Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 20

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 20 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кавия дискретно избягва погледа на Девика, преди тя да я забележи в близост до стаята на Пахи, оставяйки Кавия облекчена. Междувременно семейство Шах радостно танцува, като Кавия наблюдава непрекъснато как Анупама и Ванрадж танцуват заедно, докато Паритош записва празненството.

Нандини забелязва Паритош и смята, че може да му се довери, тъй като той изглежда достатъчно зрял, за да се справи със ситуацията. Тя го отвежда настрани, като изразява желанието си да поговорят и признава, че се колебае как да започне. Паритош погрешно предполага, че тя има предвид действията на Самар, и я съветва да не приема лудориите на Самар твърде сериозно. Тя обаче уточнява, че говори за Ванрадж и Кавия, а не за Самар, което го обърква. Паритош я пита какво иска да обсъдят, а тя го моли да я изслуша напълно, преди да реагира.

Тя признава, че за него може да е предизвикателство да ѝ повярва, тъй като и тя първоначално е била склонна да го не го повярва. Сега обаче е станала свидетел на това Кавия да потвърди връзката си с Ванрадж. Въпреки че иска да съобщи на Анупама, на Нандини ѝ липсва смелост да го направи. Паритош я подтиква да премине към същината и тя разкрива истината за аферата на Ванрадж и Кавия. Първоначално той отказва да ѝ повярва, предполагайки, че става дума за недоразумение или шега.

Паритош настоява, че Ванрадж и Кавия са само приятели, и я пита как може да мисли друго. Нандини отстоява позицията си и му съобщава, че това е истината.

Той ѝ се кара и я предупреждава да не разпространява безпочвени слухове. Той обаче се спира, след като чува, че Ванрадж планира да се ожени за Кавия на годишнината им.

Нандини подчертава, че трябва спешно да ги спре, тъй като те си играят с чувствата на Анупама.Тя го моли да разкрие истината пред Анупама. Кинжал забелязва отсъствието на Паритош и пита Самар за това. Нандини предлага, че ако Паритош не ѝ повярва, тя е готова да му покаже разписката за регистрация на брака, която е намерила. Окрилен от разкритието, Паритош тръгва към храма заедно с Нандини.

Самар ги вижда да тръгват заедно и се чуди накъде са тръгнали. След това подарява брачната верижка, която е намерил в колата на Анупама, като обяснява, че Ванрадж я е купил, за да я изненада и да се извини за предишния инцидент. Ванрадж е разтревожен от начина, по който Самар се е сдобил с верижката, а Анупама е възхитена. Доли и Пахи се възхищават на дизайна във формата на сърце, докато Лила коментира предстоящата церемония, на която Ванрадж ще постави новата брачна верижка на Анупама. Кавия е съсипана, тъй като смята, че Анупама вече си е осигурила място в сърцето на Ванрадж и тази брачна верижка го символизира.

Паритош е зашеметен, когато открива регистрацията за брак на Кавия и Ванрадж. Кавия се притеснява, когато Нандини не отговаря на обажданията ѝ, и е на път да си тръгне, когато Анупама я убеждава да се снимат заедно. Нандини споменава, че Паритош е отишъл в храма, оставяйки Кинджал да се интересува от необичайното му поведение. Санджай забелязва притеснението на Паритош и го проследява.

Паритош прегръща Санджай и със сълзи на очи разкрива, че Ванрадж изневерява на Анупама. За негов шок Санджай вече знае за това. Пристига Самар и разпитва за ситуацията, но Санджай отказва да разкрие каквато и да е информация, надявайки се, че това няма да повлияе на щастието на Анупама. Паритош се изправя пред Кавия, изразявайки разочарованието си и споменавайки за незаконността на сключването на нов брак без развод. Кавия го предизвиква, питайки кой би се осмелил да съобщи за това в полицията.

Кавия съветва Паритош да разкрие истината на всички веднага, за да спести време, спестявайки ѝ многократни обяснения. Тя го пита дали някога е ставал свидетел на истинска любов между Анупама и Ванрадж. Кавия настоява, че Ванрадж е с Анупама само заради децата им и бракът ще продължи по план, независимо от действията на Паритош. Тя го кани на сватбата им и се обажда на Ванрадж, за да му съобщи, че Паритош е разбрала за аферата им. Ванрадж е бесен и иска да знае как Нандини е разбрала, на което Кавия обяснява, че Нандини е видяла регистрационния фиш за брака им и тя е споделила истината с него.

Ванрадж се кара на Кавия, че не го е информирала по-рано, но тя настоява, че се е справила с Нандини, за да опази тайната им. Ванрадж се притеснява от възможността Паритош да провали сватбата заради признанието на Кавия. Лила призовава за семейна снимка, а Санджай предупреждава Ванрадж, че Паритош вече знае истината, намеквайки, че ситуацията скоро може да стане публична. Той поставя под съмнение плана на Ванрадж и му напомня, че истината има склонност да излиза наяве. Ванрадж го уверява, че ще се справи с проблема. Анупама казва на Ванрадж, че сватбата им ще бъде незабравима.

Паритош се изправя срещу Ванрадж за аферата му с Кавия, като привежда като доказателство талона за регистрация на брака и признанието на Кавия. Ванрадж признава, че това е отчасти вярно, разкривайки, че бракът му с Анупама е бил уреден, като не са имали много общо. Паритош настоява, че това не оправдава аферата, и заявява, че различията между двойката не оправдават изневярата. Ванрадж, който се разкайва, признава, че е живял с чувство за вина, което го е накарало да скъса с Кавия.

