Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 104

Добави коментар

Ванрадж и Кавия се карат по време на празненството, което води до решението на Ванрадж да се разведе. Вижте какво ще се случи в епизод 104 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж получава обаждане и строго нарежда на обаждащия се да предаде пратката единствено в неговите ръце. Той бързо прекратява обаждането, когато Кавия го кани на танц. Междувременно Ануж си мечтае да танцува с Анупама, докато не е прекъснат от неочаквано обаждане, размишлявайки върху значението му след толкова години. Осъзнавайки, че това е важен ден за Анупама, той решава да не нарушава нейния момент.

В разгара на събирането Хасмук храни Лила, което кара брат ѝ закачливо да поиска своя дял. Когато Ванрадж поднася десерт на Ануж, раздразнението на Кавия става ясно. Ануж се кани да похвали сладкиша, но спира, когато забелязва Ванрадж. Ванрадж небрежно отбелязва, че похвалите за готвенето на Анупама са често срещано явление, което още повече дразни Кавия.

Кинджал разпитва Хасмук и Лила за тайната на трайния им брак, като повтаря желанието на Нандини за дълготрайна връзка със Самар. Хасмук размишлява за това как тяхното поколение е ценяло постоянството във връзките, противопоставяйки го на съвременните тенденции да ги отхвърлят заради незначителни проблеми. Разговорът прераства в дискусия за брака, в която Паритош дразни Кинджал, а Ванрадж провокира Кавия.

Ануж споделя своята гледна точка за връзките, като подчертава, че е важно да се даде приоритет на щастието на партньора. Паритош контрира, като отправя предупреждение към Ануж за реалностите на брака, а Ванрадж добавя предупреждение за прибързаното влизане в нови връзки. Пахи изказва разочарованието си от брака, като се позовава на проблемния брак на родителите си и последвалите трудности на Паритош и Кинджал, както и на Ванрадж и Кавия.

Анупама се намесва, като напомня на Пахи за устойчивата любовна история на Хасмук и Лила като лъч на надеждата. Кавия пита Хасмук дали е простил на Лила за минали прегрешения, което предизвиква прочувствен отговор, че десетилетията любов са приоритет пред моментните обиди. Анупама се застъпва за самоуважението и грижата във взаимоотношенията. Хасмук завършва дискусията, като призовава всички да приемат любовта с отворени сърца и умове, вместо да отхвърлят изцяло брачната институция.

Анупама се запътва към къщата, търсейки утеха в молитвата. Кавия я наблюдава и се ядосва. Междувременно Лила, накичена като булка, размишлява за кръговрата на живота, отправяйки похвала към Анупама. Ванрадж, който помага на Хасмук в сватбеното му облекло, се чувства благословен, че ги има в живота си. Хасмук предава мъдрост на Ванрадж.

Лила и Хасмук пристигат за церемонията, на която Ванрадж и Анупама изпълняват ритуалите. Чичото на Ануж отбелязва, че Анупама и Ванадж са оставили настрана различията си за празненството, а Ануж се съгласява с него. Той пита Ануж за чувствата му, когато става свидетел на тяхното единство, на което Ануж казва, че ги разбира и знае колко важни са родителите. Сватбата протича на фона на радостни възгласи.

По време на празненството жестът на Ванрадж към Анупама по време на груповата снимка предизвиква ревността на Кавия и води до конфронтация. Ванрадж се намесва, упреквайки Кавия за действията ѝ, докато Кинджал и останалите критикуват поведението ѝ. Лила се оплаква, че Кавия е нарушила новооткрития им мир, което кара Ануж да изрази неодобрението си пред Ванрадж, който споделя разочарованието му.

Кавия придружава Анупама до стаята ѝ, където напрежението ескалира. Анупама се противопоставя на Кавия за действията ѝ, като я призовава да решава проблемите по приятелски начин, вместо да прибягва до сила. Кавия на свой ред се подиграва на липсата на образование и разбиране у Анупама, което още повече изостря конфликта.

Ванрадж изчаква Анупама да се върне и я пита какво се е случило, но тя игнорира и пуска любимата музика на Лила и танцува. Кавия прекъсва момента им и спира музиката, като обявява намерението си да подари на семейството документите за собственост, обявявайки къщата за завинаги на Ванрадж. Тя изразява съжаление за действията си и желае семейство с любовта и сплотеността на Ванрадж. Кавия се извинява на децата на Ванрадж и пита дали могат отново да бъдат семейство. Ванрадж се усмихва и се съгласява.

Междувременно Ануж забелязва притеснението на Анупама и я пита дали е добре. Анупама оценява опитите на Кавия да се помири и размишлява за истинската ѝ любов към Ванрадж въпреки нейните недостатъци. Тя осъзнава общия страх на жените във връзките и уверява Анудж, че отново може да се съсредоточи върху работата и себе си. Анудж, впечатлен от нейната сила, наранява окото си, което подтиква Анупама да му помогне, спечелвайки си неговото възхищение.

По-късно Ванрадж взима документите за собственост и разкрива плана си за развод, шокирайки всички. Кавия обвинява Анупама, че манипулира Ванрадж, но той заявява, че това е единствено негово решение. Кавия се вбесява и се опитва да провокира Анупама, което води до конфронтация, в която Анупама се застъпва за себе си, обвинявайки Кавия за собственото си падение. Ванрадж се намесва, потвърждавайки решението си да се разведе с Кавия, която разкъсва документите в знак на несъгласие. Въпреки това Ванрадж разкрива, че има няколко копия, което гарантира, че разводът ще продължи въпреки съпротивата на Кавия.

Ванрадж е твърд в решението си да прекрати връзката си с Кавия, като посочва нейното предателство и липса на уважение като причина. Въпреки отказа на Кавия да подпише документите за развод и заплахите ѝ срещу Анупама, Ванрадж остава решителен, заявявайки, че не може да продължи връзката, лишена от любов и уважение. Той подчертава, че иска да се съсредоточи върху себе си и да продължи напред без Кавия.

Междувременно Анупама изразява съпричастност към Кавия, признавайки трудността на развода за всички жени. Тя подкрепя твърдението на Лила, че Кавия е била виновна, но разбира емоционалния смут, който тя трябва да преживява. Анупама размишлява върху въздействието на развода върху цялото семейство.

Доли настоява Анупама да се намеси и да убеди Ванрадж да преосмисли развода. Анупама обаче не желае да се намесва в решението на Ванрадж. Кавия моли Ванрадж да не я изоставя и обещава да се промени заради него, но Ванрадж остава твърд и обявява край на връзката им. Въпреки молбите на Кавия и призивите на Доли, Ванрадж остава твърд в решението си да сложи край на брака.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

"Свободна да избира" еп. 141 - Анупама и Анудж стават родители!