Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 111

Добави коментар

Анупама обмисля чувствата си към Ануж, докато Малвика се бори с травми от миналото. Вижте какво ще се случи в епизод 111 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ануж и Анупама се разхождат заедно. Анупама се любува на Ануж. Ануж изненадва Анупама, като държи ръката ѝ, докато върви, и изразява желанието си да не я пуска. Въпреки че не е сигурна защо го е направил, Анупама се съгласява да вървят ръка за ръка. Междувременно Кавия се кара на Малвика за близостта ѝ с Ванрадж, което води до напрежение между тях. Малвика предлага на Кавия работа, но Ванрадж отказва да работи с нея, което кара Кавия да се почувства огорчена.

По-късно Ануж помага на Анупама да драпира сарито си, като я оставя шокирана. Чичо му се подиграва на Ануж, че индиректно предлага брак на Анупама, а той се притеснява от нейната реакция. В момент на самоанализ Анупама осъзнава чувствата си към Ануж. Чичото я насърчава да признае любовта си и обещава да я подкрепи. Анупама се съгласява, но решава да изчака, докато отношенията на Ануж с Малвика се успокоят. Междувременно Кавия планира да отстрани Малвика от дома на семейство Шах, за да съхрани позицията си.

Анупама се доверява на чичото на Ануж за решението си да изчака, преди да признае любовта си на Ануж. Той я съветва да бъде откровена, ако ситуацията не се подобри. Ануж забелязва разговора им, но Анупама избягва да го коментира с него.

Малвика се опитва да включи Ванрадж в плановете си, но Кавия се намесва, предизвиквайки напрежение. Анупама и Ануж посещават дома на семейство Шах, където Малвика им предлага да се преместят при тях. Кавия се намесва. Анупама кани Малвика в офиса и предлага да отпразнуват заедно Нова година. Малвика отказва, като разкрива, че Ануж вече знае, че тя не празнува. Ануж кани Малвика и Ванрадж в офиса.

Кавия се изправя срещу Анупама, изразявайки опасения относно потенциалната злоупотреба с власт от страна на Ванрадж. Анупама защитава Ванрадж, като обещава да му се противопостави, ако се наложи. В офиса Малвика изненадва Ануж и Ванрадж, като моли Ануж да представи инвеститорите. Въпреки първоначалните колебания Ануж се съгласява. Междувременно Кавия планира новогодишно парти, което вълнува семейство Шах.

Малвика благодари на Анупама и се извинява на Ванрадж, че му е отнела възможността за презентация. Ванрадж изразява разбиране и решимост да стане успешен като Ануж. Кавия кани всички на новогодишното парти. Малвика отказва да присъства. Ванрадж решава да стане богат, а Анупама решава да убеди Малвика да се присъедини към празненството, въпреки колебанията на Ануж.

Кавия св опитва да разубеди Нандини да се омъжи за Самар, което води до конфликт.

Ануж изразява оптимизъм за предстоящата Нова година.

Ануж забелязва Анупама и Малвика да играят на паркинга. Объркан, той научава, че те участват в състезание, в което загубилият трябва да изпълни молба на победителя. Малвика губи и Анупама я моли да се присъедини към тях за новогодишното парти, като я предизвиква да не отстъпва. Въпреки първоначалните колебания, Малвика се съгласява, показвайки решителност да излезе от зоната си на комфорт.

Междувременно Самар се изправя срещу Кавия за това, че е манипулирала Нандини срещу него. Нандини застава на страната на Кавия, което предизвиква напрежение. Самар обвинява Кавия, че трябва да понесе последствията от действията си с Анупама, и ѝ предлага да организира партито за истинско щастие, а не да се възползва от ситуацията. Това води до напрегната размяна на реплики, при която Нандини и Кавия остават потресени.

Анупама размишлява върху собствените си минали преживявания, като призовава Малвика да се освободи от миналото си и да прегърне щастието. Окуражена от думите на Анупама, Малвика решава да се присъедини към новогодишното празненство въпреки страховете си. Ануж подарява цветя на Анупама, като я оставя очарована.

Докато се готвят да отидат на партито, те се сблъскват с жена, която има признаци на домашно насилие, което ги шокира и ги кара да не знаят как да реагират.

Анупама се втурва да провери какво става с Малвика, която се заключва в една стая, страхувайки се, че някой ще я пребие. Ануж се присъединява към усилията на Анупама да убеди Малвика да отвори вратата и да я успокои. Вътре Малвика трескаво търси лекарствата си, докато Анупама и Ануж се мъчат да отворят вратата. Ануж се опитва да утеши Малвика, като обещава, че няма да позволи на никого да я нарани.

Междувременно семейство Шах играе карти в очакване на пристигането на Анупама и Ануж. Пахи се притеснява за Анупама, но Ванрадж я уверява, че те ще дойдат. Анупама използва техника, която е научила от Пахи, за да отключи вратата.

След като влизат в стаята на Малвика, Анупама и Ануж откриват, че тя взема лекарства за депресия и е дълбоко притеснена. Ануж разкрива трагичното минало на Малвика, обяснявайки как тя е станала жертва на домашно насилие, след като е обичала човек, който се е интересувал само от богатството си. Ануж обвинява себе си за страданията на Малвика, съжалявайки за решението си да я ожени за този човек.

Ануж признава вината си за това, че обществото нормализира домашното насилие, и си спомня за момент, в който е обмислял да нарани съпруга на Малвика, който я е насилвал. Анупама слуша шокирана и се опитва да утеши Ануж и Малвика, осъзнавайки дълбочината на тяхната болка и травма.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 121

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 120

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 119

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 118

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 117