Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 29

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама тихо влиза в къщата. Тя запалва осветлението и един по един членовете на семейство Шах влизат вътре. Анупама стои там, а в очите ѝ напират сълзи, докато си спомня обидните думи на Рахи. Доли, Лила и Паритош също не могат да се сдържат да не си спомнят обвиненията на Рахи. Анупама усеща, че всички може да са гладни, и решава да нахрани децата си. Тя планира да даде на Хасмух и Лила лекарствата им по-късно. Анупама моли Самар да раздаде закуски на всички.

Приближавайки се до Хасмух, тя нежно го моли да изпие малко мляко, тъй като трябва да вземе лекарствата си. Анупама моли Хасмух да я изслуша, на което той отговаря, че винаги я е смятал за своя дъщеря, но тя никога не го е смятала за свой баща, защото е скрила истината за Ванрадж.

Хасмух задава въпроси на Анупама, питайки я дали мисли, че те ще застанат на страната на Ванрадж само защото са негови родители. Анупама го уверява, че това не е така, и обяснява, че страхът ѝ я е накарал да скрие истината от него и Лила. Тя искрено се извинява на двамата, че ги е разстроила, и призовава Хасмук да си вземе лекарството. Той се подчинява, а след това моли Анупама да сподели как и кога е започнало всичко.

Анупама насърчава Хасмух да продължи напред след разкритието. Лила обаче не може да сдържи гнева си и настоява Анупама да пропусне лекцията и да разкрие истината. Тя и Хасмух научават, че аферата на Ванрадж с Кавия е продължила осем години. Анупама се сломява и излиза от стаята, а Самар продължава да разкрива цялата истина пред Хасмух, Лила и останалите, което води до емоционални реакции.

Лила с тревога очаква завръщането на Ванрадж и когато той най-накрая пристига, тя му удря шамар. Семейство Шах е в шок. Ванрадж се обръща към Лила с "мамо", но тя отхвърля тази титла, заявявайки, че се срамува да бъде негова майка. Нандини наблюдава сцената от разстояние и се отправя към къщата си. Лила признава, че винаги е обвинявала Анупама за това, че не е идеалната половинка за Ванрадж, но сега критикува Ванрадж за действията му.

Лила изразява дълбокото си разкаяние и се пита защо не е смятала Анупама за своя дъщеря. Тя признава обидите на Рахи пред всички, но се чувства безпомощна, защото е родила син като Ванрадж. Лила се разплаква и се извинява на Анупама за поведението си, но Анупама мило я моли да не се извинява. Междувременно Кавия се чуди какво се случва в дома на семейство Шах.

Лила се изправя срещу Ванрадж, искайки да разбере защо е направил това, което е направил. Отговорът на Ванрадж оставя Лила, Хасмух и останалите в пълен шок. Той обвинява Анупама за всичко, заявявайки, че тя няма нужния интелект, за да стои до него. Той ѝ се присмива, че е необразована, и признава, че се срамува да бъде виждан с нея. Ванрадж също така обвинява Анупама в извънбрачна връзка, което кара Хасмух да застане в защита на Анупама. Хасмух критикува Ванрадж за действията му и пожелава никога да не е имал дете като него. Здравето му се влошава и въпреки че Ванрадж се опитва да му помогне, Хасмух отказва да го допусне до себе си.

Анупама се втурва да помогне на Хасмух и моли Самар да донесе лекарствата му. Въпреки усилията на Ванрадж да поговори с Хасмух, той е отблъснат. Анупама успокоява Хасмух, а Санджай съветва Ванрадж да отиде в стаята си, тъй като състоянието на Хасмух може да се влоши още повече. Докато Анупама и Ванрадж си разменят погледи, напрежението се покачва.

По-късно Ванрадж споделя с Кавия, че Анупама е настроила семейството му срещу него, като е станала тяхна дъщеря. Той я обвинява, че е съсипала живота му, и разкрива, че сега децата му го мразят. Кавия съчувства на Ванрадж, който признава, че презира Анупама. От друга страна, Анупама дочува разговора на Пахи и Самар. Самар настоява Паритош и Пахи да не се доверяват сляпо на Ванрадж, тъй като смята, че сега Анупама и Ванрадж ще се разделят, което ще направи невъзможно съвместното им съжителство. Анупама заявява, че няма да прости на Вадраж, че е наранил децата ѝ и Хасмух и Лила. Тя се приближава до Пахи и заявява, че може да понесе всичко, но не може да гледа как децата ѝ страдат. Анупама обявява, че връзката ѝ с Ванрадж е приключила, но насърчава Паритош, Самар и Пахи да разпознаят добрата страна на баща си. Тя признава, че той я е наранил, но никога не би наранил тях.

