Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 146 - Рахи се завръща!

1 коментар

Анупама е изправена пред множество предизвикателства, докато организира бебешко парти за Кинжал. Ванрадж и Кавия пропускат бебешкото парти. Лила, Рахи и Барха се сблъскват. Вижте какво ще се случи в епизод 146 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама взема метлата от Хасмук и отвръща на Рахи, като избърсва краката ѝ с препарата за почистване на пода, което ядосва Рахи. Анупама изтъква грешката на Рахи, че е влязла в къщата на Шах с обувки, въпреки че е знаела за обичая. Тя продължава да чисти пода, докато Лила поставя под въпрос действията ѝ, но Анупама настоява да го направи. Ануж предлага на Хасмук да отиде в парка с чичо му, вместо да чисти.

Рахи се подиграва на Анупама, че чисти, въпреки че е от семейство Кападия, но Анупама защитава усърдната си работа. Рахи споменава, че е чула за неуважението на Барха към семейство Шах по време на партито им. Кинжал подкрепя Анупама, като напомня на Рахи как тя се е справила със ситуацията. Рахи пита Кинжал къде е била и Кинжал признава, че е била в дома на Анупама. Междувременно Пахи разговаря с Адхик по телефона, като се радва на разговора им.

По-късно Рахи обявява, че ще организира бебешко парти за Кинжал. Анупама и Лила искат то да се проведе в къщата на семейство Шах, което води до спор с Рахи. Анупама предлага да отложат събитието, тъй като Ванрадж и Кавия няма да са вкъщи, но Рахи остава непреклонна. Кинджал застава на страната на Анупама и Лила и се съгласява бебешкото парти да се проведе в дома на Шах. След като Рахи настоява да избере датата, ако Шах изберат мястото, Анупама се съгласява с нейните условия. Рахи нарежда на Шах да се подготвят за бебешкото парти на Кинджал възможно най-скоро.

Лила информира всички, че Ванрадж и Кавия не са вкъщи. Рахи настоява, че бебешкото парти на Кинджал ще се състои на следващия ден. Въпреки внезапното решение, Анупама и Ануж уверяват Лила, че ще се погрижат за организацията. Хасмук решава да поговори с Ванрадж и Лила за ситуацията. Рахи пита как Паритош и Ванрадж, които са безработни, ще се справят с приготовленията.

Самар защитава Ванрадж, заявявайки, че той не е безработен и подпомага домакинството. Рахи цинично пита дали Самар е станал фен на Ванрадж след като Анупама си е напуснала къщата. Анупама се противопоставя на Рахи за отношението ѝ, но Рахи предполага, че Ануж, като заможен, може да им помогне. Тя планира да покани и семейство Кападия. Лила не се съгласява, заявявайки, че са поканени само Анупама, Ануж и чичо му, без Барха и семейството ѝ. Анупама и Ануж са смаяни, докато Рахи изглежда доволна. Хасмук се извинява на Анупама и Ануж за решението на Лила.

Междувременно Баркха поздравява Анкуш за работата му и намеква за потенциална драма в къщата на Шах, отбелязвайки многобройните телефонни обаждания на Ванрадж. Анкуш обаче хвали зрелостта на Анупама и Ануж. Анупама се опитва да убеди Лила да включи семейство Кападия в списъка с покани за бебешкото парти, но Лила остава непреклонна.

Хасмук се извинява на Ануж за поведението на Лила, изразявайки съжаление за забележките ѝ по адрес на Анкуш и Барха, но Ануж го отблъсква, като казва, че е нормално. Хасмук се възхищава на голямото сърце на Ануж, докато Паритош ги информира за разговора на Анупама с Лила. Хасмук, който не е съгласен с решението на Лила, предлага сам да се обади на Баркха, ако тя не иска. Това разгневява Лила, която решава да посрещне топло семейство Кападия, за да се увери, че те никога няма да забравят този ден.

