Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 112

Добави коментар

Анупама е решена да помогне на Малвика да се излекува от травмите си. Пахи иска да учи в САЩ. Вижте какво ще се случи в епизод 112 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ануж е обзет от чувство за вина и самообвинение и споделя с Анупама, че смята, че трябва да умре, защото не е успял да защити Малвика. Ануж разкрива историята на болката и травмите на Малвика, описвайки как тя е загубила всякаква надежда и смелост да се бори. Той се срива, съжалявайки, че Малвика бяга от себе си, неспособна да намери сили да се изправи срещу миналото си. Анупама, дълбоко трогната от мъката на Ануж, се опитва да го утеши и го призовава да се съвземе.

Междувременно семейство Шах става все по-притеснено от факта, че Анупама я няма и не отговаря на обажданията им. Самар предлага да отидат в дома на Ануж, загрижен за благополучието им.

Ванрадж намира Малвика, Ануж и Анупама. Паритош информира семейството, че Анупама и Ануж са в безопасност. Разочарованието на Кавия от проваленото парти е посрещнато с критика от страна на Самар и Лила, които дават приоритет на съпричастността пред празненствата.

Ванрадж извежда Ануж, като оставя Анупама да се грижи за Малвика. Решена да помогне на Малвика, Анупама я насърчава да се освободи от натрупаните емоции, като ѝ предлага възглавница, за да изрази болката си. Малвика се срива и разкъсва възглавницата, докато плаче, оставяйки Анупама, Ануж и Ванрадж шокирани от степента на нейното страдание. Анупама се присъединява към сълзите на Малвика, поразена от силата на нейното страдание.

Анупама успокоява Малвика с приспивна песен, наблюдавана от Ванрадж и Ануж. След като Малвика заспива, Ануж разпитва за състоянието ѝ. Анупама ги успокоява, но Ванрадж изразява загриженост как Малвика ще се справи на сутринта. Той съветва Анупама да си почине, очаквайки, че предстои труден ден. Анупама размишлява за жестокостта на домашното насилие, проливайки сълзи за болезненото минало на Малвика. Тя подчертава значението на подкрепата от близките и професионалната помощ за оздравяването на Малвика, оставяйки Ванрадж да се замисли за собственото си поведение към Анупама в миналото.

Анупама споделя трогателна история, която подчертава универсалната болка, изпитвана от жените поради обществените норми. Ванрадж и Ануж се съгласяват, че е необходима обществена промяна за борба с домашното насилие, като подчертават колективната отговорност да се противопоставим на него.

По-късно Анупама се извинява на Пахи и семейство Шах чрез видеоразговор за това, че е пропуснала новогодишното парти. Кавия разпитва за Малвика и Ванрадж, което предизвиква смесени реакции от страна на семейство Шах. Те настояват Анупама да даде приоритет на грижите за семейство Кападия, докато Лила планира да отпразнува Нова година с Анупама. Кавия иска Ванрадж да се прибере.

В градината семействата Шах, Малвика и Ануж се хранят заедно, а Пахи, Самар и Паритош прегръщат Анупама. Малвика изразява благодарност към Анупама, като смята, че това е най-добрата ѝ Нова година досега. Анупама размишлява за възможността, която всяка нова година носи, да напише нови истории, изпълнени с щастие и любов.

По-късно Анупама обсъжда с Ануж важността на това да потърси професионална помощ за Малвика. Двамата се съгласяват да я заведат на психолог. Междувременно Пахи уверява някого по телефона, че ще говори с Анупама и ще поиска разрешение от Ванадж за нещо важно. Анупама и Ануж споделят романтичен момент, прекъснат от Ванрадж, който иска помощ от Ануж по служебни въпроси. Анупама се чувства неспокойна, когато вижда Ануж и Вадраж заедно.

Хасмук разпитва за Кавия и научава, че тя е решила да работи в Мумбай. Той подкрепя Кавия и критикува Ванадж за проблемните в отношенията им. Пахи се доверява на Анупама за желанието си да учи в САЩ, като оставя Анупама изумена.

Пахи се изправя срещу Анупама, поставяйки под съмнение нейното мълчание и намеквайки, че тя може би мисли клишета за семействата от средната класа, които не могат да си позволят висше образование в чужбина. Анупама признава, че мисли само за това как ще живее, без да вижда Паки. Това предизвиква сълзи в очите на Пахи и Анупама я уверява, че няма да я спира, но иска да обсъдят условията.

Междувременно Кавия се обажда с видеовръзка на Лила и Хасмух, за да поиска благословията им преди интервюто. Тя изразява благодарност и моли Лила да говори с Ванрадж от нейно име.

Анупама поставя под съмнение внезапното желание на Пахи да замине за чужбина, предполагайки, че то е повлияно от нейните приятели. Пахи обяснява, че иска да се изяви и се страхува, че ще бъде изоставена. Анупама се опитва да убеди Пахи да се съсредоточи върху следването си в Индия, но Пахи настоява да говори с Ванрадж и Хасмук.

Малвика моли Анупама да я придружи до офиса, но Анупама се колебае, мислейки за Ануж и Ванрадж. Лила и Хасмук обсъждат как да се обърнат към Ванрадж, като застават на страната на Кавия вместо него.

В офиса Анупама си представя как Ануж и Ванрадж спорят. Тя и Малвика откриват, че двамата се опитват да се надпреварват един друг. Ануж решава да напусне компанията, а Анупама планира да обсъди Пахи с Ванадж по-късно.

Ануж прочита стихотворение за Анупама, което я кара да остане смаяна. Двамата споделят момент, прекъснат от Малвика. Ануж и Анупама си тръгват, а Лила предлага студено кафе на Пахи, която отказва и се дразни. Тя смята, че семейството Шах няма да ѝ позволи да замине за САЩ.

Междувременно Ванрадж укрепва увереността на Малвика. Тя храни Ванрадж с бонбони, наблюдавана от Ануж и Анупама, които са смаяни. Ануж си тръгва, а Малвика извиква Анупама, която гледа несигурно към Ванрадж.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 116