Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 121

Добави коментар

Нандини се сбогува със семейство Шах. Ануж предлага брак на Анупама. Вижте какво ще се случи в епизод 121 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Нандини изразява благодарността си към семейство Шах за това, че са я приели, и също им се извинява. Анупама уверява Нандини, че обичта към себе си е важна, и я прегръща топло, преди Нандини да се сбогува с всички. Семейство Шах оказва подкрепа на Самар, а Ванрадж решава да му намери подходяща булка. Самар размишлява над това как Нандини му е показала недостатъците на любовта и решава да не се влюбва повече. Анупама се моли за Кинджал, Пахи и Самар и заедно с Ануж извършва пуджа.

Междувременно Паритош се опитва да оправи отношенията си с Кинджал, но в крайна сметка се скарват заради липсата на комуникация. Кинжал изразява разочарованието си, че се чувстват като непознати, които делят една стая, и моли Паритош да я изслуша. Разговорът им обаче е прекъснат от обаждане за Паритош от офиса, което кара Кинжал да се разстрои.

Ануж се опитва да разговаря с Анупама, но тя го прекъсва, като му съобщава, че трябва да купят зеленчуци. Двамата решават да отидат заедно и Анупама предизвиква Ануж сам да купи зеленчуците. Хасмух се опитва да повдигне духа на Самар и Кинжал и Самар му се изповядва. Кинджал решава да говори с Анупама, а Хасмух решава да обсъди с нея притесненията на Кинджал. Хасмух също така решава да подкрепи Анупама в празнуването на рождения ѝ ден.

Ануж се връща с прекалено голямо количество зеленчуци, което разгневява Анупама, тъй като тя се притеснява, че те ще се развалят. Ванрадж споделя с Малвика разочарованието си от това, че се занимава сам с клиенти, и я моли да се срещне с него в офиса. Той смята, че на Малвика ѝ липсва бизнес нюх. Хасмук се подиграва на Ванрадж за собствените му бизнес умения и го съветва да бъде предпазлив. Ванрадж решава да подкопае репутацията на Ануж в света на бизнеса, за да предотврати завръщането му. Ануж и Анупама споделят нежен момент.

Анупама и Ануж гледат заедно телевизия, когато виждат танцово представление, което вдъхновява Анупама да научи стъпките. Светлината обаче внезапно угасва. Възползвайки се от момента, Ануж решава да изрази чувствата си към Анупама. Той ѝ предлага брак, като подчертава, че това не е заради обществените норми, семейния натиск или други външни фактори, а защото наистина копнее тя да е в живота му. Ануж излива сърцето си, обяснявайки колко важна е Анупама за него и какво означава любовта за него. Анупама е смаяна от признанието на Ануж.

Ануж изразява желанието си да изгради неповторима връзка с Анупама и предлага да определят дата за сватбата им. Той уверява Анупама, че не е необходимо да бърза с решението и че може да каже "да" или "не" единствено въз основа на собствените си чувства. Анупама се разчувства, трогната от сърдечността на Ануж.

Междувременно в къщата на Шах Хасмух отхвърля финансовата помощ на Ванрадж, което предизвиква безпокойство сред членовете на семейството. Лила и Кавия обсъждат ситуацията, притеснени, че действията на Хасмух може да са свързани с Анупама и Ануж.

Докато се разхождат с Ануж, на челото на Анупама пада вермилион, което изненадва и двамата. Ануж нежно го избърсва, оставяйки Анупама да се почувства дълбоко развълнувана от жеста му.

Пахи се доверява на Вивиан за проблемите си с контрола на Лила и търси помощта на Кинжал, за да излезе за една нощ. Кинджал се съгласява да подкрепи Пахи, като изразява собствените си притеснения относно разбирането на Лила. Пахи признава, че ѝ липсва Анупама.

Ануж изразява желанието си Анупама да запази своята идентичност дори след брака, като я уверява, че няма да загуби себе си в този процес. Той заявява готовността си да стане Ануж Анупама Джоши. Анупама остава потресена от сърдечното предложение на Ануж. Ануж изненадва Анупама, като ѝ изпява песен, с която показва своята обич.

Самар съобщава на Анупама и Ануж, че уеб дизайнът е готов, изненадвайки Ануж. Самар разкрива, че е завършил работата за една нощ и обещава да пусне уебсайта на Анупама преди рождения ѝ ден, като изразява убеждението си, че след това животът ѝ ще се промени към по-добро. Анупама изпитва смесица от гордост и тъга заради новопридобитата зрялост на Самар, докато Ануж се опитва да я утеши, разбирайки емоциите ѝ. Анупама се просълзява.

По-късно Ануж моли Анупама да даде отговор на предложението му за брак на рождения си ден. Междувременно Ванрадж, Паритош и Кавия са разочаровани, когато търговците отменят сделка без участието на Ануж. Хасмук и Самар правят приготовления за празнуването на рождения ден на Анупама, което разстройва Ванрадж, след като научава за това. Хасмух заявява, че незаинтересованите не трябва да присъстват на партито, и защитава способността на Ануж да го организира.

Ануж се доверява на чичо си за предложението си към Анупама и изразява очакването си тя да го приеме. Анупама се доверява на Хасмух за опасенията си относно това да се омъжи отново, дължащи се на предишния ѝ опит. Тя изразява загриженост, че няма да може да отвърне на обичта на Ануж, и се страхува да не съсипе живота му заради предишния си брак.

Хасмух насърчава Анупама да приеме предложението на Ануж и да се бори за щастието си, като я съветва да приеме недостатъците си и да отпразнува рождения си ден. Междувременно Ванрадж разпространява слухове за уволнението на Ануж от компанията. Анупама и Ануж разгадават какво прави той, което кара Анупама да се изправи срещу него в офиса му.

Анупама се кара на Ванадж в кабинета му, като посочва, че въпреки че има всичко, той продължава да е нещастен, защото се фокусира повече върху това да съсипва другите, отколкото върху собственото си щастие. Тя изтъква добротата на Ануж и предупреждава Ванрадж, че тя ще излезе победителка, а той ще бъде губещ. Ванрадж се опитва да я изгони с охраната, но те отказват, заявявайки, че няма да се отнасят зле с "Анупама на Ануж". Анупама подчертава репутацията на Ануж, изградена върху неговата доброта, и оставя Ванрадж и Малвика зашеметени.

По-късно Анупама обсъжда инцидента с Ануж, като отбелязва, че Малвика е била засегната от действията на Ванрадж. Тя изразява разочарованието си от действията на Ванрадж и се оплаква на Бог от него, докато Ануж ѝ напомня да обмисли предложението му, тъй като наближава рожденият ѝ ден.

Междувременно семейство Шах се подготвя за рождения ден на Анупама, а завръщането на Джигнеш увеличава радостта им. Лила обаче се дразни от празненствата и поставя под въпрос ентусиазма на Хасмух, което го кара да обясни, че за първи път някой си спомня за рождения ден на Анупама, затова иска да го направи специален. Кинджал също изразява своите пожелания за щастието на Анупама. Кавия успокоява Лила, че скоро ще бъдат богати. Лила остава притеснена от перспективата Анупама и Ануж да бъдат заедно.

Ануж очаква с нетърпение рождения ден на Анупама и мечтае да се ожени за нея. Междувременно Малвика посещава Ануж и двамата се сдобряват. Ануж уверява Малвика, че тя може да управлява бизнеса, както намери за добре, но не трябва да позволява на никого да се възползва от нея. Анупама размишлява върху предложението на Ануж и съвета на Хасмух, докато обмисля решението си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!