Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 122

1 коментар

Анупама е на път да приеме предложението на Анудж за брак... Рахи се завръща в живота на семейство Шах. Вижте какво ще се случи в епизод 122 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Самар завежда Анупама на мястото на празненството, където тя е обзета от емоции от приготовленията за рождения ден. Тя размишлява върху изпитаното щастие и е на път да разкрие решението си на Анус, но нещо неочаквано прекъсва момента.

Предния ден Анупама получава гласова бележка от майка си, която я съветва да започне да живее живота си. Междувременно Ануж очаква с нетърпение рождения ден на Анупама, но настроението му се помрачава, когато Малвика обявява, че си взима почивка. Прибирайки се у дома, Ванрадж е подразнен от украсата за рождения ден и изразява недоволството си.

Малвика обсъжда празника на Анупама с Ануж и изразява вълнение от потенциалната му сватба с Анупама. Ануж се опитва да разубеди Малвика, но тя си тръгва, уверена, че скоро нещата ще се променят към по-добро. Ануж очаква рождения ден на Анупама, молейки се за напътствие от Господ Кришна, докато Ванрадж планира да отмъсти на Анупама.

Докато Анупама очаква с нетърпение да започне нова връзка, Ануж нетърпеливо очаква нейния отговор. Семейство Шах изненадва Анупама с среднощно празнуване на рождения ѝ ден, по време на което тя изразява желанието си да приеме предложението за брак на Ануж. По време на празненството Ануж получава шокираща новина.

Ванрадж съветва Паритош как да балансира между работата и семейния живот. Той усеща натиска да не губи от Ануж и Анупама. По-късно Анупама получава вълнуваща новина, че нейният танцов клип е избран за конкурс, а Ануж я насърчава да участва. Анупама решава да участва, като получава подкрепата на семейството.

Ануж изненадва Анупама, като ѝ готви, и двамата споделят сърдечен разговор. Анупама обмисля да признае чувствата си публично. Плановете на Паритош за разходка с Кинджал са осуетени, когато тя отказва да пропусне рождения ден на Анупама. Анупама се подготвя за празника, изпълнена с очакване и емоции.

Кинжал хвали Хасмук за красивата украса, а Хасмук скромно признава, че всички са допринесли по равно. Джигнеш изразява щастието си, докато Доли информира Хасмук за приготвените от нея закуски. Лила отбелязва, че никой никога не се е готвил за нейния рожден ден, на което Доли я дразни, предизвиквайки смеха на всички. Санджай споменава, че Паритош и Ванрадж са в офиса, като изразява съмнение относно присъствието им на празника. Хасмук и Самар смятат това за позитивно развитие. Доли предлага на Лила да отиде при приятелите си, ако не иска да присъства.

Междувременно Ануж е запленен от красотата на Анупама, докато двамата очакват с нетърпение рождения ѝ ден. Ванрадж и Паритош се връщат у дома и Хасмук разпитва за ранното им пристигане. Ванрадж отговаря с цинична забележка, че никой не се радва да го види, и обявява, че ще работи от вкъщи. Той изразява пренебрежение към празника.

Когато Анупама и Ануж пристигат при семейство Шах, Ванрадж се подиграва на Анупама, Без да се притеснява, Анупама отвръща и влиза уверено. Тя иска благословията на Хасмук, въпреки първоначалния отказ на Лила. В крайна сметка Лила отстъпва и отправя поздравления към Анупама. Анупама е развълнувана от празнуването на рождения си ден. Паритош и Кинджал също отправят своите пожелания. Анупама моли Ванрадж да не поднася своите. Самар изненадва Анупама с още украса за рождения ѝ ден, което я разчувства. Тя започва да изрича решението си относно брака си, но е прекъсната, когато Кинджал припада.

Обезпокоени, всички се притичват на помощ на Кинджал, а Паритош я отвежда в стаята им. Лила предлага да се обади на лекар, но Кинджал отказва, като обяснява припадъка с диетата си. Анупама настоява да остане при нея и моли Лила и Паритош да си тръгнат. Ануж доверява на чичо си, че Анупама е била на път да приеме предложението му точно преди Кинжал да припадне, което кара чичо му да се разчувства. Кинджал споделя на Анупама, че е бременна.

Кинджал се доверява на Анупама, разкривайки, че е разбрала за бременността си на Свети Валентин и оттогава е се е канела да сподели новината с нея. Тя е чакала подходящия момент и е смятала, че рожденият ѝ ден ще е идеален за изненадата. Кинжал обаче смята, че сама е объркала изненадата си. Анупама успокоява Кинджал, като изразява мнение, че бременността ѝ е най-добрата изненада, която е можела да получи. Зарадвана, Анупама с нетърпение очаква да стане баба, като оприличава това на повишение. Кинджал е развълнувана, че ще стане майка, но признава, че се страхува, че няма да бъде толкова добра майка, колкото Анупама. Анупама успокоява Кинджал, като ѝ обещава, че ще бъде още по-добра майка от нея.

