Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.7 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 7 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

ДНК тестът потвърждава, че Мариана не е дъщеря на Алберто. Изпълнена с разкаяние, Даниела иска прошка от Мариана. Алберто е разстроен да види, че съпругата му не се е доверила на думите му.

Междувременно Луис Алберто отива при Сорая, разпитвайки я за истинността на бременността ѝ. Сорая, твърдо решена да поддържа лъжата за бременността, прибягва до помощта на Леон. Заедно те кроят план. Патрисия открива, че Сорая е откраднала теста ѝ за бременност. Сорая предлага на Патрисия пари, за да прекъсне бременността си.

Елена е сигурна, че има много хора, които искат смъртта на Алберто. Луис Алберто таи неприязън към Освалдо, обвинявайки го, че го е набедил за убийството на собствения му баща.

Мариана се среща със Сантяго, придружена от Бритни. Луис Алберто се кара на Мариана, че е скрила от него ситуацията с бомбата. Междувременно Сорая съобщава на Елена, че очаква дете от Луис Алберто, което предизвиква радостта на Елена и молбата ѝ да организира сватбено тържество.

Дон Алберто разкрива на съпругата си, че - благодарение на намесата на Мариана, той е успял да избегне влизането в кола, която се е взривила. Сантяго се обръща към дон Алберто с молба за работа в компанията. Сантяго изразява готовност да започне от най-ниската позиция.

Луис Алберто и Мариана се оказват хванати в капан в мазе.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...