Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

Добави коментар

Нандини шокира Самар, като му казва, че го напуска. Анупама най-накрая признава на Ануж, че е спечелил място в сърцето ѝ. Вижте какво ще се случи в епизод 119 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Хасмух повдига духа на Анупама, като подчертава, че постоянството е ключът към победата в живота, и я насърчава да продължи да се бори за себе си и Ануж. Анупама се доверява на Хасмух за съмненията си относно това да живее с Ануж. Хасмух я уверява в подкрепата си и позволява на Самар да остане с нея.

Ануж решава да поднови дейността си на рождения ден на Анупама, а споменаването на Свети Валентин ги кара да се чувстват неловко. Междувременно Ванрадж научава, че Ануж е взел бизнес партньори със себе си и решава официално да обяви Малвика за новия собственик на бизнеса, като Паритош застава на негова страна. Хасмук предупреждава семейството да не дразни Анупама и Ануж, оставяйки Ванрадж потресен.

Ануж и Анупама се чувстват неловко, когато чуват рекламата за Св. Валентин. Те си припомнят моменти един с друг, изпълнени с емоции. Ануж насърчава Анупама да изрази чувствата си, преди да е станало късно. Анупама получава обаждане от Самар, който я уведомява, че може да закъснее и не е нужно да го чака. Тя се чувства разтревожена, припомняйки си обвиненията на Лила и Ванрадж. Ануж, осъзнавайки притеснението на Анупама, решава да остане в хотела за през нощта. Анупама, осъзнавайки желанието си да бъде с Ануж, го спира, преди да си тръгне.

Междувременно Кавия се опитва да се сдобри с Ванрадж, но той я избягва. Без да се притеснява, Кавия планира изненада за него за Деня на влюбените. Анупама и Ануж имат разногласия относно организацията на спането, но в крайна сметка Анупама убеждава Ануж да спи на леглото. По-късно тя с изненада открива, че Ануж спи на пода, и го покрива с одеяло, решена да изрази любовта си към него независимо от всичко.

Анупама открива, че Ануж все още спи, и решава да го остави да си почине. Междувременно Ванрадж е запленен от присъствието на Кавия, която му пожелава щастлив Свети Валентин, но внезапно си тръгва. Лила пожелава на Хасмух щастлив Свети Валентин и те си разменят подаръци сред закачливи шеги със семейство Шах, които също се присъединяват към празника. Семейството обсъжда плановете си за деня, като Паритош признава, че все още не е измислил нищо, докато Кавия споменава, че е подготвила изненада за Ванрадж. Лила отбелязва, че приоритетите на Ванрадж са се променили.

Лила се напряга, след като научава, че Анупама и Ануж са били сами през нощта, тъй като Самар е останал с приятел. Междувременно Анупама решава да приготви любимата храна на Ануж, за да отпразнува Деня на влюбените, и закачливо го имитира. Когато Ануж пристига, той се закача с Анупама, опитвайки се да я провокира да изрази чувствата си. Анупама обаче получава обаждане от Лила, която ѝ се кара, че е останала сама с Ануж през ноща, и я упреква, че не се съобразява с обществото и бъдещето на децата си. Анупама се разплаква, тъй като Лила я обвинява, че застрашава бъдещето на Пахи, като живее под един покрив с Ануж.

Притеснена за Ануж, Анупама чака завръщането му, като изразява намерението си да му признае любовта си. Когато Ануж се завръща, Анупама му се кара, че си е тръгнал, без да я уведоми, и му казва да си върви. Ануж се опитва да успокои Анупама, но тя настоява той да си тръгне. По-късно Ануж с изненада научава, че Анупама е купила апартамент за него. Трогнат от жеста ѝ, Ануж се впечатлява от усилията на Анупама, а тя с удоволствие става негова съседка.

Междувременно Кавия се бори с приготвянето на лютеница, което кара Лила да си спомни за старите времена, когато приготвянето на лютеница е било по-просто поради разбирателството между свекърви и снахи. Кинджал търси съвет от Лила и Кавия за плановете си за Свети Валентин с Паритош, но се чувства замаяна от стреса.

Ванрадж се опитва да се свърже с Малвика, която игнорира обажданията му, което подтиква Ванрадж и Паритош да продължат срещата без нея. Малвика изразява нежеланието си да отиде където и да било без Анупама и Ануж. Междувременно Ануж обсъжда разширяването на танцовата академия на Анупама и по време на разговора им изразява любовта си към Анупама, оставяйки я развълнувана и планирайки да отговори по-късно.

Кинжал чака Паритош, като му оставя съобщение да дойде бързо, тъй като има да му каже нещо важно. Междувременно Ванрадж е изненадан от украсата за Свети Валентин в стаята си. Самар изненадва Нандини в танцовата академия. Нандини обаче шокира Самар, като му разкрива, че го напуска от страх, че любовта им може да угасне след брака.

Ануж приготвя торта за Анупама и получава съобщение от нея, в което тя го моли да поправи водопроводна тръба. Когато отива да провери, той открива Анупама, облечена в червено сари сред украсата за Деня на влюбените. Двамата се гледат многозначително.

Ануж разпитва Анупама за украсата, което я кара да го изненада с танц. Ануж е зашеметен от изпълнението на Анупама и я пита за причината за украсата. Анупама хваща Ануж за ръка и го повежда със себе си.

Междувременно Нандини казва на Самар, че макар раздялата да е болезнена, за бъдещето им ще е най-добре, ако се разделят сега. Тя призовава Самара да се съсредоточи върху кариерата си и изразява скръбта си, че не могат да бъдат заедно. Въпреки молбите на Самар, Нандини настоява да замине за САЩ, вярвайки, че това е правилното решение и за двамата. Самар неохотно се съгласява и докато се сбогуват, той решава да сложи край на любовната им история, като се чувства горд с Нандини за смелостта ѝ да вземе това трудно решение.

Анупама доверява на Ануж, че срещата с него я е научила, че любовта не познава граници и може да се случи по всяко време, независимо от възрастта. Междувременно Самар и Нандини танцуват заедно прочувствен танц, като и двамата плачат, докато се разделят, усещайки болката от раздялата си.

Анупама се доверява на Ануж, като изразява благодарност за непоколебимата му подкрепа през последните 26 години. Тя сравнява безусловната любов към някого за толкова дълъг период от време с отдаденост, подобна на почитане на божество. Анупама благодари на Ануж, че винаги е бил до нея, и сега чувства, че е време да изкаже сърцето си. Ануж я насърчава да сподели чувствата си, като я подтиква да говори свободно.

Анупама си спомня, че е казала на Ануж, че не иска да има връзка отново и че сърцето ѝ не може да побере никой друг. Ануж потвърждава, че помни думите ѝ. След това Анупама смело признава, че въпреки предишната си решимост Ануж е успял да издълбае специално място в сърцето ѝ. Ануж е щастлив да чуе признанието на Анупама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!