Анупама и Хасмук започват да планират голямо бебешко парти за Кинджал. Хасмук споменава, че трябва да направи нещо преди това, и звъни на Барха и Анкуш. Той ги кани Капади да се присъединят към тях за бебешкото парти на Кинджал, призовавайки ги да оставят миналото зад гърба си. Сара изразява вълнение, но Барха и Адхик са подразнени. Самар, Ануж, Паритош и Кинжал хвалят Хасмук за жеста му.

По-късно Хасмук моли Анупама да поговори с Ануж, като отбелязва, че той е обиден, но го крие. Лила съобщава на Ванрадж за бебешкото парти на Кинжал. Анупама се изправя срещу Ануж, като го пита защо не се е скарал с Лила. Ануж обяснява, че не е искал да се намесва в задълженията ѝ. Анупама го пита дали може да остане, за да помогне с организацията на бебешкото парти, на което той се съгласява. Двамата споделят нежен момент, но романтичната им атмосфера е нарушена от прекъсването на Самар, което много дразни Ануж.

Ванрадж и Кавия се притесняват, че няма да присъстват на бебешкото парти на Кинджал. Ванрадж изразява желанието си да участва в празненството на Кинджал. Той пита Лила дали само бабите имат право да се радват на такива поводи. Лила и Кавия се чувстват натъжени от думите на Ванрадж.

Междувременно Самар се заема да допринесе за бебешкото парти, признавайки трудностите на Ванрадж и Паритош в управлението на домакинството. Анупама и Хасмук са впечатлени от жеста на Самар. Паритош и Пахи също се включват, решени да направят приготовленията перфектни за специалния ден на Кинжал.

Ванрадж се извинява на Лила, признавайки емоционалната си реакция, но изтъква, че е важно да се придържат към определената дата за бебешкото парти. Той утвърждава ролята си на бъдещ дядо, като настоява, че нищо не може да промени този факт. Ануж и Анупама също допринасят за подготовката, за радост на Хасмук.

Кинджал споделя сърдечен момент, в който изразява благодарността си, че е част от семейство Шах. Ванрадж съобщава на Лила за парите, които е оставил в черната си риза за приготовленията, като обяснява, че в момента негов приоритет е намирането на работа. Кавия утешава Ванрадж. Анупама хвали Самар за неговата зрялост и израстване. Ванрадж научава, че семейство Кападия ще се включи в празненството за бебето.

Анупама забелязва Пахи, вглъбена в мобилния си телефон, и си спомня за приятелството ѝ с Адхик, което я подтиква да започне разговор с нея. Анупама обсъжда как в днешно време приятелствата между момчета и момичета са обичайни и приемливи. Междувременно Барха се разстройва от Анкуш за това, че е приел поканата на Хасмук, изразява презрение към семейство Шах и отказва да поддържа каквито и да било отношения с тях. Анкуш обаче ги защитава, като заявява, че поканата на Хасмук е била истинска, а не просто формалност.

Адхик съветва Барха да посети семейство Шах, за да подобри отношенията си с Ануж - предложение, с което Барха се съгласява. Анупама делегира задачи на всички, като съобщава, че по време на събитието ще бъдат извършени ритуали за Кинжал и Паритош, което ги изпълва с радост. Семейство Шах танцува и изразява вълнението си от предстоящото бебешко парти. Лила коментира, че изглежда на никого не му липсват Ванрадж и Кавия. Анупама смята, че те имат право да присъстват на събитието. Лила дочува чувствата на Анупама.

Пахи пише нетърпеливо на Адхик, като изразява нетърпението си да го види. Анупама отново забелязва Пахи на телефона си и се чувства стресирана от поведението ѝ. Междувременно Кавия разпитва за презентацията на Ванрадж, но той се разсейва и вместо това обсъжда подготовката на бебешкото парти, представяйки си как семейство Шах е заето с приготовленията и как Кинжал избира роклята си. Кавия е изненадана от внезапната промяна в разговора му, но Ванрадж бързо се поправя, заявявайки, че презентацията му е готова. Двамата обсъждат важността на това да се даде воля на емоциите, като Ванрадж споделя чувствата си. Кавия подчертава важността на работата, като същевременно признава значението на бебешкото парти.

