Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 32

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия си спомня думите на Анупама, която казва, че Ванрадж е дошъл при нея, след като Хасмух го е изхвърлил от къщата. Тя отбелязва, че ако Хасмух го е изхвърлил, тя го е прибрала. Ванрадж идва и прегръща Кавия с благодарност за това, че е направила рождения ден на Пахи специален. Той вече разбира, че когато Пахи дойде да живее при тях, тя ще бъде щастлива. Кавия е изненадана. Ванрадж я пита дали има някакви проблеми с това Пахи да живее с тях, на което Кавия отговаря с "не". По-късно Кавия предлага на Ванрадж да поговори с адвокат за развода си с Анупама, което той избягва, оставяйки Кавия разстроена.

Кинджал липсва на Паритош и той се доверява на Самар, като изразява желанието си за тяхното щастие. От друга страна, Лила и Анупама обсъждат семейния бюджет и Лила пита защо разходите са се увеличили. Анупама обяснява, че това се дължи на рождения ден на Пахи, и обещава да се справи с бюджета. Лила предполага, че единственият начин да решат проблема е да увеличат приходите си. Хасмух, Паритош и Самар подслушват разговора.

На сутринта прислужницата на Анупама ѝ съобщава, че е поела две допълнителни работи, което облекчава притесненията на Анупама за заплатата.Тази новина радва Анупама.Самар и Паритош разговарят за намирането на работа, за да помогнат финансово на Анупама. Анупама чува разговора им и се разчувства. Междувременно братът на Лила изразява желанието си да се върне в къщата, което изненадва Лила. Анупама чува разговораи размишлява върху ситуацията. По-късно Хасмух връща лекарствата си, за да спести пари. Анупама осъзнава, че Лила и Хасмух не могат да направят компромис на тяхната възраст, и се обажда на някого, като изразява нуждата си от пари. Ванрадж се усмихва.

Самар и Пахи спорят дали да следват Кавия в социалните мрежи. Кавия съобщава на Ванрадж, че Пахи я е отблокирала. Ванрадж излиза, но я уверява, че скоро ще се върне, оставяйки Кавия с подозрението, че отново ще се срещне с Анупама. Анупама търси помощта на Девика за пари, докато Ванрадж получава нов проект и планира да изненада Кавия. Девика казва на Анупама, че е попитала за работа за нея. Девика е притеснена. Кавия получава файла с проекта от Ванрадж и развълнувано пита кога планира да се разведе с Анупама, но Ванрадж избягва разговора.

Рахи се изправя срещу семейство Шах, като ги обвинява, че са приели обратно Ванрадж, защото той е издържащият семейството. Тя предполага, че те се нуждаят от пари и по тази причина са простили на Ванрадж. Рахи също така намеква, че хора като Анупама биха превърнали всеки в приятел, ако става дума за пари. Анупама подканя Рахи да се съсредоточи върху Паритош и Кинджал, вместо да разпространява негативизъм. Рахи насилствено сваля пръстена от ръката на Паритош, което води до разгорещена размяна на реплики с Лила. Анупама се обръща към Рахи като към своя сестра, но Рахи настоява да бъде наричана г-жа Тават и предупреждава Паритош, Самар и Пахи да стоят далеч от Кинджал. Тя обявява решението си да изпрати Кинжал в САЩ и заплашва да подаде жалба в полицията, ако се опитат да се свържат с нея. Рахи дава ясно да се разбере, че няма да търпи никаква външна намеса. Кинджал конфронтира Рахи, че е посетила семейство Шах. Рахи я предупреждава да не ходи в дома им. Тя възнамерява да изпрати Кинджал в САЩ и да уреди брака ѝ там, което разплаква Кинджал.

Паритош е съкрушен, а Анупама обмисля да се обади на Ванрадж. Хасмух се колебае, но в крайна сметка се съгласява, признавайки, че Паритош има нужда от Ванрадж. Анупама се обажда на Ванрадж. Кавия забелязва обаждането и си мисли, че Анупама създава още по-голяма драма. Ванрадж решава да се срещне с Рахи заради Паритош. Междувременно Анупама казва на Хасмух, че иска да си намери работа, за да издържа домакинството, оставяйки Лила шокирана.

