Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 125

Добави коментар

Семейство Шах празнуват Холи. Ванрадж се опитва да саботира връзката на Анупама и Ануж. Вижте какво ще се случи в епизод 125 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама се сблъсква с Хасмук, който я подтиква да се замисли за чувствата на Ануж, подчертавайки, че докато Кинжал има семейство, Ануж е сам. Хасмук насърчава Анупама да се съсредоточи върху собственото си щастие и ѝ предлага да се срещне с Ануж. Ануж бърза да се срещне с Анупама, като се чуди защо тя му се е обадила. Анупама го уверява да не се притеснява прекалено и отпразнува успеха му, като го нахрани с бонбони. Тя пита за плановете му и Ануж изразява намерението си скоро да започне работа. Хасмук наблюдава щастливо разговора им.

Ануж успокоява Анупама, че не е имал предвид това, което е казал по-рано, а тя изразява непоколебимата си вяра в него, уверена, че той няма да излъже Ванрадж. Анупама предвижда манипулативното поведение на Ванрадж, предусещайки опитите му да провокира Малвика за пореден път.

Междувременно транссексуален човек иска от Ануж пари, а той иска благословии за бъдещето си с Анупама и за това битовите им проблеми да приключат скоро. В замяна транссексуалният благославя Анупама и с чувство за хумор иска покана за сватбата им, на която Ануж се съгласява.

В същото време Малвика се кара на Ванрадж, че не я е включил в обсъждането на сделката, което я кара да се оттегли от партньорството им. Анупама поставя под въпрос потенциалните обвинения на Ванрадж срещу нея и Ануж за решението на Малвика. Ванадж се заклева да предприеме действия, вместо да се впуска в по-нататъшни спорове, а Анупама го съветва да не разваля празника Холи с гнева си.

По-късно семейство Шах се събира, за да отпразнува Холикадехан, но Лила се разстройва, като вижда Ануж, обвинявайки го за нещастието на Ванадж. Ванрадж успокоява Лила, като ѝ разкрива, че Малвика му е дала още един шанс. Ануж пояснява, че е поискал от Малвика да преосмисли решението си. Ануж търси Анупама, но Лила казва, че тя да се появи, докато задачите ѝ не приключат. Ануж намира Анупама в кухнята и я пита защо работи сама, докато другите празнуват навън.

Ануж заявява, че макар Хасмук, Пахи и Кинжал да не могат да ѝ помогнат, Кавия, Ванрадж и Лила са способни. Ануж настоява Анупама да не позволява на другите да се възползват от нейната доброта и се ядосва на семейството за лошото отношение към нея. Анупама е трогната от думите на Ануж и той настоява, че ако никой друг не ѝ помогне, ще приготви сладкиши заедно с нея. Той обаче ѝ нарежда първо да се присъедини към празненството, а после да готви, хваща я за ръка и я повежда нанякъде.

Лила и останалите са смаяни, когато виждат Ануж и Анупама да вървят заедно, хванати ръка за ръка. Ануж заръчва на Лила да не кара Анупама да работи, обявявайки я за гостенка в къщата. Лила пита кой ще върши работата, ако не Анупама, на което Ануж отговаря, че къщата принадлежи на Ванрадж. Кавия саркастично пита дали сега Ванрадж ще приготви сладкиши, а Ануж заявява, че ще помогне на Анупама в кухнята след празника.

По време на празника Холикадехан Ануж и Ванрадж участват в различни състезания, включително танци и ръкопашна борба. Анупама насърчава Ануж да спечели и той побеждава, за радост на Самар, Доли и Хасмук. Ванрадж все повече се ядосва, че губи. Въпреки това семейство Шах кани Ануж да отпразнува Холи с тях, а Анупама го придружава, когато той си тръгва. Анупама хвали Ануж по време на разговора им и те игриво се имитират един друг.

По-късно Ануж признава на Анупама за своите защитнически чувства към нея и настоява тя да се върне у дома. Анупама обяснява, че иска да остане с Кинджал, която в момента има най-голяма нужда от нея. След това Ануж решава да бъде първият, който ще нанесе боя на Анупама по време на Холи, като иска от нея да обещае, че само той ще го направи. Ванрадж подслушва разговора им.

