Актуално В програмата

29-годишният Георги Янков напусна „Фермата: Съединение“ дни преди края на шоуто

Добави коментар

360-градусова камера ще предава ексклузивно финалните битки отвътре на fermata.btv.bg

Младият ИТ специалист и патриот Георги Янков отпадна от състезанието за наградата от 100 000 лева, шест дни преди големия финал на „Фермата: Съединение“ на 16 декември. Eлиминационното състезание, което се проведе на територията на фермата в понеделник вечер, бе определено като „Битката на титаните".  Дуелът бе назначен служебно, тъй като Георги и Стефан Семерджиев - Нури бяха единствените фермери, които през изминалите три месеца не участваха в нито един двубой за оцеляване на арената. Според правилата на четвърти сезон, до финала на шоуто не могат да стигат участници, които не са минали през елиминационен дуел.

 

Добави описание


Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала. 
На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

 

„Трудно е да губиш нещо толкова голямо. „Фермата“ ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб“, коментира през сълзи ИТ специалистът.


Макар че отпадна на крачка от финала, по време на участието си Георги извоюва важни победи и се доказа, като истински патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството. След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

 

Добави описание


През изминалите 13 седмици участниците във „Фермата: Съединение“ постигнаха много лични победи и трансформации и се превърнаха в сплотено семейство.

 

„Доказахте с личен пример, че сме велик народ и трябва да сме горди, че сме българи“, коментира пред останалите в стопанството участници водещият Иван.

 

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева. Битките на големия финал и избирането на най-достойния за първи път ще могат да бъдат проследени през обектива на 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър.

 

Добави описание


Кой от фермерите ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9