Актуално Други

"Бриджъртън" е подновен за трети и четвърти сезон

Добави коментар

Netflix официално поднови хитовата романтична драма "Бриджъртън" за трети и четвърти сезон.

© Netflix

Феновете няма да чакат дълго между предстоящите сезони на историческата романтична драма “Бриджъртън”. Сериала беше подновен за трети и четвърти сезон, а в момента тече работата по втория сезон на "Бриджъртън”.

"От първия път, когато прочетох поредица за Бриджъртън на Джулия Куин, знаех, че това са истории, които ще завладеят зрителската аудитория. Но еволюцията на тази адаптация нямаше да бъде успешна без многото значителни приноси на целия екип на Шондаленд", казва Шонда Раймс в изявление. “Решението да се направят тези два сезона е силен вот на доверие в нашата работа и се чувствам невероятно благодарна, че имаме толкова сътрудничещи и креативни партньори като Netflix. Бетси и аз сме развълнувани от възможността да продължим да представяме света на Бриджъртън на световната аудитория."

Вторият сезон на “Бриджъртън" ще се съсредоточи върху най-големия Бриджъртън - Антъни. Героят изигран от Джонатан Бейли, ще си търси подходяща съпруга. По всяка вероятност това означава, че шоуто ще следва сюжета на втория роман на Джулия Куин за семейството Бриджъртън - “Виконтът, който ме обикна”.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
© Netflix

Ранното подновяване за два сезона на сериала идва, след като наскоро беше потвърдено, че звездата от първия сезон Реге-Жан Пейдж няма да повтори ролята си на херцога на Хейстингс Саймън Басет в следващия сезон. Въпреки това се очаква Фийби Дайнвор да се завърне в ролята на Дафни, която сега ще помага на брат си лорд Антъни Бриджъртън в преследването на любовта.

Новият сезон ще представи нова главна героиня в лицето на Симона Ашли в ролята на Кейт Шарма.Към нея ще се присъединят и нови герои, сред които Шели Кон в ролята на Едуина Шарма, Калъм Линч в ролята на Тео Шарп, Чаритра Чандран в ролята на Едуина Шарма и Рупърт Йънг, който ще играе Джак.

Всичко по темата вижте в potv.bg
© Netflix

В сериала участват още Никола Кофлан („Пенелопе Федерингтън“), Клаудия Джеси („Елоиз Бриджъртън“), Руби Баркър („Марина Томпсън“), Аджоа Андох („Лейди Данбъри“), Голда Рошоувел („Кралица Шарлот“), Люк Томпсън („Бенедикт Бриджъртън“), Люк Нютон („Колин Бриджъртън“), Руби Стоукс („Франческа Бриджъртън“), Уил Тилстън („Грегъри Бриджъртън“), Флорънс Хънт („Хиацинт Бриджъртън“) ), Рут Джемел („Лейди Виолет Бриджъртън“), Беси Картър („Прудънс Федъртингтън“), Хариет Кейнс („Филипа Фетерингтън“), Поли Уокър („Лейди Порция Федерингтън“), Бен Милър („Лорд Федерингтън“), Сабрина Бартлет („Сиена Росо“), Мартинс Имхангбе („Уил Мондрич“), Катрин Драйсдейл („Мадам Женевиев Делакроа“) и Лорейн Ашбърн („Мисис Варли“).

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , Бриджъртън , Bridgerton , Стрийминг

Гуендолин Кристи ще участва в сериала на Нетфликс за Уенсдей Адамс

Комедийната поредица "Акапулко" на Apple TV+ стартира на 8 октомври

Първи трейлър на “Hawkeye” по Дисни+

Джесика Частейн и Оскар Айзък в “Сцени от един семеен живот” от днес в HBO GO

HBO Max идва в Европа есента, а в България през 2022