Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 113

Добави коментар

Анупама се опитва да балансира отношенията си с Анудж и семейството си. Самар и Нандини се разделят. Вижте какво ще се случи в епизод 113 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж пита Анупама защо го гледа, а тя му напомня, че Малвика е сестра на Ануж. Ванрадж отвръща рязко, че не е нужно да му напомня. Анупама съветва Ванрадж да бъде предпазлив както с Малвика, така и с Кавия. Ванрадж обаче твърди, че поддържа само професионални отношения с Малвика, и заявява, че не е отговорен за нейния бурен характер. Анупама настоява, че той все пак трябва да бъде внимателен и отговорен към тях.

Междувременно Лила пита Самар дали е спорил с Нандини, но Самар отрича и изразява вълнението си от това, че Лила е приготвила автентично гуджаратско ястие. Двамата си припомнят събитията от изминалата година, включително болестта на Анупама и откриването на кафенето на Ванрадж. Лила и Хасмук с нетърпение очакват да отпразнуват Санкранти.

Анупама се опитва да обясни на Ануж, че някои връзки може да изглеждат различни, но в крайна сметка са приятелски. Ануж предполага, че може да бъде и обратното, което шокира Анупама.

По-късно Нандини застава на страната на Кавия срещу семейство Шах, което води до спор със Самар. Той изразява разочарование, заявявайки, че те са били готови да приемат Кавия, но тя не ги е разбрала, с което си е създала проблеми. Спорът между Самар и Нандини е забелязан от Лила.

Анупама уверява Ануж, че винаги ще бъде до него, за да му напомни, ако забрави нещо, и този жест кара Ануж да бъде поразен от нея. Малвика забелязва Ануж и Анупама заедно и коментира, че са симпатична двойка, като им пожелава всичко добро.

Междувременно Лила съветва Самар и Нандини да не се карат извън къщата, но те все пак се скарват пред нея. Лила се опитва да убеди Нандини, че въпреки различията между Кавия и Ванрадж, семейство Шах е на нейна страна, като оставя Нандини шокирана.

Анупама храни Ануж с бонбони и мечтае да прекара повече време с него. Ануж забелязва необичайното поведение на Анупама и я пита какво не е наред. Анупама бързо си тръгва, а между Самара и Нандини се разгаря спор за проблемите, свързани с Кавия и Ванрадж. В разгара на събитията Анупама решава да се опита да преодолее пропастта между Ануж и Малвика.

Ануж, Малвика и чичо им се смеят заедно. Анупама се присъединява към тях и им съобщава, че се прибира у дома. Ануж настоява, че Анупама също има място при тях, но тя настоява да си тръгне. Чичото изразява желанието си да я спре, но не може да намери подходяща причина. Анупама го уверява, че ще продължи да ги посещава, и разкрива, че е приготвила прощално ястие за тях. Ануж се опитва да убеди Анупама да остане, но тя остава твърдо решена да си тръгне.

Междувременно Нандини твърди, че щом всички останали са извинени, значи и Кавия трябва да бъде извинена. Самар не се съгласява, заявявайки, че Кавия е в грешка. Нандини твърди, че Ванрадж е също толкова виновен, но Кавия винаги е сочена за виновна. Тя обвинява Анупама, че подкрепя само Ануж и семейството му. Самар защитава позицията си, като твърди, че Ануж и Малвика са много по-добри от Кавия. Спорът се изостря и Самар моли Нандини да преосмисли връзката им. Той смята, че Кавия ѝ е повлияла негативно. Самар и Нандини се разделят, оставяйки Лила объркана от конфликта.

Малвика се опитва да убеди Анупама да остане, но Анупама настоява да си тръгне, опасявайки се от клюките. Ануж убеждава Анупама, че Малвика има нужда от нея, и Анупама решава да остане. Ануж моли Анупама никога повече да не споменава, че го напуска, което води до неловък момент между тях.

По-късно Ануж изказва благодарност на Анупама за това, че се е погрижила за Малвика, а Анупама споделя миналия си разговор с Ванрадж. Тя си спомня, че се е изправила пред Ванрадж за домашното насилие и той е реагирал пренебрежително. Анупама обяснява на Ануж, че домашното насилие не е само физическо насилие, но и емоционално и психологическо. Тя признава, че е продължила напред, но не е забравила какво ѝ е причинил Ванрадж. Анупама казва на Ванрадж, че извинението му не е достатъчно, и изисква от него да промени поведението си. В настоящето Ануж се чувства горд с Анупама. Лила съобщава на Анупама за положението на Самар и Нандини.