С наближаването на Холи Анупама си спомня за минали празненства и очаква тазгодишните празници да бъдат специални, особено с Ануж. Ануж също очаква с нетърпение празника Холи. Анупама знае, че ще бъде предизвикателство да избягва боите, докато Ануж пристигне. Междувременно Ванрадж си спомня това, което е чул и се чувства решен да саботира Анупама.

Ванрадж навестява Ануж, но Ануж не проявява интерес към думите му. Ванрадж шокира Ануж, като заявява, че няма да позволи на Анупама да се върне при него, и предизвиква Ануж да реагира, като се заклева да предотврати повторната им среща. Ануж се събужда от съня, осъзнавайки намеренията на Ванадж, но решава да не му позволи да развали техния Холи в реалността.

Семейство Шах започват деня, като нанасят бои на Господ Кришна и един на друг. Кавия се опитва да измъкне Ванрадж от стаята му с храна и го убеждава да играе Холи с нея, припомняйки си миналогодишния празник. Вместо това обаче Ванрадж решава да развали празника на Анупама.

Докато семейството си разменят пожелания за Холи, Анупама се изчервява, докато се приготвя. Самар я дразни, че чака Ануж да нанесе цветовете. Самар съветва майка си да заключи вратата, за да попречи на другите да нанесат боите, преди Ануж да пристигне.

Междувременно Ванрадж се приближава до Анупама с боя в ръка, опитвайки се да я подмами да нанесе цвета. Анупама осъзнава намеренията на Ванадж и го призовава да запази самообладание по време на празника. Ванрадж се гренви.

В разгара на празненството Кинжал се закашля и Паритош ѝ се притичва на помощ, извинявайки се за миналите си действия. Кинжал отказва да прости на Паритош. Ануж вика Анупама в градината, докато Ванрадж нетърпеливо я чака да излезе от стаята си, решен да попречи на срещата им.

Лила се намесва, за да попречи на Самар и Доли да си играят повече с боите, казвайки, че ѝ е дошло до гуша. Хасмук пита за Анупама, а Самар му съобщава, че тя чака Ануж. Анупама решава да излезе от къщата с помощта на стълба, знаейки, че Ванрадж няма да отстъпи лесно. Джигнеш чака Рахи, но Самар и Хасмук разкриват, че не са я поканили, което разстройва Джигнеш. Анупама успява да излезе. Междувременно Самар си спомня за последния си Холи с Нандини и отказва покана за Холи парти, тъй като все още му липсва.

Анупама и Ануж най-накрая се срещат и щастливо си нанасят бои, споделяйки многозначителен поглед. Те си пожелават щастлив Холи и решават да се присъединят към останалите за празненството. Анупама изразява желанието си да играе на Холи със семейство Шах и предлага да нанесе боя на Ванрадж. Въпреки първоначалния си гняв Ванрадж се успокоява. Анупама уверява Ванрадж, че Ануж вече е нанесъл боя върху нея, което я прави неподвластна на всякакви по-нататъшни опити да я разстрои. Те пожелават на Ванрадж щастлив Холи и се молят заедно.

Ванрадж се дразни от това, че Ануж и Анупама винаги изглеждат по-силни. Междувременно Рахи изненадва всички с внезапното си появяване, което радва Джигнеш. Семейство Шах очаква с нетърпение пристигането на Анупама и когато тя и Ануж най-накрая се присъединяват към тях, те си разменят поздрави за Холи. Лила с любопитство пита кой е нанесъл боя на Анупама, а Хасмук шеговито сравнява положението им с Кришна и Радха, което кара Анупама да се изчерви.

По-късно Анупама, Кавия, Рахи, Пахи, Доли и Мину участват в танцово състезание срещу Самар, Ануж и Паритош. Ванрадж наблюдава от разстояние и Кавия се изправя срещу него за манията му по Анупама, като се разстройва от отговора му. Хасмук се присъединява към Анупама и Ануж в танца.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!