Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 47

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 47 на индийския сериал "Остани с мен: Безкрай”.

Гопика обсъжда със Сакшам необходимостта да продължат с плана си. Сакшам предлага първо да репетират плана, преди да го изпълнят. Гопика моли Сакшам да я информира кога трябва да се изпълни планът, а след това отива да предложи чай на Субхадра. Гопика поднася на Субхадра чай заедно с бисквита, а след това ѝ предлага лекарство. Когато Гопика пита Субхадра дали си спомня нещо от предишния си живот, Субхадра се притеснява и изпуска бисквитата. Гопика успокоява Субхадра и почиства бъркотията, като я насърчава да се опита да си припомни миналото.

Гопика открива скица и разпитва Субхадра за нея, но Субхадра се скрива. Гопика решава да се посъветва с Митхила по този въпрос. Междувременно в стаята на Минал тя изразява надежда за успеха на плана им. Митхила я успокоява и Гопика влиза, като пита дали Митхила знае за предишния живот на Субхадра.

Митхила разпитва Гопика за мотивите ѝ, а Гопика обяснява, че е намерила скица под леглото на Субхадра. Гопика споделя, че чувства връзка със Субхадра и иска тя да се възстанови. Тя предполага, че нещо може да се е случило със семейството на Субхадра, което я е накарало да нарисува скицата. Гопика предполага, че Субхадра я е нарисувала, защото е единственият художник в къщата. Минал предупреждава да не се правят прибързани заключения заради психическото здраве на Субхадра, а Митхила подчертава, че е важно да се съсредоточат върху плана си.

На следващия ден семейство Моди отива в службата за регистрации. Чираг разпитва Сакшам за автентичността на мястото, а Сакшам обяснява, че някога е била болница за животни. Той представя театрален артист, който ще играе ролята на чиновник, и кани семейството да участва в репетицията. Театралният артист обаче си тръгва за кафе, забавлявайки семейство Моди с поведението си.

Междувременно Прия влиза във всекидневната и забелязва отсъствието на всички. Тя разбира, че на следващия ден е регистрацията на брака ѝ, но наоколо няма никой. Тя сяда на дивана, объркана.

Аши стъпва в кравешка тор, което я кара да каже, че трябва да почистят. Митхила се съгласява и уверява Аши, че ще го направят заедно. Кешав се притеснява, че Прия може да стане подозрителна заради отсъствието на семейството, но Митхила разчита, че Джумки ще се справи с това. Вътре в сградата семейство Моди започва бързо да почиства. Междувременно Прия пита Джумки къде се намират Гопика и семейството. Джумки съобщава, че е чула Гопика да говори по телефона, че ще се среща с някого. Прия намира временно облекчение в това, че не трябва да вижда лицето на Гопика за няколко часа. Тя също така пита защо Сакшам не я е събудил, а Джумки обяснява, че Сакшам е настоял да остави съпругата си да спи. Семейство Моди успешно почиства мястото.

Хитен изразява разкаяние пред Теджал за това, че се е свързал с кол центъра, което е довело до хоспитализирането на майка му. Лекарят съобщава на Хитен, че трябва да осигури три лакхи за операцията на Рамила. Хитен се оплаква от невъзможността си да спечели такава значителна сума, предполагайки, че това е причината да не може да се грижи за майка си и съпругата си. Теджал се разстройва и казва на Хитен да не говори такива неща, преди да си тръгне. Сакшам обмисля сценария със семейството си, като очертава ролите и отговорностите им. Гопика прочита документите за развода на Сакшам и Прия и получава похвала за подобрения си английски. Сакшам разкрива, че Гопика ще се яви на изпит за 10-и клас, което прави семейството щастливо.

Прия обмисля да се обади на Сакшам, за да обсъди плановете си за закуска и да запази имиджа си на перфектна снаха. Сакшам и семейството му обаче са погълнати от репетицията си и пропускат обажданията на Прия. Прия се чуди защо Сакшам не отговаря. Хитен търси помощ за операцията на Рамила и Теджал пристига, за да плати необходимата сума, като напомня на Хитен, че споделят отговорността.

Семейство Моди репетират плана си, като подчертават, че е необходимо да избягват грешки. Прия пристига на мястото с кола, като изненадва членовете на семейството. Тя се отправя към офиса и предизвиква безпокойство сред членовете на семейство Моди. След като влиза в офиса, Прия се разхожда из помещението. Тя се приближава до рафта, където се крият Минал и Кешав, и се вижда уплашеното им изражение. Сакшам наблюдава внимателно Прия от скривалището си, докато Аши изглежда загрижена. Митхила се преструва, че е наранила крака си заради присъствието на Прия, а Аши се усмихва, докато подканя Митхила да внимава.

