Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 46

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 46 на индийския сериал "Остани с мен: Безкрай”.

Митхила моли Сакшам и Гопика да бъдат искрени и да им кажат истината. Първоначално и двамата се колебаят, но накрая Сакшам разкрива, че намерението на Гопика е да защити семейството, а не парите. Те са измислили план, за да надхитрят Прия, като я накарат да повярва, че са един срещу друг, докато в действителност си сътрудничат, за да я победят. Гопика обяснява как са решили да запазят тази тайна, за да гарантират успеха на плана си.

Гопика и Сакшам се извиняват на Митхила, която им прощава и ги уверява, че не са направили нищо лошо. Минал също се извинява на Гопика за това, че я е разбрал погрешно и е застанал на страната на Прия. Рамила осигурява документи за развод на Хитен и Теджал и изразява намерението си да направи Киара своя снаха. Хитен обаче е шокиран от това и не е съгласен с плана на Рамила.

Междувременно в дома на Моди Чираг и Аши признават, че са знаели за плана на Сакшам и Гопика, но са избрали да си мълчат, за да не се намесват. Те се извиняват на Гопика за това. Кешав също се извинява на Гопика за предишното си поведение. Гопика разбира мотивите на Кешав и му прощава.

Гопика представя плана им да хванат Прия в капан, като възпроизведат начина, по който Прия ги е подмамила да подпишат документи за развод и собствеността. Митхила и цялото семейство обещават да подкрепят този нов план. Субхадра обаче подслушва разговора им.

В стаята си Прия търси рокля, която да облече за сватбата си. Тя размишлява как е била принудена да облече остаряла рокля в деня на брака си със Сакшам. Този път обаче тя е решена да облече модерна, дизайнерска рокля.

Неочаквано в стаята на Прия влиза Субхадра. Прия се обръща към нея като към "психопатка" и я моли да не право нищо. Субхадра предупреждава Прия, че семейството се опитва да я измами, точно както са го правили в миналото. Любопитна, Прия пита за кого говори Субхадра. Субхадра предоставя информацията и след това излиза от стаята. Прия е озадачена от предупреждението на Субхадра и не знае на какво да вярва.

Аши, която е чула разговора между Прия и Субхадра, се колебае коя страна да подкрепи.

Гопика признава интелигентността на Прия и потенциалната опасност, ако тя разкрие плана им. В стаята си Прия избухва в гняв, тъй като смята, че семейството отново се опитва да я манипулира. Тя решава, че трябва да се изправи срещу тях за намеренията им, и излиза от стаята си, за да го направи.

Гопика и Митхила заедно измислят идея. Хитен се свързва с Киара и настоява да се срещне с нея, като заплашва да се самонарани, ако тя откаже. Теджал се съгласява на кратка среща с Хитен, при условие че останат на разстояние един от друг и че майка му го придружава заради нейната безопасност. Хитен също така я моли да облече определена черна рокля за да я разпознае.

Междувременно Прия е на път да се изправи срещу семейство Моди, но чува разговор между Сакшам и Митхила за поведението на Субхадра. Семейството шеговито обсъжда контактите на Субхадра с всеки един от членовете.

Сакшам се преструва, че е изненадан от присъствието на Прия, и я кани на закуска. Той тайно дава знак на Гопика с вдигнат палец, което Прия забелязва и става подозрителна. Прия шокира всички, като изисква от Сакшам да сложи вермилион на челото ѝ. Сакшам се колебае, но накрая се съгласява.

Гопика се изправя и избягва да гледа как Сакшам се преструва, че нанася вермилион върху челото на Прия.

Прия се радва, мислейки, че е изпълнил молбата ѝ. Тя решава да запечата момента със селфи, без да знае, че Сакшам всъщност не е нанесъл вермилиона. Сакшам обаче се намесва и съобщава на Прия, че е дал личен обет да не си прави селфита, докато не се решат настоящите им проблеми.

Без да се обезкуражава, Прия обмисля да се погледне в огледалото, но Минал ѝ напомня за обещанието, което всички са си дали, да не използват огледала в продължение на една седмица.

Гопика е убеден, че Прия в крайна сметка ще отиде в стаята си, за да провери външния си вид в огледалото. Гопика осъзнава, че трябва да се намесят, преди Прия да открие истината. Тя намеква, че има план, и с нетърпение чака подходящия момент, за да го приложи.

Аши спира Прия и я пита къде отива.Прия се шегува, че отива да си купи звезда. Гопика казва на Митхила и Минал, че нямат много време, защото Аши не може да спре Прия за дълго. Тя ги подканя да побързат. Аши казва на Прия, че и двете са момичета и иска да поговорят за роклята, която ще купи за регистрацията на брака си. Прия се дразни и каза, че ще облече черна рокля. След това тя моли Аши да излезе от стаята ѝ.

Минал излиза от кухнята с аарти в ръка. Тя отива при Прия и я обгражда с дим, като казва, че трябва да направят това, за да накарат злите сили да напуснат дома им. Прия се закашля и помоли Минал да побърза.

Гопика пристига там и слага вермилион на челото на Прия. Тя си тръгва от мястото. Минал моли Прия да отиде в стаята си. Прия влезе вътре и се радва, като вижда вермилиона. Тя си направи селфи и каза, че никой не може да я заблуди. Субхадра идва и предупреждава Прия да не попада в капана. Тя излиза от стаята. Прия се обърква.

По-късно, когато всички сядат на масата за закуска, идва Гопика. Сакшам я поглежда и докосва краката ѝ със своите. Гопика се напряга, когато Прия я гледа, и се изкашля. Сакшам разбра, че Прия ги гледа, затова се подигра с Гопика.

Прия предупреждава Гопика да не преминава границата. Гопика моли Прия да не лети прекалено високо, защото Сакшам е изпълнил желанията ѝ. Тя все още може да спре регистрацията на брака им. Минал каза, че Гопика не може да спре брака. Аши също се намеси и каза, че трябва да изхвърлят Гопика.

Чираг се преструва, че Прия ще стане негова снаха, а Кешав се държи така, сякаш оставя решението на Митхила. Митхила, играейки своята роля, решава да приеме Прия за снаха. Сакшам и Гопика се притесняват, че тяхната игра може да предизвика подозрения за Прия. Прия реагира, като става и предупреждава Гопика, че вярва, че семейството я подкрепя, давайки да се разбере, че ще се бори да остане в къщата.

Чираг и Минал закачливо обсъждат актьорските си умения, но Сакшам им се кара. Гопика се намесва, като подчертава необходимостта да поддържат деликатен баланс в актьорската си игра, за да не допуснат Прия да се досети за плана им. Митхила се извинява и обещава да бъде по-внимателна.

По-късно в стаята си Гопика подрежда леглото, когато влиза Сакшам. Той шеговито разпитва Гопика за това, че се е омъжила за друг. Гопика се забавлява, но в крайна сметка и двамата падат на леглото. Сакшам се опитва да създаде романтичен момент, но Гопика му напомня, че трябва да се съсредоточат върху плана си. Те обсъждат по-нататъшните си действия, като се съгласяват да репетират фалшивата регистрация няколко пъти, за да гарантират успеха ѝ.

Аши се отправя към стаята на Митхила, като възнамерява да поиска бижута за събитието по фалшивата регистрация. Като не може да открие Митхила, тя започва да я търси. Междувременно Минал се обръща към Митхила с тревога: трябва да попречат на Субхадра да разкрие истината пред Прия и да гарантират, че планът им ще остане непокътнат. Митхила се кани да си тръгне, но Минал я спира и двете влизат в стаята. Те са шокирани да открият скица на стената, на която е изобразен мъж, насочил пистолет към друг мъж. Разбирайки, че Субхадра е създала скицата, те разбират, че трябва спешно да я премахнат, преди някой друг да я види.

Митхила помага на Минал да изчисти скиците от стаята на Субхадра. Минал намеква, че иска Митхила да спре да се занимава със Субхадра, но Митхила отказва и изразява своята почтеност. Аши се намесва, любопитна към действията им. Митхила се кара на Аши, че не работи. Аши, усещайки тайната, решава да разследва.

Чичото на Прия и неговите приятели влизат в къщата и вземат вещи от хола и кухнята. Прия се изправя срещу него, но в крайна сметка му позволява да вземе каквото иска. Гопика е изненадан и поставя под въпрос действията им, но Прия защитава действията на чичо си. Чичото на Прия иска сок и Гопика му се опълчва. Прия използва чек, за да подкупи Гопика да се подчини. Междувременно Рамила чака Хитен, който вярва, че новият му парфюм ще привлече вниманието на Киара.

Рамила разпитва Хитен за избора му на облекло за срещата с Киара и той обяснява, че използва шал, за да се открои. Те се готвят да си тръгнат, но са изненадани да видят Теджал в черна рокля. Рамила се шегува, че облеклото на Теджал съответства на нейната личност. В къщата на Моди Гопика поднася на чичото на Прия сок, подправен с чили на прах. Прия е бясна и обвинява Гопика, че е изложил чичо ѝ на опасност. Семейство Моди влизат и Гопика се подиграва на Прия и чичо ѝ. Лъжица, открадната от чичото на Прия, пада от джоба му, шокирайки всички и смущавайки Прия.

Прия съобщава на Сакшам, че Гопика е добавила чили на прах в сока на чичо ѝ, към което той е алергичен. Гопика се подиграва на Прия. Прия изразява загриженост, че действията на Гопика са могли да бъдат фатални за чичо ѝ. Гопика продължава да провокира Прия.

Прия обвинява Гопика, че се опитва да изкара чичо ѝ крадец, но Гопика ѝ отговаря, че няма нужда, тъй като всички вече знаят за репутацията на чичо ѝ. Митхила обаче подкрепя Прия. След това Прия обвинява Гопика, че иска да открадне пари и че се опитва да се сближи със съпруга ѝ. Прия заплашва Гопика, но Митхила се намесва, за да попречи на Прия да я удари. Митхила обяснява, че не иска Прия да си нарани ръката заради някой алчен човек като Гопика.

Митхила зашлевява Прия и я пита дали е възнамерявала да удари така Гопика. Членовете на семейство Моди потискат усмивките си. Прия предизвиква Митхила да удари Гопика вместо нея. Митхила поглежда към Гопика, но Чираг предлага първо да изпробват това върху чичото. Митхила се съгласява и се насочва към него. Чичото се паникьосва и успява да избегне шамара на Митхила, като споменава, че е дошъл да провери как е Прия и си тръгва, след като тя е добре.

В стаята си Прия се вглежда в отражението си в огледалото и забелязва отпечатъците от пръстите, останали от по-ранния шамар. Тя се замисля за парадоксалното възприемане на такова насилствено действие като проява на обич. Тя поставя под въпрос крайностите на това поведение, чудейки се до какво може да прибегне някой, когато изразява омраза, ако така изразява любов.

Сакшам влиза в стаята и сяда до Прия. Любопитен за изражението ѝ, той шеговито предполага, че тя може да е емоционална заради подкрепата на Митхила. Озадачена, Прия пита как един шамар може да се разглежда като подкрепа.

Сакшам обяснява, че Митхила изпитва издръжливостта на Прия. Той добавя, че Гопика може би изпитва ревност спрямо Прия, защото е очаквала семейството да се върне при нея, но сега това е малко вероятно. Той насърчава Прия да се усмихне, но тя продължава да се колебае. Сакшам обещава да направи "магия", която ще я накара да се усмихне. Смутена, Прия го поглежда.

С усмивка Сакшам разкрива датата на срещата им за регистрация на брака и разкрива, че Митхила е попълнила формуляра. Тази възхитителна новина обзема Прия от радост и тя прегръща Сакшам, изразявайки любовта си към него. Докато двамата споделят този интимен момент, Гопика влиза в стаята и става свидетел на прегръдката им.

Хитен и Рамила пристигат в кафенето, където ще се срещат с Киара. Те са изненадани от това, че всички са облечени в черно и червено. Рамила се кара на Хитен. Тя нарежда на Хитен да се обади на Киара. Хитен се съгласява и решава първо да отиде до тоалетната, оставяйки Рамила сама.

Теджал пристига в кафенето заедно с колегата си и е изненадана от това, че всички са облечени в черно и червено. Теджал решава да съобщи на Радж, че не може да се срещне с него днес, а Хитен решава да съобщи на Киара, че ще се срещне с нея някой друг ден. Хитен се радва да получи обаждане от Киара, която му казва, че не може да се срещне с него точно сега. Когато Теджал тръгва да си ходи, тя случайно се сблъсква с Хитен.

Изненадани да се видят, Хитен и Теджал осъзнават, че са говорили с един с друг. Теджал се кара на Хитен. Рамила, която е наблюдавала, се обажда на Киара. Шокираното изражение на Теджал привлича вниманието на Рамила и я кара да се приближи до тях. Рамила обвинява Теджал, че флиртува с мъже, но Теджал се защитава, като обяснява, че го прави, за да печели пари. Теджал контрира, като обвинява Хитен, че ѝ изневерява, и казва, че ще поиска развод и издръжка. Рамила се хваща за гърдите и пада на земята, шокирайки Хитен и Теджал.

Междувременно в кухнята влиза Сакшам и забелязва притеснението на Гопика заради постоянните прегръдки на Прия.Той успокоява Гопика и закачливо я моли да отговори на неговото "Обичам те". Когато Гопика се колебае, той шеговито я нарича "Сита". Гопика предлага да изключи газта и когато Сакшам изключва газта, Гопика му признава любовта си, което кара Сакшам да се развълнува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Безкрай

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи във финала

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 70

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 67