Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 105

Добави коментар

Анудж е тежко ранен, след като е нападнат от главорези, докато е с Анупама. Вижте какво ще се случи в епизод 105 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж остава твърд в решението си и настоява пред Анупама, че няма да се поколебае. Анупама обаче го моли да обмисли по-широките последици, като му напомня, че разводът ще засегне цялото семейство. Въпреки твърденията на Ванрадж, че любовта му към Кавия се е изпарила заради предателството ѝ, Анупама проявява съчувствие към Кавия, разпознавайки болката под повърхностното ѝ поведение.

Когато напрежението ескалира, Ануж изразява загриженост за благополучието на Анупама. Ванрадж настоява Анупама да не съчувства на Кавия, смятайки действията ѝ за обикновена постановка. Анупама обаче настоява Ванадж да даде приоритет на благополучието на децата им и съветва да не се вземат прибързани решения.

Кавия категорично отказва да даде развод на Ванрадж, което предизвиква разгорещена размяна на реплики. Анупама, усещайки безполезността на по-нататъшния разговор, се подготвя да си тръгне. Но Кавия се намесва и отправя смразяващо предупреждение за отмъщение, заплашвайки да изостри конфликта. Ванрадж остава непоколебим, докато Анупама се опитва да успокои напрежението.

Въпреки усилията на Анупама да посредничи, ситуацията остава нестабилна, а Ванрадж и Кавия са в ожесточено противопоставяне. Анупама, обременена от разиграващата се драма, се доверява на Ануж, изразявайки съпричастност към Кавия въпреки сътресенията, които е предизвикала.

Анудж изпраща Анупама до дома ѝ, като я убеждава да си почине. Анупама се съгласява с него, като изразява убеждението си, че някои неща вече са в ръцете на съдбата. Междувременно Кавия, която се чувства изолирана без приятели и семейство, осъзнава, че не може да понесе загубата на Ванрадж. Размишлявайки върху мъдростта на Анупама, тя решава да поправи развалените отношения.

Благодарна за непоколебимата подкрепа на Ануж, Анупама изразява своята признателност, което кара Ануж закачливо да отхвърли благодарността ѝ. Той я информира за предстояща среща в Ахмедабад, като я подтиква да се подготви.

В дома на Шах Лила предлага на Кавия прасад и ѝ помага да се оправи. Търсейки намесата на Лила, Кавия я моли да убеди Ванрадж да не се развежда, но Лила запазва позицията си да остави брачните им дела на съдбата.

На следващия ден Ануж бърза да се срещне с Анупама, която с нетърпение очаква пристигането му. Междувременно напрежението в дома на Шах ескалира, когато Кинжал се изправя срещу Паритош за ситуацията с работата му. Намесва се Ванрадж.

Анупама е загрижена за Ануж. Ванрадж съветва Лила да предпази Анупама от семейните спорове, за да може тя да се съсредоточи върху професионалните си занимания. Анудж едва се спасява от инцидент. Той осъзнава значението на живота с Анупама до себе си и се заклева да цени всеки момент.

По-късно Анудж взема Анупама, наслаждава се на домашно приготвената храна и води сърдечен разговор. В изненадваща изповед Ануж разкрива чувствата си към Анупама, оставяйки я смаяна. Той разказва за инцидента, подчертавайки деликатността на живота и дълбочината на чувствата си към нея.

Докато Ануж излива сърцето си в поетични стихове, изповядвайки любовта си към Анупама, тя остава вцепенена, сблъсквайки се с неочакваната изповед. Ануж обяснява, че перспективата за смърт го е накарала да осъзнае спешността на изразяването на чувствата си, като се извинява за времето, в което е дошъл. Анупама, чийто глас едва се чува, признава, че възприятието ѝ за него се е променило след думите на Хасмук. Точно когато Ануж и Анупама се изправят срещу емоциите си, група главорези ги обгражда, нарушавайки нежния момент.

Анудж храбро се опитва да преговаря с главорезите, като е готов да пожертва всичко, за да осигури безопасността на Анупама. Ситуацията обаче се изостря, тъй като главорезите искат ценни вещи, включително нещо много лично то Ануж - неговия магнит. Въпреки усилията на Анудж да защити Анупама, се стига до сбиване, в резултат на което Анудж получава тежки наранявания, докато я предпазва от нараняване.

Разстроена, Анупама откарва Ануж в болницата, като отчаяно търси съдействие от лекарите. Въпреки молитвите и сълзите ѝ, лекарите предупреждават, че състоянието на Ануджа е критично, и посочват възможността той да изпадне в кома, ако не дойде бързо в съзнание.

Докато Анупама се бори с несигурността за съдбата на Анудж, тя се опитва да се свърже с чичо му и Самар,но не получава отговор. Тъй като няма друга възможност, тя се обръща към Ванрадж и му съобщава за инцидента с Ануж, което го кара да се притече на нейна страна. Останала сама в мъката си, Анупама си спомня за моментите с Ануж и пламенно се моли за възстановяването му, докато лекарите започват да го лекуват, надявайки се на чудо, което да върне Ануж при нея.

Анупама губи съзнание, устните ѝ потрепват и изричат името на Ануж. Ванрадж да се втурне към нея и да я призове да се грижи за себе си. Анупама, която идва в съзнание, инстинктивно извиква името на Ванрадж, разкривайки вътрешния си смут. Междувременно Самар получава притеснително обаждане от полицията и научава за разправията между Ануджа и главорезите. Шокиран, Самар съобщава новината на Хасмук и чичото на Ануж, които стоят смаяни от развоя на събитията.

В прочувствен разговор с Ванрадж Анупама разказва за смелата съпротива на Ануж срещу нападателите му, водена от любовта му към нея през последните 26 години. Поразена от непоколебимата преданост на Ануж, Анупама търси утеха в прегръдките на Ванадж, признавайки дълбоката си връзка с Ануж и страховете си да не го загуби. Ванрадж, усещайки мъката на Анупама, я насърчава да запази вярата си в Божия план, докато тайно се бори със собствените си емоции.

Докато Самар и Паритош се мобилизират, за да открият Анупама и Ануж, персоналът на болницата съобщава на Анупама и Ванрадж за критичното състояние на Ануж и предупреждава за рисковете от предстоящата операция. Анупама, погълната от страх и отчаяние, изказва мъката си от диагнозата на лекаря, но присъствието на Ванрадж успокоява нервите ѝ и я убеждава да подпише необходимите документи. С натежало сърце Анупама съобщава на Самар за мрачната ситуация.

Преследвана от чувство за вина, Лила се оплаква от миналите си действия, опасявайки се, че те са допринесли за тежкото положение на Ануджа. Кинжал ѝ предлага думи на утеха. Междувременно Кавия, разкъсвана между загрижеността за живота на Ануж и опасенията, че ще загуби Ванрадж заради Анупама, се опитва да овладее емоциите си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!