Сакшам съветва Гопика да си тръгне, преди Прия да разбере, че е там. Точно когато Гопика се кани да излезе, Прия се приближава до мястото, където се крият. След като Прия си тръгва, Гопика настоява Сакшам да изпрати съобщение на приятеля си за напътствие. Сакшам се съгласява и изважда мобилния си телефон. Прия обаче отново се приближава до мястото, където Сакшам и Гопика се крият. Преди да успее да ги забележи, театралният артист се намесва и разпитва Прия за действията ѝ.

Прия обяснява, че се е скитала наоколо и пита театралния артист къде се намира. Приятелката на Сакшам започва да се притеснява как да се справи със ситуацията. Сакшам предлага на приятеля си да информира Прия за продължаващите ремонтни дейности и да я убеди да си тръгне. Прия пита дали мястото е регистрационен офис, а театралният артист се шегува, че някога е било болница за животни. Прия е изненадана, а дори и семейството на Сакшам е изненадано. Театралният артист бързо я успокоява, че се шегува, но въпросите на Прия продължават.

Тя пита защо никой не работи в този ден. Театралният артист дава неясно обяснение, като заявява, че е празник. Прия оспорва отговора му, като пита защо е празник, след като не е нито официален празник, нито неделя. Театралният артист е видимо притеснен, не знае как да отговори.

Сакшам се опитва да изпрати съобщение на приятеля си, като измисля история за ремонта. Театралният артист импровизира, твърдейки, че роднина на съдията е починал, което кара Прия да почувства облекчение, че регистрацията на брака ѝ може да не бъде засегната. Чираг се подиграва на Сакшам за актьорските умения на приятеля му, което кара Сакшам да се притеснява. Прия усеща необичайна миризма, но театралният артист я игнорира. Изведнъж в стаята влиза куче, което стряска Прия и театралния артист.

Прия пита за присъствието на кучето, а театралният артист обяснява, че то е привързано към служител, който го е хранил. Поведението на кучето поражда подозрения, тъй като то се шмугва, където се крият Аши и Митхила. Театралният артист се опитва да насочи Прия настрана от кучето, като го описва като опасно. Прия изтъква предишното му описание на кучето като мило, но той променя позицията си. Кучето е отведено, а Прия открива сценарий, което изненадва семейство Моди. Тя разпитва за него, озадачавайки театралния артист, който се опитва да я разсее, като предполага, че е свързан с личната сватба на филмова звезда.

Прия поставя под съмнение логиката на филмова звезда да избере това място за частна церемония, но театралният художник поддържа своята версия. Той моли Прия да не разгласява информацията и насочва вниманието ѝ към регистрационен файл. Изпадайки в паника, той изпраща съобщение на Сакшам. Сакшам, който разбира, че телефонът му е изключен, съобщава на Гопика, че трябва да си тръгнат, преди Прия да ги открие. Той излиза през задната врата. Прия продължава да разпитва театралния артист за мобилния му телефон, което води до напрегната размяна на реплики. Изведнъж стаята се изпълва с дим.

Прия започва да кашля от дима, което позволява на театралния артист да вземе телефона си. Преоблеченият Сакшам настоява Прия да си тръгне, за да може той да продължи работата си. Прия се съгласява и се отправя към изхода, докато семейство Моди се измъква през задния вход. Прия обаче се обръща и забелязва някого, но Сакшам се намесва, като ѝ пречи да продължи да търси. В колата си Прия осъзнава, че е видяла Гопика, и се чуди защо Гопика е била там. Митхила бърза да качи всички в колата. Гопика получава обаждане от Прия, която твърди, че е чула от Джумки, че Гопика е била в дома на Рамила. Гопика лъже, заявявайки, че се е върнала у дома при Моди, което кара Прия да затвори телефона и да се опита да потвърди местоположението на Гопика.

Сакшам пита Гопика дали Прия ѝ е повярвала, а Гопика отговаря, че Прия ще повярва едва когато види Гопика в резиденцията на Моди. Митхила подчертава, че трябва да се върнат у дома, преди Прия да пристигне.

В болницата Теджал носи храна на Рамила. Рамила я дразни, че харчи пари за болнична храна, вместо да пазарува, и те споделят лек момент. Теджал предупреждава Рамила да си почива, докато заздравеят шевовете ѝ.

Прия пристига в къщата на Моди и търси Гопика. Тя извиква името на Гопика и я търси в различни стаи. Без да може да я открие, Прия стига до заключението, че човекът, когото е видяла, наистина е Гопика. Точно когато се кани да излезе от къщата, Гопика влиза с кърпа, увита около главата ѝ, и изглежда свежа след душ. Гопика безгрижно обяснява, че чака парите и не се притеснява за регистрирания си брак. Прия излиза от стаята.

Гопика отива да провери Митхила, която изпитва болки в крака, и започва да се грижи за нея. Митхила хвали усилията на Гопика, а Гопика изразява вярата си, че с Божията благословия на следващия ден ще победят Прия, което трогва емоционално Митхила.