Лила събира семейството за да хапнат, а Ануж с нетърпение очаква отговора на Анупама.

Ванрадж забелязва, че Ануж се изчервява, и се чуди каква е причината за това. Анупама разпитва Кинджал защо не е съобщила за бременността си по-рано, а Кинджал обяснява, че не е имала възможност. Анупама решава да съобщи новината на всички, докато Доли научава за предложението Ануж.

По-късно Анупама изненадва всички, като танцува и съобщава за бременността на Кинджал. Семейството се радват на новината, а Ванрадж развълнувано пита Анупама дали ще става дядо. Настъпва емоционален момент, когато Анупама потвърждава това. Ануж признава на чичо си, че щастието на Кинджал превъзхожда неговото предложение. Кинжал пита Паритош дали е щастлив и той потвърждава. Ануж казва на чичо си, че е станал дядо още преди да стане официално член на семейството.

Анупама хваща Ануж и го повежда към дансинга. Кинжал и Самар питат за новината, която Анупама е искала да сподели по-рано, и тя разкрива, че уебсайтът ѝ е стартирал. Ванрадж подозира, че Анупама крие нещо. Анупама решава да сготви за Кинжал, но по-късно се разплаква, размишлявайки защо не е могла да се насили да приеме предложението на Ануж пред всички. Тя осъзнава, че щастието на Кинджал е имало по-голямо значение за нея, отколкото собственото ѝ.

Анупама се извинява на Ануж, но той я успокоява, рецитирайки стихове и казвайки, че очите ѝ вече са изразили чувствата ѝ. Въпреки уверенията му, Анупама продължава да се извинява.

Гопичанд обсъжда с Хасмук как двамата са очаквали Анупама да разкрие, че приема предложението на Ануж. Хасмук признава, че е имал същото очакване, и разсъждава за причините Анупама да не се изкаже. Междувременно Ванрадж предлага на Кинджал плодове, обявявайки новопридобития си авторитет, тъй като скоро ще стане дядо. Хасмук признава на Гопичанд, че знае защо Анупама не е разкрила решението си пред всички.

По-късно Анупама се доверява на Ануж, признавайки, че е дала предимство на щастието на Кинджал пред своето и е забравила да говори за себе си. Тя размишлява за моментите, в които Ануж е бил до нея, за да избърше сълзите ѝ, и признава, че често е била причина за неговата тъга. След това Анупама изненадва Ануж, като изразява желанието си да се омъжи за него, оставяйки го поразен. След няколко емоционални момента Ануж изразява щастието и любовта си към Анупама, очаквайки с нетърпение сватбата им.

Анупама и Ануж решават да се оженят един за друг пред всички. Двамата споделят нежна прегръдка, след което Анупама срамежливо хваща ръката му и си тръгват заедно.

Анупама и Ануж се връщат в къщата и обясняват, че са излезли да купят сладкиши за всички и че Анупама смята да сготви за Кинджал. Кинджал се извинява, че е прекъснала рождения ден на Анупама, но Анупама я успокоява, като казва, че нейното щастие е много по-важно от всяко празнуване на рождения ден.

Лила съветва Кинджал да не се притеснява, намеквайки, че бабите имат по-важни роли за изпълнение, като например да изпълняват пуджа и да се грижат за семейството. Джигнеш добавя с чувство за хумор, че бабите се асоциират с фалшиви зъби, старост и интензивно отделение, семейството. Хасмух обаче се намесва, като подчертава, че това, че е баба, не трябва да определя личността на Анупама и че тя също заслужава да празнува живота си.

По-късно семейство Шах изненадва Анупама с чиния с 45 различни ястия, които символизират 45-те години от живота ѝ. Поразена, Анупама определя кой е приготвил всяко ястие и е трогната от жеста. Самар изразява тъгата си, че Анупама винаги е в кухнята по време на празненствата, което кара Анупама да го прегърне. След това семейството се наслаждава на общата трапеза, като Анупама храни всички с любимите им ястия и си прави селфита с тях. Междувременно Ванрадж наблюдава как Анупама общува с Ануж, изпитвайки смесица от емоции.

Анупама се сблъсква с Ванрадж и го призовава да не се карат, като иска да обсъдят нещо важно. Тя го моли да поговори с Паритош, тъй като смята, че Паритош е по-скоро в шок, отколкото щастлив, след като е чул новината за бременността. Ванрадж се съгласява с Анупама, докато Ануж наблюдава общуването им.

По-късно Лила предлага на Кинжал да си вземе почивка от работата заради бременността, но Кинжал отказва. Анупама подкрепя решението на Кинжал, като твърди, че бременността не е болест и че Лила не бива да я принуждава да напусне работа. След това Анупама насърчава Кинджал да информира Рахи за бременността си, признавайки правото на Рахи да сподели щастието ѝ.

Междувременно Лила получава фалшив подарък и разбира, че е от Рахи. Рахи пристига в къщата на Шах, изненадвайки всички, особено Джигнеш, който е възхитен от присъствието ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!