Хасмух е обезкуражен и казва, че никога не си е представял, че собствената му плът и кръв ще ги предаде. Анупама дава ценен урок на Пахи, Самар и Паритош, като ги призовава винаги да уважават връзките си. Тя ги уверява, че дори и да не остане повече с Ванрадж, те винаги ще имат двама любящи родители. Санджай носи мляко за Пахи, Самар и Паритош, а Анупама ги покрива със сълзи на очи. Доли съветва Анупама да не напуска Ванрадж, но решението ѝ изглежда твърдо.

Доли изразява загрижеността си пред Анупама, като предполага, че ако тя се раздели с Ванрадж, това ще разкъса семейството. Анупама се пита защо от жените винаги се очаква да носят отговорността да крепят семейството. Доли твърди, че в днешно време е обичайно мъжете да се увличат по по-младите си колежки в офиса просто за забавление. Тя добавя, че Кавия е просто мимолетно увлечение за Ванрадж, иначе той отдавна щеше да я е напуснал. Анупама упреква Доли, че има регресивно мислене, въпреки че е модерна жена. Тя подчертава, че семейството и децата не принадлежат само на нея, а Ванрадж има равен дял. Анупама се пита защо Доли застава на страната на Ванрадж.

На следващия ден Самар среща Нандини и двамата си припомнят минали моменти. Нандини пита за състоянието на всички в къщата, а Самар признава, че нищо не е наред. Той размишлява върху поуките, които е научил от действията на Ванрадж, за това колко е важно да не причиняваш болка на другите.

Междувременно Кавия настоява Ванрадж да напусне дома си и да дойде при нея. Тя му подсказва, че ако всички са му сърдити, той трябва да дойде при нея, за да намерят мирно решение. Ванрадж иска да се справи със ситуацията и изразява желанието си да поговори с Лила и Хасмух, тъй като семейството е и негово. Кавия се притеснява, че те могат да го манипулират емоционално и да го разделят от нея. Ванрадж обаче подчертава, че семейството му заема специално място в сърцето му, независимо от връзката му с Кавия.

Анупама се грижи за Хасмух, като с усмивка предлага чай на Лила. Ванрадж се приближава до Хасмух и заявява желанието си да поговорят. Анупама помага на Хасмух да се изправи и Хасмух заявява, че Ванрадж не може да остане повече в дома им. Той заявява, че не го интересува дали Ванрадж ще остане в офиса, в хотел или при Кавия. Анупама и Ванрадж са изненадани.

Лила не е съгласна с решението на Хасмух, като предлага да дадат урок на Ванрадж, а не да го изгонят от къщата. Хасмух обаче остава твърдо решен да изгони Ванрадж. Ванрадж се опитва да говори с Пахи, но тя бяга. Анупама я следва. Пахи признава омразата си към Ванрадж. Самар и Паритош също се дистанцират от Ванрадж, като Паритош се чувства манипулиран и измамен от него.

Пахи изразява желанието си да остане и с Анупама, и с Ванрадж. Ванрадж се опитва да поговори с нея. Пахи излиза от стаята, а Ванадж се изправя срещу Анупама и я обвинява, че е настроила собственото му семейство срещу него. Анупама заявява, че не е повлияла на никого, тъй като децата са достатъчно големи, за да направят собствена преценка. Ванрадж обявява края на връзката им и поставя на Анупама ултиматум да напусне къщата. Той заплашва да наеме прислужница за Хасмух, Лила и децата им, твърдейки, че може да докаже, че къщата не се нуждае от нея. Анупама се съгласява да напусне. Самар чува разговора им и съобщава на останалите членове на семейство Шах.

Ванрадж нарежда на Анупама да информира Хасмух и Лила за решението си да напусне къщата. Самар разкрива на баба си и дядо си какво се е случило. Анупама обяснява на Хасмух, че уважението в отношенията между нея и Ванрадж отдавна не съществува, но тя цени самоуважението си. Тя иска разрешение от Хасмух да си тръгне, като подчертава значението на самоуважението си. Тя обещава да изпълнява задълженията си, като остава близо и е на разположение, когато Хасмух ѝ се обади.

Ванрадж настоява Анупама да спре да говори и да напусне къщата. Хасмух се съгласява и добавя, че сега ще прави каквото си иска. Хасмух нарежда на Самар да донесе документите от стаята на Ванрадж. Ванрадж заявява, че снахата не може да стане дъщеря, а синът винаги ще си остане син. Междувременно Кавия получава обаждане от Анируд, който я предупреждава да помисли внимателно какво прави. Анируд предполага, че завръщането на Ванрадж при семейството му показва неговата отдаденост към тях. Кавия започва да обмисля истината в мнението на Анируд.

Самар дава документите на Хасмух, който ги разкъсва и прехвърля къщата изцяло на Анупама. Семейство Шах е в шок. Анупама е зашеметена от този развой на събитията. Ванрадж решава да си събере багажа и да замине. Лила разпитва Ванрадж за неговото заминаване, но той обвинява Анупама за всичко. Анупама моли Хасмух да преосмисли решението си, но Хасмух остава решен да накаже Ванрадж.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 90

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 89

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 88

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 87

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86