Паритош осъжда действията на Ванрадж, като подчертава, че те представляват сериозно предателство, а не дребна грешка. Ванрадж манипулира ситуацията, като заявява любовта си към Анупама и емоционално изнудва Паритош. Ванрадж се извинява на Паритош, заявявайки, че може да живее с вината си, но не може да понесе да разбие сърцето на Анупама. Паритош се разчувства и прегръща баща си, съгласявайки се, че сватбата с Анупама трябва да продължи, както е планирано.

Лила настоява, че Ванрадж не може да напуска къщата, докато не приключат брачните ритуали. Ванрадж информира Анупама за важна среща, която има преди сватбата им.

Пахи споменава, че Кинджал също е искала да остане, но Рахи не е позволила и тя пропуска забавлението. Анупама пристига и иска маска за лице. Това изненадва и забавлява Доли, Девика и Пахи.

Доли отбелязва, че за пръв път от 25 години насам Анупама иска нещо за себе си и тя е повече от готова да ѝ помогне. Девика отбелязва, че Анупама изглежда различна от Анупама, която познава, и шеговито предлага да я ощипе, за да потвърди, че това не е сън. Анупама се съгласява и стаята се изпълва със смях. Тя изразява желанието си да изглежда добре за Ванрадж, а Девика добавя, че Ванрадж ще бъде поразен от красотата ѝ.

По-късно Анупама се връща в стаята си, а Ванрадж е изненадан от външния ѝ вид и се пита за промените, които е направила по лицето си. Анупама му обяснява, че както той се променя, така и тя се преобразява заради него. На следващия ден Анупама изказва благодарност на Бога за щастието в живота си, като се зарича да не иска нищо повече.

Ванрадж получава съобщение от Кавия, която изразява вълнението си от предстоящия им брак и готовността си да го сключи по-рано от предвиденото. Той се надява, че всичко ще мине гладко.

Анупама се появява и Ванрадж ѝ казва, че закъснява за среща. Нандини се опитва да се намеси, но Кавия я предупреждава да не ѝ разваля настроението, като заявява, че тя няма да спре, докато не спечели. Тя си тръгва, като обещава да изпрати сватбените снимки.

Санджай съобщава на Ванрадж, че Паритош може и да е приел лъжата му, но той го познава добре и не може да бъде лесно заблуден. Санджай заключва вратата, като не позволява на Ванрадж да излезе. Въпреки това Ванрадж настоява да излезе, независимо от възраженията на Санджай.

Кавия пристига в храма и обяснява на духовника, че младоженецът ще дойде скоро. Тя настоява свещеникът да продължи с приготовленията и му връчва брачната верижка. Анупама е изненадана да види Ванрадж в къщата. Той я лъже, казвайки, че очите ѝ са му казали да не си тръгва, а Самар и Пахи ги закачат. Кавия чака Ванрадж в храма.

Отчаяна да отложи сватбата, Кавия моли духовника да изчака още малко, но той ѝ съобщава, че благоприятното време за сватбата е минало и той трябва да отпътува за друга церемония. Тя получава гласово съобщение от Ванрадж, в което той обяснява, че днес не може да излезе от къщата и обещава да изпълни желанията ѝ на следващия ден. Той я предупреждава да не прави импулсивни грешки в гнева си.

Кавия едва не припада, но Анируд я хваща, като разкрива присъствието си и изразява загриженост за нея. Междувременно семейство Шах извежда Анупама и Ванрадж на сцената. Рахи забелязва, че Нандини и Кавия не са там. Лила предлага ритуалите да започнат.

Кавия идва в съзнание и споделя плана си с Анируд, но той оспорва хода ѝ, напомняйки ѝ, че Анупама все още е законно омъжена за Ванрадж и планът ѝ е безсмислен. Той я обвинява, че се подиграва с брака, а Ванрадж - че се подиграва с нея. Твърди, че Ванрадж няма да се ожени за нея, тъй като семейството му означава повече за него, отколкото тя. Нандини пристига в дома на Самар и с облекчение открива, че Ванрадж е там. Рахи разпитва за местонахождението на Кавия, а Лила се чуди защо Кавия се приготвя толкова дълго. Ванрадж разбира, че Кавия не е отговорила на съобщението му.

Анируд предлага на Кавия да започнат наново и да признаят грешките си от миналото, но да пожелаят ново начало. Той обещава, че няма да се отнася с нея като Ванрадж, и я призовава да го забрави. Самар и Паритош носят сватбените венци, като изненадват Анупама със снимки върху тях. Джаеш предлага благословията си, а Лила ги благославя на английски, като подчертава, че е приготвила гирляндите специално за тях. Анупама изразява щастието си, чувствайки, че трябва да е направила нещо добро в предишния си живот, за да заслужи това семейство.

Лила хвали Санджай, че е попречил на Ванрадж да отиде в офиса. Анупама и Ванрадж си разменят гирлянди, а Ванрадж се надява, че Кавия няма да се появи. Анируд убеждава Кавия да преосмисли действията си, но тя е решена да се изправи срещу Ванрадж. Анируд настоява, че Ванрадж е предпочел семейството си пред нея, и ѝ се подиграва, че е просто играчка за него. Нандини съобщава на Ванрадж за появата на Кавия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!