Актуално Други

Снимките на сериал „Стъклен дом” стартират на 15 февруари

2 коментара

Стефан Данаилов - гостуваща звезда в новия български сериал „Стъклен дом”, който зрителите на bTV ще проследят тази пролет.
Стефан Данаилов - гостуваща звезда в новия български сериал „Стъклен дом”, който зрителите на bTV ще проследят тази пролет.

Снимките стартират на 15 февруари

Стефан Данаилов


Една от емблемите на българското кино и театър Стефан Данаилов ще вземе участие в новия български сериал „Стъклен дом”, който зрителите на bTV ще проследят тази пролет. Той ще бъде гостуваща звезда в ролята на Димитър Касабов.



Зрителите ще имат възможност да гледат и други популярни български актьори като Юлиян Вергов, Калин Врачански, Елена Петрова, Яна Маринова, Стефка Янорова, Красимир Ранков, Георги Кадурин. Младото поколение в сериала ще бъде представено от Бойко Кръстанов, Луиза Григорова, Радина Кърджилова и др. Професионални умения, визия, характер, темперамент са качества, които bTV и изпълнителните продуценти от «Камера» търсеха при подбора на актьорския състав. „От опита ми във филма „Мисия Лондон”, където работих с актьори, снимали се във филми на Гай Ричи и Ригли Скот, мога да заявя, че нашите актьори не отстъпват по нищо нито като визия или пък актьорски талант и възможности», казва изпълнителният продуцент на «Стъклен дом» Димитър Митовски.  

Снимките на «Стъклен дом» започват в понеделник, 15 февруари. Ще се снима на декори и реални локации. Вече текат пробни снимки в специално изградения и обурудван павилион. Част от снимките ще се осъществят в столичен мол, тъй като съдбите на героите са свързани с мола. Персонажите в сериала ще пресъздават сложните взаимоотношения във всички възрасти. Това което се случва в «Стъклен дом» се случва и в съвременната българска дейвствителност.

«Стъклен дом” не е сериал, адаптиран по чужд формат, a авторска идея. Сюжетните линии са няколко: любовна, криминална, бизнес, тийнейджърска и комична. Стъкленият дом е светът на тези герои, който е бляскав, но крехък като стъкло. Много от актуалните проблеми от медиите ще присъстват и в историята.  
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Стефан Данаилов

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година