Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 123

Добави коментар

Кинджал е бременна и семейство Шах празнуват. Паритош не е готов да стане баща. Вижте какво ще се случи в епизод 123 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Рахи танцува. Междувременно Анупама пита Кинджал дали е разкрила бременността си на майка си, но Кинджал отрича. Лила изразява раздразнението си от това, че Рахи открито празнува бременността и смята, че това е против традициите. Хасмух съветва Лила да не й обръща внимание. Рахи поздравява семейството. Рахи се разплаква, като вижда Кинджал. Анупама моли Кинджал да се види с Рахи. Рахи и Кинджал се прегръщат емоционално. Паритош също се присъединява към тях. Анупама си мисли, че майка ѝ никога не е имала възможност да отпразнува такъв момент, защото Лила не я е поканила. Тя смята, че Кинджал ще получи цялото щастие и няма да се разделя между къщата на свекървата и родителите.

Рахи и Анупама споделят момент на приятелство и дори се наричат баба, докато танцуват със семейство Шах. Анупама убеждава Ванрадж да приеме радостта от предстоящото им внуче. По-късно Рахи подтиква Кинджал да се премести при нея, обещавайки луксозен живот за внука си. Анупама се подготвя да се намеси, но Рахи я отхвърля, което предизвиква напрежение. Ануж подкрепя Анупама, което кара Рахи да постави под въпрос връзката му с нея. Ванрадж се наслаждава на неудобството на Ануж, което дразни Анупама.

Хасмук кани Рахи вътре, за да обсъдят нещата, което кара Ануж и Джи Кей да си тръгнат. Вътре Рахи изразява желанието си Кинджал да води луксозен живот, противопоставяйки го на скромния начин на живот на Анупама. Лила и Рахи се карат за бъдещето на Кинджал, като Лила отказва да я остави да напусне къщата. Анупама се намесва, като се застъпва за независимостта на Кинджал. В крайна сметка Кинджал решава да остане при свекърите си, изразявайки благодарност към Анупама. Рахи е обидена, но Кинжал е твърда в решението си.

Рахи изразява загрижеността си за благополучието на Кинжал и бъдещето на нероденото ѝ дете, като я призовава да даде приоритет на тяхното здраве и щастие. Кинжал обаче отбелязва, че Рахи си спомня само за конфликтите в семейство Шах, но не признава моментите на радост и сплотеност. Тя се чувства подкрепена от Самар, Хасмух и Лила и уверява Рахи, че се чувства комфортно при тях.

Рахи, като оставя настрана егото си, признава, че въпреки различията си с Анупама, тя вярва, че никой не може да се грижи за Кинджал като нея. Кинжал обещава да отиде при Рахи, ако някога се почувства некомфортно. Анупама е изненадана от неочакваното признание на Рахи. Рахи заявява намерението си да продължи да посещава семейство Шах.

Хасмух моли Анупама да заведе Кинжал до стаята ѝ, а Лила решава да ѝ направи сок. Кавия също иска сок, което дразни Лила, която започва да вижда гледната точка на Рахи. Тя смята, че Кинджал би се чувствала по-удобно, ако Анупама е около нея. Анупама се сблъсква с Паритош. Тя го съветва да стане добър баща като Хасмук. Тя го моли да сподели с нея, ако нещо го притеснява.

Кинжал споделя вълнението си с Паритош. Паритош обаче я шокира като признава, че не е готов да стане баща, което води до остър спор между тях. Въпреки недоволството на Паритош, Кинжал решава да продължи бременността, отказвайки да очаква каквото и да било от него.

Ванрадж се шегува, че бъдещото внуче ще си играе само с него, което предизвиква напрежение с Кавия. Лила окуражава Кавя да помисли да стане майка. Сред хаоса Анупама и Ванрадж споделят момент на другарство за опита си като родители. Лила е доволна да види, че Анупама и Ванрадж разговарят нормално.

Пахи пристига и се извинява на Анупама, че е пропуснала празненството за рождения ѝ ден. След като научава за бременността на Кинжал, Пахи поздравява Паритош, който реагира раздразнено и моли Пахи да спре. Кинжал настоява Паритош да запази споровете им в тайна, но той настоява нищо в къщата да не остава лично, като публично заявява неподготвеността си за бащинство. Семейство Шах са шокирани от изявлението на Паритош, а Кинжал му напомня, че са планирали бебето заедно, но Паритош посочва, че той се е бил съсредоточил върху кариерата си и отказва да поеме отговорност за детето.

Анупама се намесва, подкрепена от Ванрадж, и съветва Паритош да се успокои и да не бърза да взема решения. Тя призовава Кинджал и Паритош да се разсеят, заедно с Лила и останалите. Междувременно Ануж приготвя сладкиши за Анупама, която по-късно му доверява, че семейството ѝ се нуждае от нея. Ануж изразява подкрепата си за Анупама.

По-късно Анупама съветва Кинжал да се грижи правилно за себе си, докато Ануж посещава дома на Анупама, за да поиска извара, където тя се извинява, че му е дала надежда, без да може да я изпълни. Анупама с радост научава, че Ануж има среща с клиент. В къщата на Шах Рахи изпраща алкална вода за Кинжал, като цената ѝ изненадва Лила. Кинджал успокоява Лила, че се чувства добре с нормална вода, а Ванрадж насърчава Кинджал да се довери на Анупама за подкрепа, ако е необходимо.

Ануж изразява безкрайната си любов към Анупама и обещава да се превърне в стария Ануж Кападия. Анупама е трогната от думите му. Ануж дава обещание на Анупама и решава да работи по-усилено.

Анупама и Ануж споделят мил момент, в който Анупама му пожелава късмет. Ануж я уверява, че ще ѝ изпрати съобщение, защото не е от тези, които забравят дома си или жена си, щом са на работа. Анупама закачливо се съгласява да изчака съобщението му, но срещата ѝ с Ванрадж прекъсва разговора им. Ванрадж съобщава на Анупама за това, че Лила се кара на Кинджал да яде, което подтиква Анупама да се намеси.

Анупама, заедно с Лила, хранят Кинжал, която е подканена от Лила да пие алкална вода. Рахи пристига и упреква Лила, че е изпила алкалната вода, предназначена за Кинджал. Между Рахи, Лила и Анупама възниква спор, в който Рахи заявява, че не вярва на семейство Шах и че възнамерява да следи за доброто състояние на Кинжал. След това тя съобщава на Кинджал и Паритош за предстоящата среща с гинеколог, оставяйки ги зашеметени. Паритош отказва да придружи Кинджал, което предизвиква подозренията на Рахи.

Самар съобщава на Анупама за предстоящо състезание по танци и Анупама изразява решимостта си да тренира усилено, тъй като победата ще сбъдне мечтата на Ануж. Самар говори на Анупама за връзката ѝ с Ануж, като я съветва да не отстъпва по никакъв повод и я предупреждава да не подтиска щастието си до степен, в която то да наруши съдбата ѝ.

В къщата на Шах Рахи води мъж гинеколог, което обижда Лила, която категорично отказва да позволи на лекар мъж да прегледа Кинжал. Рахи и Лила се карат, като Лила настоява Рахи да си тръгне. Рахи обаче отказва да си тръгне, без да види Кинджал. Междувременно Анупама си спомня думите на Самар и танцува, като едва не пада, преди Ануж да я хване. По-късно Ануж споделя с Анупама, че негов приятел е решил да работи с него, което кара Анупама да реши да отпразнува победата му, като му планира среща. Ануж е развълнуван, но плановете им са прекъснати, когато Кинжал моли Анупама да я придружи до гинеколога.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!