанието си да види Ванрадж, но Доли казва, че все още не могат да го посетят. Хасмук казва, че ако Анупама има нужда от тях, Самар може да отиде при нея, с което Самар се съгласява.

В болницата медицинската сестра пита Кавия защо все още стои там и нарежда на един пазач да ѝ покаже входната врата. Кавия остава смаяна. По-късно лекарят съобщава на Анупама, че Ванрадж се нуждае от специални грижи, и я съветва да не му позволява да използва дясната си ръка. Ванрадж споменава за дискомфорта си на лекаря, който го уверява, че това е нормално. Лекарят казва на Анупама, че може да отведе Ванрадж вкъщи. Кавия влиза в стаята и прегръща Ванрадж, изразявайки намерението си да го отведе в нейния дом. Ванрадж обаче си спомня за суровите думи на Кавия.

Семейство Шах се среща с Ванрадж и всеки от тях изразява своята загриженост и подкрепа. Лила предлага на Ванрадж да се върне у дома с тях, но Кавия настоява той да остане при нея. Между Кавия и Лила възниква спор. Анупама моли Ванрадж да се намеси и той решава да отиде със семейството, шокирайки Анупама и Кавия.

Анупама пита Кавия дали има някакви възражения, на което Кавия отговаря, че не може да спре Ванрадж, ако той иска да отиде. Семейство Шах посреща Ванрадж обратно в дома си. Анупама и Ванрадж си спомнят за миналото. Лила моли Анупама да махне една мигла от окото на Ванадж, с което изненадва Анупама и тя изпълнява молбата. Лила посреща топло Ванрадж, а Хасмук се извинява на Анупама.

Анупама се извинява на Хасмук, като споменава, че трябва да сготви за Ванрадж. Кавия смята, че инцидентът с Ванрадж е по нейна вина, затова му позволява да се върне при Анупама. Тя решава да предприеме крайни мерки, за да си върне Ванрадж. Кавия смята, че Анупама е приела Ванрадж в дома си, за да изглежда благородна в очите на всички, и се притеснява, че Ванрадж може да я изостави заради Анупама.

Лила съветва Ванрадж да си почива, а Пахи го моли да ѝ каже, ако има нужда от нещо. Тя се чувства пренебрегната, защото Анупама е съсредоточена върху Кинджал. Ванрадж разпитва за Доли и Санджай. Самар също се грижи за Ванрадж. Ванрадж разказва на Лила, че когато се е случила катастрофата, само семейството му е било до него, което кара Лила да се разплаче. В същото време Кавия се тревожи за Ванрадж и му се обажда, но той ѝ затваря. Тя подозира, че Анупама е виновна, че тя не може да се свърже с него.

По-късно Кавия се обажда на Анупама и моли да говори с Ванрадж. Анупама ѝ съобщава, че не е с Ванрадж. Лила приема обаждането и съветва Кавия да не им се обажда толкова късно през нощта. На сутринта Самар напомня на Анупама за урока ѝ по танци. Лила моли Анупама да сготви за Ванрадж и Анупама се съгласява, като казва, че вече го прави. След това Лила моли Анупама да отложи уроците си по танци, докато Ванрадж се възстанови напълно, но Анупама настоява да продължи да танцува поради финансови нужди. Лила е шокирана от отговора ѝ.

Самар носи лекарства за Ванрадж. Нандини разпитва за Анупама. Самар изразява загриженост за нея, тъй като не разбира как може да се справи с толкова много стрес. Нандини решава да подкрепи Анупама, но запазва мотивите си в тайна. Ванрадж получава обаждане от Кавия, но отказва да говори с нея. Анупама му помага, когато телефонът му пада.

Анупама се кара на Самар, че не си е вкъщи, което я принуждава да влезе сама в стаята на Ванрадж, карайки я да се чувства задушена. Самар обещава да бъде до нея.

