Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.16 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 16 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Сантяго и Бритни отиват да танцуват в клуб. Сантяго се оказва силно привлечен от Бритни, изпитвайки силно увлечение към нея. Междувременно Мариана твърдо вярва, че Луис Алберто е отговорен за поредицата от нещастия, които са сполетели семейството ѝ. Твърдо решена да се дистанцира от него, тя решава да не го вижда повече. Лео, е убеден, че Мариана никога няма да прости на Луис Алберто и дори предлага на Сорая да продължи с пробването на сватбената си рокля, приемайки, че бракът им е неизбежен.

Дон Алберто и Даниела са изненадани, когато стават свидетели на това как Мариана се прибира вкъщи със сълзи на очи, явно разстроена. Покрусена, тя започва да събира вещите си, решена да напусне резиденцията. Сантяго, отваряйки се пред Бритни, признава, че ако вярвал в любовта, лесно би се влюбил в нея. Бритни, която чува обвинението на Мариана, че Луис Алберто е отговорен за смъртта на баща ѝ, е шокирана от това разкритие. В разговор с Елена Луис Алберто изразява искреното си желание да се ожени за Мариана, надявайки се да получи шанс за реабилитация.

В опит да се свърже с Мариана, Луис Алберто ѝ пише прочувствено писмо и го вмъква под вратата ѝ с надеждата да оправи обтегнатите им отношения. Леон си спомня за посещението си при бащата на Мариана, по време на което той е направил предложение за откупуване на фабриката. Мариана среща Сандра, бивша служителка във фабриката на баща ѝ, и започва разговор с нея. Тази среща подтиква Мариана да се изправи директно срещу Луис Алберто, обвинявайки го за загубата на баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...