Самар танцува измъчено, а Лила изразява загрижеността си пред Анупама за състоянието му. Анупама се опитва да спре Самар и танцува заедно с него. В крайна сметка Самар пада в скута на Анупама. Малвика отбелязва, че Анупама никога не може да живее спокойно, а Ануж признава, че като майка тя никога не е свободна от работа. Самар признава на Анупама, че връзката му с Нандини е приключила. Анупама го съветва да не губи надежда и се опитва да го убеди, че Нандини не греши съвсем. Лила също подкрепя Нандини, заявявайки, че тя винаги е заемала правилната позиция и е обвинявала Кавия винаги, когато е грешала. Тя добавя, че този път Нандини смята, че Кавия не е изцяло виновна. Анупама се съгласява, като казва, че този път Кавия не греши напълно. Самар усеща, че Нандини обвинява цялото семейство, а той не иска да има бъдещи проблеми в отношенията им, затова решава да се оттегли.

Анупама и Лила се опитват да убедят Самар да реши проблемите си с Нандини . Самар обаче моли Анупама да го остави на мира, тъй като трябва да се подготви за предстоящо танцово събитие. Лила съветва Анупама да даде на Самар малко време. Анупама подчертава, че ако Самар е съкрушен, то и Нандини трябва да е също толкова разстроена. Междувременно Нандини се чувства раздвоена, тъй като си спомня как Самар я е хвалил, когато е подкрепяла Анупама, но сега не я подкрепя, тъй като тя подкрепя Кавия.

Лила се чувства така, сякаш някой е хвърлил лошо око на семейството им, но Анупама не е съгласна. Нандини защитава подкрепата си за Кавия като жена, но Самар не може да приеме, че семейство Шах се отнася зле с леля ѝ.

Ануж чака Анупама и когато тя пристига, ѝ предлага подкрепа. Анупама споделя притесненията си за положението на Самар и Нандини с Ануж, който я успокоява. След това те готвят заедно.

Междувременно Нандини разпитва Ванрадж за това, че не е подкрепил Кавия, което води до остър спор между тях, който шокира семейство Шах. Ануж и Анупама продължават да се сближават.

Ануж успокоява Анупама, че въпреки гнева на Самар, сърцето му е като на майка му, което означава, че Самар няма да остане ядосан на Нандини за дълго. Той предлага да помогне на Анупама да се справи с проблема си. Анупама решава да поговори със сина си, надявайки се, че той вече се е поуспокоил. Лила се опитва да успокои Нандини, но тя обвинява семейството, че е останало мълчаливо по отношение на Кавия, както са правили с Анупама. Паритош моли Нандини да говори спокойно, но тя усеща, че колкото и учтиво или силно да говори, никой няма да я подкрепи. Пахи се намесва и моли Нандини да не проявява неуважение към Ванрадж. В отговор Нандини казва на Пахи да не се намесва и добавя, че няма интерес да стане нейна снаха. Самар се намесва.

Нандини го обвинява, че не подкрепя Кавия, защото Анупама не е замесена. Междувременно Анупама решава да събуди Малвика, а Ануж се усмихва, като вижда парата с форма на сърце, мислейки, че Анупама ги е направила за него. Ануж и Малвика се скарват за паратите, но в крайна сметка си ги поделят, тъй като им липсва присъствието на Анупама. Малвика се притеснява, че Анупама ги е напуснала заради семейните си проблеми, а Ануж намира загрижеността ѝ за искрена.

Анупама задава въпроса за грубото поведение на Ванрадж към Нандини, на което Ванрадж отговаря, че могат да намерят много други момичета за Самар. Анупама твърди, че и Нандини е добра партия за Самар, но Ванадж не е съгласен, като определя Нандини като невъзпитана. Анупама защитава Нандини и пита защо Ванрадж не се е справил по-добре със ситуацията. Ванрадж твърди, че връзката на Нандини и Самар не си заслужава, но Анупама се кара на Самар, че я е прекратил, и изразява подкрепата си за Нандини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116