Ванрадж се извинява на Анупама за случилото се на сватбата на Паритош заради Кавия. Анупама му отговаря, че не съжалява за действията си на сватбата, защото не е могла да позволи на никого да съсипе специалния ден на сина ѝ. Тя обаче съжалява, че инцидентът е станал в резултат на нейните действия. Ванрадж предлага да наеме болногледач на пълен работен ден, тъй като смята, че тя не го иска в къщата си. Анупама заявява, че романтичната им връзка е приключила, но той все още е баща на децата ѝ и те могат да се грижат за него. Ванрадж пита дали тя ще разгласи миналите му постъпки, но Анупама изтъква, че връзката им може да е приключила, но човечността в нея все още съществува, оставяйки Ванрадж в шок.

По-късно Анупама обсъжда чувствата си със Самар, понеже се притеснява, че другите ще я притискат да приеме Ванрадж обратно. Тя твърдо заявява, че връзката им е приключила и че Ванрадж никога повече не може да бъде неин съпруг. Самар се възхищава на ясната ѝ мисъл и споменава, че е убедил Ванрадж в същото. Анупама настоява Самар да отиде и да нахрани Ванрадж, а Самар неохотно се съгласява.

Самар отива при Ванрадж, помага му с храната и лекарствата и вижда, че Анупама ги наблюдава. Ванрадж моли Самар за помощ при написването на молба и Самар бързо се съгласява, като изненадва Ванрадж с уменията си. След това Ванрадж моли Самар за друга услуга.

Самар посещава Кавия, която се интересува от здравето на Ванрадж. Самар ѝ съобщава, че Ванрадж го е помолил да прибере вещите и лаптопа му. Кавия е изненадана. Самар е уверен, че Ванрадж няма да се върне при нея.

Ванрадж прочита писмото от Кавия, в което тя го моли да я посети, но го скъсва. Пахи се обажда на Анупама, която се присъединява към семейство Шах, докато Ванрадж пожелава да посрещнат Новата година, споделяйки някои леки моменти. Кавия решава да пожелае на Ванрадж щастлива Нова година, докато Шах празнуват повода с торта. Когато Ванрадж се кани да нахрани с торта Анупама, Самар се намесва, оставяйки Ванрадж шокиран.

Ванрадж предлага на Хасмук да си легне, тъй като е късно. Хасмук оценява партито и споменава, че то е направило Пахи щастлива. Ванрадж пита за щастието на Хасмук, а Хасмук отговаря, че ще бъде щастлив, когато Ванрадж осъзнае големината на загубата си и искрено се извини. Хасмук се опитва да освободи ръката си от хватката на Ванрадж, а Ванрадж се замисля за миналото си. Самар предлага да остане при Ванрадж за през нощта.

На следващата сутрин Анупама е развълнувана да получи часовник като новогодишен подарък от Самар и Хасмук. Тя изразява благодарността си, като обяснява, че никога преди не е носила часовник. Анупама планира да отиде в кухнята, но Самар, Хасмук, Пахи настояват тя да се съсредоточи върху новата си работа, а Нандини да ръководи уроците ѝ по танци. Междувременно Кавия получава новогодишно съобщение от Ванрадж и решава да предприеме действия, за да го върне при себе си.

На масата за хранене Самар споделя със семейството положителното новогодишно изживяване на Паритош и Кинжал. Ванрадж се присъединява към тях и Пахи предполага, че присъствието му в първия ден на годината означава, че ще бъде с тях през цялата година. Анупама чува това и е поразена. Тя търси благословия от Хасмук и Лила, а Самар и Пахи ѝ пожелават късмет в работата. Ванрадж също ѝ пожелава успех и Анупама, припомняйки си миналото, му благодари.

По-късно Анупама размишлява за добрия си ден и купува плодове за Ванадж. Вкъщи Лила чака Анупама, притеснена, че няма кой да се грижи за Ванрадж. Анупама пристига и Лила прави хаплив коментар. Кинджал и Паритош се връщат у дома и Кинджал се противопоставя на решението Ванрадж да остане в къщата. Тя заявява, че или тя, или Ванрадж ще живее в къщата. Лила настоява Анупама да се справи с Кинжал, но Кинжал е готова да напусне къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 90

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 89

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 88

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 87

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86