Лила приготвя шал за Кинжал и настоява Хасмук да вземе гривните ѝ от шкафчето. Тя казва че ще държи Анупама отговорна, ако нещо се обърка. Рахи изразява подобни чувства, предполагайки, че Анупама ще бъде виновна за всички неуспехи. Баркха размишлява как ще реагира, ако бъде провокирана.

Анупама се притеснява да контролира Барха, Рахи и Лила под един покрив по време на събитието, чувствайки тежестта на отговорността. Ануж закачливо флиртува с Анупама, повдигайки настроението ѝ. Самар ги прекъсва, за да съобщи на Анупама, че приготовленията са приключили, но тя остава стресирана. Самар я успокоява, давайки ѝ увереност. Кинджал и Паритош с нетърпение очакват бебешкото парти.

Пахи се впуска в разговор с Адхик, като го пита дали планира да присъства на бебешкото парти. В отговор той я пита дали иска да присъства, на което тя срамежливо намеква, че ще е забавно. Пахи се опитва да прикрие вълнението си от това, че ще го види на събитието, докато Адхик я разпитва за облеклото ѝ. Тя споменава цвета, който възнамерява да облече, което предизвиква комплимент от страна на Адхик, който кара Пахи да се изчерви. След като приключва разговора, Пахи се среща с Лила, която я разпитва за обаждащия се. Пахи бързо се оправдава и си тръгва. Междувременно Анупама се моли за успеха на бебешкото парти, решена да се справи с него с грация.

Рахи влиза в къщата на Шах и е посрещната от Анупама, която я украсява с цветя. Рахи прави хаплива забележка, че жестът е жалък, но Анупама отвръща уверено. Лила се намесва и се застъпва за Анупама, като я изненадва и радва.

Рахи нарочно повдига въпроса за отсъствието на Ванрадж и се подиграва, че той няма да може да присъства на събитието. Лила се вбесява и изисква вниманието на Рахи да бъде насочено към бебешкото парти на дъщеря ѝ. Анупама се чувства притеснена, но Хасмух я успокоява и я насърчава да се отпусне и да се наслади на момента.

Рахи се хвали и носи многобройни подаръци за бебето. Самар и Джигнеш обсъждат потенциалната драма, която Рахи може да създаде, като Джигнеш ѝ прави комплименти, за да я поласкае. Той предполага, че тя не прилича на баба, което се харесва на Рахи, която отвръща, че дори не прилича на майка.

Докато Джигнеш тихо отбелязва, че хората се радват на фалшиви комплименти, Рахи чува и му се разгневява. Междувременно семейство Кападия пристигат в къщата на Шах и са посрещнати от Лила, за радост на Анупама. Лила обаче внезапно се подиграва на Барха, което кара Анупама да се почувства стресирана, въпреки че Барха ѝ отговаря спокойно.

Ануж развълнувано вкарва Анкуш и останалите в къщата, където Пахи с нетърпение очаква пристигането на Адхик. Барха се подиграва на Шах за това, че имат малка къща, но Лила я контрира, заявявайки, че не е необходимо да общуват по телефона, изтъквайки уюта на дома им като достойнство.

Рахи среща Барха и очаква тя да причини неприятности на Шах. Междувременно Анупама се стреми да се справи перфектно с всичко. Ануж съобщава за забавните дейности, планирани за бебешкото парти, като подчертава значението на деня за Кинжал и Паритош.

По-късно Анупама раздава на всички значки, символизиращи връзката им с бебето. Рахи пита дали Ануж ще носи значката на дядото, но той отказва, заявявайки, че мястото принадлежи на Ванрадж. Анупама настоява той да носи значката си, подчертавайки връзката си с бебето. Междувременно Адхик и Барха изразяват недоволство от връзката си с бебето, което кара Лила да се подиграе на Барха в отговор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!