Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.15 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 15 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Дон Алберто предупреждава сина си Луис Алберто за опасностите от това да си играе с емоциите на Мариана, като разказва за историята си с други момичета. Луис Алберто успокоява баща си, изразявайки истинската си любов към Мариана и обещанието си никога да не я наранява, тъй като тя е изворът на неговото щастие.

Мариана и Луис Алберто си устройват романтичен пикник, който заздравява връзката им. Междувременно Луис Алберто се доверява на приятелката си Трини, разкривайки дълбоките си чувства към Мариана. Елена решава да разговаря с дон Алберто, опитвайки се да го убеди, че привързаността на Луис Алберто към Мариана е повърхностна, просто нова играчка.

Сантяго присъства на среща с работниците от текстилната фабрика, които обсъждат исканията си със собствениците на фабриката. По време на неочакваната среща Мариана се натъква на документи, свързани с фабриката на покойния ѝ баща. За неин шок тя открива подписа на Луис Алберто на последната страница, което поражда въпроси и подозрения.

Леон уверява Сорая, че е измислил перфектен план, за да отстрани Мариана от пътя им. Междувременно Алберто призовава сина си да се съобразява с чувствата на Мариана, като подчертава нейната доброта като човек. Сорая търси помощта на Йоланда, за да направи заклинание, което да гарантира, че Луис Алберто ще остане до нея, водена от желанието си да го задържи. Мариана, благодарна и трогната от загрижеността, проявена от колегите ѝ, се чувства подкрепена и обгрижвана.

Луис Алберто, осъзнавайки безчувствеността на предишните си действия, се извинява на Сорая за внезапния начин, по който е обявил връзката си с Мариана. Сорая му отговаря със сърдечна прегръдка, като му подхвърля амулета, подарен ѝ от Йоланда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...