Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 148 - Пахи се бунтува!

Добави коментар

Семействата Шах и Кападия са в конфликт поради връзката между Пахи и Адхик. Вижте какво ще се случи в епизод 148 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Лила е разгневена от поведението на семейство Кападия и го споделя със Ванрадж. Ванрадж, от своя страна, смята, че Пахи е прекалено наивна и се е сближила Адхик заради парите му. Той е недоволен от липсата на подкрепа от страна на Анупама. Анупама му опонира, като го обвинява, че вместо да реши проблема спокойно, само го усложнява. Ванрадж прехвърля вината върху Адхик, който признава чувствата си към Пахи. Барха се намесва и съветва Адхик да се откаже от Пахи.

Напрежението нараства, а Ванрадж и Анупама водят ожесточен спор за връзката между Пахи и Адхик. Пахи, разстроена, се разплаква. Кинджал, Самар и Паритош се опитват да я утешат, но тя настоява да остане сама. Пред тях тя защитава действията си и заявява своята независимост. Ванрадж, решен да прекрати всякакви контакти със семейство Кападия, обявява, че Анупама е единствената връзка, която остава между двете семейства. Лила отправя критики към облеклото на Барха, на което Анупама я защитава. Лила, обаче, не променя мнението си.

Ануж провежда сърдечен разговор с Адхик, в който Адхик ясно заявява, че макар да харесва Пахи, не търси връзка с нея. Ануж подчертава, че Пахи е и негова дъщеря, и съветва Адхик да стой далеч от нея. Загрижен за ситуацията в къщата на Шах, Ануж решава да остане настрана от страх да не разгневи още повече Ванрадж, като се доверява на силата на Анупама да се справи с нещата.

Междувременно Анупама настоява Ванадж да се справи спокойно с проблема с Пахи, като предупреждава, че прекалената строгост само ще я отблъсне. Двамата не са съгласни как да подходят към ситуацията, като Анупама отстоява ролята си и на родител на Пахи.

Ванрадж повтаря на Анупама, че двете семейства не могат да съществуват заедно. Ануж чува разговора им, което подтиква Ванадж да каже на Анупама да си тръгне с него. Анупама обаче настоява първо да се види с Пахи. Барха се притеснява от потенциалната сериозност на връзката на Адхик и Пахи, докато Анкуш я съветва да не прекалява с реакциите. Анупама се среща с Пахи, като я успокоява и накрая я приспива. Лила изразява загриженост пред Ванрадж, че подкрепата на Ануж и Анупама може да окуражи още повече Пахи.

Ануж изразява подкрепата си за Анупама, осъзнавайки нейната нужда да се справи с всичко, както обикновено. Той я уверява в подкрепата си, като подчертава, че и тя, и Ванрадж имат право да вземат решения относно Пахи. Ануж се чувства безпомощен в ситуацията с Адхик и Пахи.

Ванрадж се извинява на Пахи, докато тя спи, като обяснява увлечението ѝ по начина на живот на Адхик с незрялостта ѝ. Той планира да осигури на Пахи най-доброто образование и да ѝ намери подходящ партньор, като възнамерява да я отдалечи от семейство Кападия.

Пахи се събужда, след като Ванрадж излиза от стаята ѝ. Анупама обсъжда влиянието на социалните медии върху децата и подчертава значението на родителските напътствия. Тя вярва, че Пахи ще ги разбере по-добре, ако подходят към нея спокойно. Ануж изразява загриженост как да се справи с Ванрадж в тази ситуация. Двамата решават да се подкрепят взаимно, като Ануж утешава и окуражава Анупама.

Междувременно Самар предлага чай на Ванрадж и му казва, че макар отношенията им да са се подобрявали напоследък, защото той е бил прав, днес Ванрадж е сгрешил. Ванрадж пита какво би направил Самар, ако беше на негово място, на което Самар отговаря, че Анупама го е научила да подкрепя това, което е правилно, независимо от това кой е замесен.

Анупама се изправя директно срещу Адхик за връзката му с Пахи. Намесва се Барха, която успокоява Анупама, че е говорила с Адхик и той ще стои настрана от Пахи. Адхик обаче защитава приятелството си с Пахи, заявявайки, че те току-що са започнали да се харесват и нищо повече. Анупама поставя под съмнение действията на Адхик. Тя подчертава, че е важно да се съобразяваш със семейството, преди да вземаш решения, и съветва Адхик да се съсредоточи повече върху кариерата си.

Анупама изразява мнението си, че всеки родител желае да види детето си успяло, и признава, че поддържането на приятелство не е лошо, но трябва да става постепенно. Тя насърчава Адхик да общува с Пахи, тъй като оттук нататък тя няма да разбира никого другиго, и предлага като приятели да си помагат взаимно да израстват. Анупама пита Адхик дали думите ѝ са го наранили.

Адхик уверява Анупама, че ще се замисли върху думите ѝ и се ангажира никога да не се среща с Пахи насаме. По-късно Пахи разговаря с Адхик, като го моли да не се отдалечава от нея. Тя му признава чувствата си към него. Междувременно Лила решава да държи Пахи под око. Пахи и Адхик се съгласяват да скрият срещите си от семействата си, тъй като те няма да ги разберат.

