Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

Добави коментар

Анупама признава чувствата си към Ануж и заявява желанието си да прекара остатъка от живота си с него. Вижте какво ще се случи в епизод 120 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама разкрива чувствата си на Ануж и заявява, че макар сърцето ѝ да го е осъзнало късно, тя се е влюбила в него доста отдавна. Тя си припомня моментите, прекарани заедно, и споделя как думите на Хасмух са променили гледната ѝ точка. Тя признава, че решението на Ванрадж да я остави да си отиде е единствената похвална постъпка, която е направил. Ануж слуша с усмивка, размишлявайки за собствените си моменти с Анупама.

Анупама разкрива, че е чакала подходящия момент, за да признае любовта си, и е решила, че днес е този ден. Тя изразява желанието си да сподели живота си с Ануж, рецитирайки прочувствено стихотворение и подчертавайки уникалността на тяхната любов. Ануж, смаян от нейното изявление, я моли да повтори.

Когато Анупама повтаря желанието си да остарее с него, щастието на Ануж е безгранично и той ѝ благодари, че е сложила край на чакането му. Развълнувана Анупама го пита дали ще прекара остатъка от живота си с нея. Двамата споделят нежен момент, държат се за ръце и празнуват любовта си, като разрязват тортата, която Ануж е приготвил, отбелязвайки специалния ден на влюбените заедно.

Ануж предлага да прекарат нощта на терасата, но Анупама отхвърля идеята, опасявайки се, че ще замръзнат. Ануж предлага да запалят огън, но Анупама се притеснява другите да не разберат, че празнуват Свети Валентин. Двамата се шегуват кой да си тръгне пръв, докато Ануж не спира Анупама, изразявайки, че 26 години е чакал този момент, и я моли да остане още малко, на което Анупама се изчервява.

Паритош се извинява на Кинджал, че е зает с работа. Кинджал, която се чувства пренебрегната и самотна, изказва емоциите си, като се оплаква от липсата на внимание от страна на Паритош и сравнява поведението му с това на Ванрадж. Паритош я моли да мълчи. Кинжал, чувствайки се нечута, си ляга, натъжена от невъзможността да сподели нещо важно с него.

На следващия ден Ануж навестява Анупама и казва, че не може да повярва, че предишната нощ се е случила. Междувременно в къщата на Шах Самар си припомня думите на Нандини. Пахи търси внимание по телефона, а Кавия обсъжда да се съюзи с Ванрадж, за да превземе бизнеса на Ануж, което ядосва Хасмук. На Самар и Кинжал им липсва Анупама.

Анупама и Ануж решават да се съсредоточат върху работата си и да се подкрепят взаимно. Те танцуват заедно и Анупама се моли за тяхното благополучие. Междувременно Лила разпитва Кавия за партньорството ѝ с Ванрадж, което предизвиква напрежение в отношенията с Хасмух. Ванрадж се защитава.

Когато Анупама пристига, Ванрадж я критикува, че раздава сладкиши за това, има нова връзка. Самар защитава Анупама, като обяснява, че тя възобновява своята академия за танци. Ванрадж обвинява Анупама в липса на срам, че дели стая с Ануж, но Анупама се застъпва за себе си, разкривайки, че Ануж е неин съсед. Лила застава на страната на Ванрадж, което предизвиква допълнително напрежение.

Анупама се противопоставя на очакванията на Лила, че тя ще се омъжи за Ануж, а Ванрадж се намесва, твърдейки, че Анупама няма да се омъжи за Ануж, защото той вече не е богат. Анупама напомня на Ванадж, че той не е бил заможен, когато тя се е омъжила за него, и подчертава, че Ануж е обогатил живота ѝ с уважение, любов и значимост. Тя предизвиква Кавия да посочи някакви подобни подаръци от Ванрадж, оставяйки Кавия без думи. Чувствайки се неудобно да обсъжда подобни въпроси пред Лила и Хасмук, Анупама се извинява и заявява отказа си да се омъжи за Ануж по обществени причини, настоявайки, че ще вземе решение едва когато се почувства готова.

Лила притиска Анупама да се съобразява с обществените норми, но Анупама остава твърдо решена и обяснява, че няма да се поддаде на обществения натиск и ще се омъжи само когато двамата с Ануж решат, че това е подходящият момент. Хасмух се възхищава на силата на Анупама,. Анупама обмисля да сподели по-късно любовното си признание с Кинджал, Самар и Хасмух. Тя насочва вниманието си към Хасмух, разпитвайки за случващото се в къщата.

Анупама е съсипана, когато научава за раздялата на Нандини и Самар, и пролива сълзи. Самар я утешава. Самар изразява съжаление, защото смята, че е можел да се намеси, за да предотврати раздялата. Анупама на свой ред съветва Самар да даде приоритет на любовта към себе си, подчертавайки значението ѝ за преодоляване на трудни ситуации.

Ануж се присъединява към Анупама и Самар, обсъждайки плановете за разширяване на танцовата академия. Той се ангажира да подкрепя развитието ѝ, докато не реши какви да бъдат следващите му стъпки. Анупама изпитва чувство на гордост от тяхното сътрудничество. Междувременно Ванрадж ги наблюдава.

Потайните телефонни разговори на Пахи предизвикват подозрения, което кара Лила да се опита да я наблюдава, предизвиквайки конфронтация между двете. Ануж успокоява Анупама, като предполага, че Самар ще се справи със ситуацията. Анупама обаче намеква, че в дома на Шах се случва нещо по-тревожно, макар че избягва да уточнява, когато Ануж я пита повече.

По-късно Ануж заснема видеоклип с танца на Анупама, което го кара да си представи, че танцуват заедно. В реалността Анупама едва не пада, но Ануж я хваща, което води до нежен момент, в който двамата се гледат втренчено, след което Ануж рецитира стихотворение за Анупама.

Междувременно Ванрадж обсъжда нуждата на младото поколение от свобода, като същевременно подчертава важността на уважението към по-възрастните. Пахи се извинява на Лила, която след това моли Ванрадж да се скара на Пахи за късното ѝ прибиране и прекомерното използване на телефона. Анупама чува всичко и Ванрадж ѝ се подиграва, като критикува възпитанието ѝ и я обвинява, че пренебрегва децата. Анупама отвръща, заявявайки, че той е също толкова отговорен като баща, което води до спор между тях.

Ануж разговаря със Самар, като го насърчава да намери щастието. Двамата обсъждат предстоящия рожден ден на Анупама, като Самар решава да го превърне в радостен повод. Ануж обещава да го направи специален за нея. Анупама успокоява Лила за безопасността на Пахи и се изправя срещу Ванрадж за споделената им отговорност в родителството. Ванрадж обвинява Анупама, че е твърде дружелюбна с Ануж, а Анупама му отвръща, като споменава предишната му връзка с Кавия, което води до разгорещен спор, в който Кавия застава на страната на Ванрадж.

Анупама пита дали това, че Кавия застава на страната на Ванрадж, се дължи на новопридобитото му богатство, което още повече изостря спора. Ванадж поставя под въпрос честите посещения на Анупама, но Хасмух я защитава, заявявайки, че тя е свободна да идва и да си тръгва. Анупама заявява, че се е научила да не помага на другите, което кара Ванрадж саркастично да попита кога ще се върне с още лекции. Анупама обещава да се върне с добри новини.

По-късно Анупама разговаря с Пахи, като ѝ помага да разбере притесненията на Лила. Семейство Шах са шокирани да научат за раздялата на Самара и Нандини,. Кавия насърчава Нандини. Лила изразява разочарованието си от Нандини, а Ванрадж се съгласява. Нандини се разплаква.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!