Прия размишлява върху щастието си и подкрепата на семейство Моди, но мислите ѝ са помрачени от спомена за шамара на Митхила. Тя усеща, че нещо не е наред, и минава покрай стаята на Митхила, но спира, когато чува гласа на Гопика. Тя става свидетел на това как Гопика се грижи за Митхила и е шокирана. Митхила, избърсвайки сълза, забелязва Прия на вратата и е също толкова изненадана.

Митхила казва на Гопика да я остави на мира и я обвинява, че иска да я тормози. Гопика настоява, че няма да направи нищо без пари, и ги иска от Митхила. Митхила остава непреклонна и казва на Гопика да си тръгне.

Гопика обаче твърди, че щом може да сервира сок на чичото на Прия за пари, значи няма да се поколебае да вземе пари и от Митхила. Гопика прави жест към чифт гривни на нощното шкафче и Митхила ѝ ги дава. Гопика излиза от стаята. Митхила се преструва, че забелязва Прия, и насочва вниманието си към нея. Тя казва на Прия, че иска да създаде неприятности на Гопика, като използва претекста да я помоли да се погрижи за крака ѝ. След това Митхила моли Прия да нанесе мехлем на крака ѝ, като подчертава, че е задължение на снахата да служи на свекървата. Прия се съгласява да го направи.

По-късно Прия споделя съмненията си с чичо си, който ѝ предлага да изчака до регистрацията на брака, за да разкрие истината. Прия обаче е решена да изчисти съмненията си по-рано и обмисля да създаде неприятности на Митхила, за да види реакцията на Гопика.

Първоначално Прия предлага да затвори Митхила в кола, но решава да не го прави, тъй като не иска да застрашава живота ѝ. Гопика дочува този план и решава да попречи на Митхила да тръгне с Прия. Тя търси Митхила, но намира стаята ѝ празна. Прия съобщава на Митхила, че иска да я заведе в болница заради болките в крака. Гопика се намесва, като нарочно киха, за да провали плановете им.

Гопика обяснява, че ако някой кихне, докато планира да напусне къщата, плановете му няма да се осъществят. Прия нарича Гопика необразована и отвежда Митхила със себе си. Гопика дава знак на Митхила, която след това се преструва, че трябва да вземе мобилния си телефон от стаята си. Прия се съгласява. Митхила моли Гопика да не напуска къщата, за да гарантира, че Прия няма да може да разкрие истината.

Гопика се съгласява и решава да остане в къщата. Прия влиза в къщата и отива в кухнята, където намира Митхила. Митхила казва на Прия, че е там, за да пие вода, и ѝ показва мобилния телефон, като моли Прия да я придружи. Гопика излиза от скривалището си и заявява, че няма да излезе навън, като вместо това решава да се върне в стаята си.

Прия моли Митхила да изчака в колата и излиза, за да изведе Гопика навън, като заключва вратата. Гопика се моли в стаята си за безопасността на Митхила. Прия влиза в стаята на Гопика и я разпитва за намеренията ѝ да остане в къщата. Гопика настоява, че ще си тръгне, щом получи парите. Прия предлага на Гопика десет лакх рупии на вноски, но Гопика се колебае, спомняйки си минал инцидент, когато Прия я е заключила в хладилника.

Междувременно Митхила започва да се чувства задушно в колата заради разлято масло, към което е алергична. Тя се опитва да отвори прозореца, но разбира, че не може. В паниката си тя се опитва да отвори вратата, но се оказва в капан.

Гопика спира Прия и се съгласява да вземе парите. Прия наблюдава от разстояние, като си мисли, че намерението на Гопика е продиктувано единствено от парите и тя очаква гладка регистрация на брака без допълнителни усложнения.

Митхила отчаяно се опитва да се свърже с някого по телефона, но и Гопика, и Сакшам не отговарят. Гопика се приближава до колата и привлича вниманието на Прия от балкона. Прия наблюдава с любопитство развоя на ситуацията. В колата Митхила отчаяно удря по прозореца, за да привлече вниманието на Гопика. Гопика обаче крие сълзите си и избягва да погледне директно Митхила, преди накрая да заобиколи колата.

Наблюдавайки това от балкона, Прия стига до заключението, че основната грижа на Гопика наистина са парите, тъй като не изглежда да се интересува от благополучието на Митхила. Прия си мисли, че това може да доведе до регистрация на брака без стрес за нея. Точно когато Гопика се кани да се обади на Прия, ключът за колата пада от ръката на Прия. Притеснена, че няма да може да отвори колата без ключа, Прия бърза да слезе долу.

В същото време Гопика забелязва разлятото масло в колата и осъзнава опасността, която то представлява за Митхила. Тя взема хокеен стик и счупва прозореца на колата, за да влезе свеж въздух и да облекчи страданието на Митхила.

Изпитвайки облекчение, Гопика продължава да чупи всички прозорци на колата. Тя се изправя срещу Прия, като я обвинява в измама и манипулация. Тя също така разкрива, че й е казала, че има десет лакх, така че иска парите си. Прия си мисли, че дори и тя не е толкова алчна за пари, както Гопика.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Безкрай

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи във финала

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 70

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 67