Лила пита дали Анупама иска да работи и Анупама потвърждава, че иска, като заявява желанието си да допринесе за финансите на семейството си. Тя напомня на Лила, че трябва да печелят повече, и смирено я моли за подкрепа.

Рахи очаква, че Ванрадж ще направи сцена в дома им, която тя очаква с нетърпение. Нандини разпитва за неспокойното поведение на Самар и той ѝ се доверява, че търси работа и се притеснява за Паритош. Нандини успокоява Самар, че вече е говорила за перспективите за работа с Анупама, и го насърчава да се ангажира с Паритош, вместо да го оставя сам.

Кавия съобщава на Ванрадж, че е поръчала тайландска храна, но вместо това Ванрадж иска ориз и дал. Кавия, изтощена от работата, обмисля да приготви "Хичади" за Ванрадж, докато Ванрадж я прегръща с любов. Неочаквано в къщата влиза Анируд, който шокира Ванрадж и Кавия.

Паритош изразява разочарованието си към Анупама и обвинява Ванрадж за раздялата си с Кинжал. Самар настоява Паритош да не държи Анупама отговорна за проблемите им и спори с него. Анупама се намесва и ги моли да спрат да спорят. Самар предлага на Анупама да поговори с Рахи, защото Ванрадж може да влоши ситуацията. Анупама смята, че като родители и двамата трябва да се заемат с положението на Паритош.

Ванрадж настоява, че Кавия трябва да изгони Анируд от къщата. Анируд отвръща, че винаги отсяда в собствената си къща, когато е в Ахмедабад, заявява, че е собственик на къщата и укорява Ванрадж и Кавия. Ванрадж си тръгва и обвинява Кавия, че тя е виновна за хаоса. Кавия се опитва да го спре, но той си тръгва, оставяйки я разочарована.

По-късно Ванрадж се връща в къщата на семейството си, където Лила го посреща, а Анупама му предлага храна. Ванрадж обяснява, че е там заради Паритош и игнорира обажданията на Кавия. Кавия изразява гнева си към Анируд за това, че се е намесил в отношенията ѝ с Ванрадж. Анируд манипулира Кавия, като намеква, че Ванрадж се е върнал при Анупама. Кавия е изненадана.

По време на вечерята Анупама съветва Ванадж от следващия път да влиза в къщата без лъжи и преструвки. Паритош ги прекъсва, като иска да говори с Ванрадж насаме. Хасмух казва на Самар, че въпреки че е била предадена, Анупама все още цени връзките. Самар се надява, че Ванрадж ще направи нещо за Паритош. Ванрадж и Паритош провеждат разговор, в който Ванрадж обещава да поговори с Рахи за връзката му с Кинжал. Паритош обаче вече не му се доверява и настоява да се справи сам със ситуацията. Пристига Анупама и Ванрадж ѝ съобщава за решението на Паритош. Двамата се съгласяват да говорят с Рахи възможно най-скоро. Кавия се обажда на Ванрадж и Анупама му подава телефона.

Кавия поставя под въпрос намеренията на Ванрадж, чудейки се защо е отишъл при семейството си. Ванрадж обяснява, че е там, за да провери какво става с Паритош, който е получил пристъп на паника. Кавия е обезкуражена.

Междувременно Паритош бяга, а Самар и Нандини го следват. Анупама забелязва тежкото състояние на Паритош и моли Самар и Нандини да останат с него. По-късно Паритош моли Самар и Нандини да му помогнат да се срещне с Кинджал, въпреки че е малко вероятно Рахи да му позволи. Паритош бяга, за да се види с Кинджал, а Самар го следва.

На сутринта Рахи съобщава на Анупама, че Паритош и Кинджал са избягали заедно. Тя заплашва семейство Шах и ги предупреждава, че няма да ги остави да се измъкнат от отговорност. Самар съобщава на Анупама, че Паритош наистина не е в къщата. Анупама и Ванрадж решават да подадат жалба в полицията, за да открият Паритош. Рахи пристига с полицията и предизвиква суматоха.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 90

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 89

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 88

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 87

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86