Ануж уверява Анупама, че Адхик я е разбрал и ще помогне и на Пахи да разбере всичко. Той изразява увереност в зрелостта на двете деца. Анупама решава да поговори с Пахи. Междувременно Адхик споделя гледната си точка с Пахи, предлагайки им да слушат сърцата си, а не да се фокусират върху това кое е правилно или грешно. Лила става подозрителна за действията на Пахи и се скарва с нея. Пахи се прикрива, като казва, че е била в тоалетната, и обещава следващия път да не затваря вратата.

Ануж помага на Анупама да свали бижутата си и да се приготви за лягане. След това я приспива, показвайки своята грижа и подкрепа. Междувременно Пахи и Адхик са потънали в мисли един за друг. Лила спи близо до Пахи, с което показва своята бдителност. За да повдигне духа на Анупама, Ануж решава да я развесели, като танцува. Анупама се присъединява и те танцуват заедно, което предизвиква усмивка на лицето ѝ. Ануж изразява желанието си да вижда усмивката ѝ повече, тъй като тя му носи радост. Анупама изразява благодарността си, като приготвя чай за Ануж.

По-късно Ануж съобщава на Анупама за състоянието на Кинжал и я пита дали е говорила с Пахи. Анупама споменава, че Пахи се подготвя за колежа, и изразява желанието си Ванрадж да остане спокоен. Хасмух съветва Лила да се успокои. Когато Пахи обявява, че отива в колежа, Лила коментира продължителното ѝ стоене в тоалетната. Пахи отвръща, като предлага да се постави таймер в тоалетната, което кара Самар да се намеси и да я посъветва да се държи прилично.

Ванрадж решава да придружи Пахи до колежа, воден от решимостта си да контролира поведението ѝ. Кавия се опитва да вразуми Ванрадж, предполагайки, че той може би реагира прекалено остро. Междувременно Анупама пише бележка за Ануж. Барха е изненадана от този жест и разпитва Анупама за него. Анупама споделя своята гледна точка за важността на общуването и насърчава Барха да направи същото за Анкуш. На свой ред Барха обсъжда стремежа си да открие собствен бутик с Анупама, която ѝ предлага думи на подкрепа и я съветва да изготви предложение.

Барха се чувства разочарована. Адхик подслушва разговора между Анупама и Барха и по-късно признава на Барха за скритите си мотиви, свързани с Пахи. Той разкрива плана си да използва Пахи като средство за постигане на целите си и иска подкрепата на Барха в мисията си. Междувременно Самар съобщава на Анупама, че Ванрадж е отишъл да остави Пахи в колежа, и я моли да се присъедини към него в академията.

Ануж решава да закара Анупама до академията, което я кара да се усмихне. По-късно Анупама е изненадана, когато вижда Пахи и Адхик заедно. Адхик отвежда Пахи в едно кафене, където двамата започват разговор. Адхик изразява невъзможността си да стои далеч от Пахи, а тя отвръща на чувствата му. Анупама пристига в кафенето и изненадва Пахи и Адхик.

Ванрадж открива личната карта на Пахи в колата си и решава да ѝ я върне. Междувременно Анупама си спомня уверението на Адхик, че няма да се среща с Пахи сама. Тя се присъединява към Пахи и Адхик на тяхната маса в кафенето. Анупама поръчва студено кафе и за тримата, докато Барха се чувства притеснена, спомняйки си плана на Адхик.

Сара съветва Барха да поговори с Адхик, като посочва разликите в начина на живот между него и Пахи. Сара предупреждава Барха да не си играе с Анупама и Ануж, като ѝ напомня за потенциалната реакция на Ануж, ако нещо се случи с Анупама.

Анупама разпитва Адхик за това, че е нарушил обещанието си и се е срещнал с Пахи насаме. Адхик се опитва да обясни, че просто се е опитвал да посъветва Пахи. Анупама го пита дали е държал ръката на Пахи. Пахи защитава невинното им приятелство.

Анупама сравнява поведението на Адхик с това на разглезено дете, което кара Адхик да я увери, че ще се държи на разстояние от Пахи и ще се среща с нея само на семейни събирания. Въпреки това Адхик подава дискретен сигнал на Пахи, което кара Анупама да отбележи, че децата често подценяват способността на родителите си да прозират действията им.

Ванрадж открива, че Пахи е отсъствала от час. Когато обаче Ванрадж вижда Анупама, Пахи и Адхик заедно, той обвинява Анупама, че подкрепя лошото поведение на Пахи. Анупама се опитва да успокои Ванадж, но той в гнева си стиска здраво ръката на Пахи. Анупама се намесва, за да предотврати по-нататъшна ескалация, и Ванадж решава да отведе Пахи у дома.

Анупама решава да придружи Ванадж, за да изясни недоразумението. Адхик съжалява, че не е бил по-предпазлив, а Кинжал се чувства неловко. Лила чака с нетърпение завръщането на Ванрадж. Междувременно Кавия изразява объркване от прекалено покровителственото поведение на Ванрадж.

След като се връщат, Хасмук и Лила разпитват за причината за внезапното посещение на Анупама, Ванрадж и Пахи. Ванрадж настоява Анупама да каже истината.

Ануж получава шокираща новина, която го зашеметява. Лила обвинява Анупама, че не е наказала Пахи, а вместо това се е наслаждавала на студено кафе с нея. Анупама защитава подхода си, заявявайки, че не всички проблеми могат да се решат чрез гняв. Паритош изразява гнева си към Адхик, но Анупама го призовава да запази спокойствие. Кавия подкрепя позицията на Анупама. Накрая Ванрадж забранява на Пахи да посещава колеж, което шокира семейство Шах.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!