Архив VIP Brother

30-ти ден в къщата на VIP Brother: Съквартирантите се разделят на два лагера

Добави коментар

30-ти ден в къщата на VIP Brother: Съквартирантите се разделят на два лагера
В рамките на новата седмична мисия VIP Brother разпредели звездите в четири музикални групи. Всяка една от бандите записа свой музикален клип, с който се състезава за любовта на феновете.

VIP Brother

Зрителите на Нова телевизия имаха възможност да определят кой ще спечели с гласуване на официалната страница на предаването във Facebook. По време на гласуването онлай над 13 000 почитатели са гласували за Spice Angels /Мариана, Люси, Камелия и Орлин/, следвани със съвсем малка разлика от “Оркестър Брадъри” (Златка, Бони, Къци и Багата). Двете групи получиха възможност да нощуват като истински знаменитости в Гранд хотел “Вип Ин” и страхотна пет звездна закуска.

истински знаменитости

Останалите две групи прекарахa нощта в двора на хотела зад метални ограждения, използвайки външна тоалетна,  както правят истинските фенове на големите звезди преди концерт.

Юлиан е видимо ядосан от перспективата да спи на двора, а Криси Патрашкова не може да преживее факта, че трябва да спи в спален чувал, особено докато останалите Съквартиранти се забавляват шумно парти в хола на Къщата.

 Напрежението между випове ескалира

Напрежението между випове ескалира още рано вечерта след скандал между Мариана от една страна и Иван Ласкин, Фънки, Юлиан и Ники от друга.
Мариана беше скандализирана от поведението на Съквартирантите на двора, след като те я замериха при излизането й.

VIP Brother

След скандал с Иван Ласкин, който изхвърли фенските плакати, Мариана се върна в Къщата и се разплака. Конфликтът между Фънки, Иван, Ники и Юлиан и Мариана, предизвика коментари сред жените, като Мариана стигна дотам, че изрази съжаление към Алекс Сърчаджиева затова, че живее с Иван Ласкин. В опит за разкаже за конфликта на останалите Съквартиранти, Криси Патрашкова за първи път призна, че Мариана е интригантка.

Предстои да разберем как ще се отрази тази ситуацията на номинациите в сряда вечер.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза