Актуално В програмата

По PRO.BG започват две токшоута: „Запазено за жени" и „Запазено за мъже

Добави коментар

По PRO.BG започват две токшоута: „Запазено за жени" и „Запазено за мъже. На 10 и 11 април ще започне епичната битка на мъжкото и женското начало.
По PRO.BG започват две токшоута: „Запазено за жени" и „Запазено за мъже". На 10 и 11 април, в ефира на PRO.BG ще започне епичната битка на мъжкото и женското начало.

Първата стъпка ще направят дамите в събота, точно в 11.00 часа, когато е първото издание на предаването „Запазено за жени", с водещ Диана Алексиева.

Господата ще отвърнат на удара в неделя, отново в 11.00 часа, когато е зоната с надпис „Запазено за мъже", с водещ Елена Кръстева.

Кое вълнува повече съвременната жена? Изневярата или коя е най-подходящата рокля за вечерно парти. Коя е най-подходящата бира за мъжа и как трябва да ходи - гладко обръснат или с брада на три дни.

Диана Алексиева, позната от "Българският Топ 100" по БНТ, ще бъде водеща на предаването за дамите. А водещ на това за господата - Елена Кръстева, която зрителите на PRO.BG помнят от риалити проекта "Новото лице" на "Градски легенди".

В първото издание на "Запазено за жени" Алексиева ще разговаря с Азис. Певицата Йоана и адвокатът Добромир Банев пък ще дискутират на тема "Манията фейсбук". В мъжкото шоу първият гост ще бъде актьорът Васил Мавриков. Той ще разкаже пред водещата дали е истина, че е получавал заплахи за убийство, защо напусна "Господари на ефира" и вярно ли е, че е намерил жена си на промоция. В предаването ще гостуват още Орлин Павлов и Цанислав Стойков.

Двете нови предавания са по оригинална българска „рецепта", създадена от ShortCut Productions и Георги Тошев. Всяко едно от тях е съставено от две части. В първата известни личности коментират теми, свързани с живота и поведението на жените, съответно мъжете, а във втората зрителите ще се срещнат с някои от най-успелите и популярни българи, както и да надникнат по един необикновен начин в личния им живот.

Двете предавания тръгват в ефира на PRO.BG този уикенд - на 10 и 11 април. "Запазено за жени" ще бъде излъчвано всяка събота от 11 ч, а  „Запазено за мъже" - всяка неделя пак от 11 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Запазено за мъже , Запазено за жени

„Запазено за мъже”: Българският бодигард Здравко Леков разказва в как е спасил живота на актрисата Скарлет Йохансън

Богдана Карадочева разказва за смъртта на баща си тази събота в „Запазено за жени”

Теди Кацарова се е запознала с баща си, когато била на две години

Юлиян Вергов и Владо Карамазов се карат за гуменки

Криейтив директорът на Google в ексклузивно интервю за Запазено за мъже