Архив VIP Dance

VIP dance стартира на 7 септември по Нова ТВ

Добави коментар

На 7 септември стартира VIP dance - шоуто, което ще търси любимите танцьори на България в ефира на Нова телевизия.
VIP dance стартира на 7 септември по Нова ТВ На 7 септември стартира VIP dance - шоуто, което ще търси любимите танцьори на България в ефира на Нова телевизия.

Стартирайки на време с подготовката, продуцентите от Old School успяха да изпреварят конкуренцията и си осигуриха най-доброто жури в лицето на Нешка Робева и Галена Великова, най-добрите водещи на подобен род формати - Иван и Андрей, най-добрите танцьори сред VIP-овете и най-добрите български професионални танцьори.

Така зрителите на Нова телевизия могат да са сигурни, че ще са свидетели на един спектакъл, пропит от „убийствено желание за победа”.

„Избрах да участвам във VIP dance, защото имам доверие на екипа на Old School. Миналогодишния ми опит с тях показва, че изборът на правилния продуцент е от решаващо значение за качеството на продукцията”
, коментира Трендафил Сърмов - един от най-успешните латино танцьори в България и собственик на Денс академията в София.

„Това, което ме спечели в идеята на Нико, е този път да представим на България едно наистина оспорвано танцово състезание. Звездите, които продуцентите поканиха за участие, са и изключителни танцьори. Това означава, че ще има много оспорвана битка за победата, което допълнително ме мотивира. Освен това колегите хореографи са каймака на танцовото общество в България. Ако тази година има истинско танцово шоу, то при всички положения ще го дават по Нова. Това, което правихме миналата година е детска приказка в сравнение с това, което предстои. Още не е почнала истинската дандания, а половината от нас едва дишат. Ще е велико”, допълни Трендафил.


Професионалните танцьори, които ще мерят сили във VIP dance, са:


Трендафил Сърмов

Трендафил Сърмов

Той е в TOP 50 на световните състезатели по бални танци. Шампион е на България за 2006 г. и е участвал в много национални и международни шампионати.  Носител е на  почетна награда от Министерството на спорта за активната му дейност по популяризирането на танцовата култура и многобройните награди, които печели за България на световната денс сцена.

Елена Добрикова

Професионален танцьор по бални танци, чиято страст обаче са и модерния балет и традиционните български танци. Тя е сред най-награждаваните български състезатели, както от български, така и от международни състезания. За 2008 г. е вицешампион на България и на Купата на България.

Елица Павликенова


 Елица Павликенова

Професионален танцьор, специализиран в хип хоп техниките, въпреки че започва кариерата си с ритмичната гимнастика. Тя е европейски шампион по ритмична гимнастика за 1996 г. Добре познато лице от много музикални клипове и част от най-успешните български денс формации.

Петя и Сашка Димитрови
Сред професионалните танцьори във VIP dance има и две сестри, които са изключително атрактивни танцьорки. И двете са работили като хореографи и танцьори с най-популярните поп музиканти и танцьори в България, имат собствено студио Dance Zone. През 2007 и 2008 г. Петя е гост хореограф в телевизионните предавания „Мюзик айдъл” и ”Пей с мен”. Има опит и в киното - хореограф на Хилъри Дъф в нейния последен филм „Война ООД”, участва също и във филма „Кодът” с Антонио Бандерас. През 2006 г. Сашка Димитрова създава и става хореограф на Dance Team CSKA - мажоретния съста на баскетболния отбор на ЦСКА.

Рангел Спиров
Той е трикратен шампион на България по латино танци и полуфиналист в Европейския шампионат.

Кремена Тодорова

Тя е сред най-младите успешни професионални изпълнители на бални танци. Неколкократно е вицешампион на България при юношите.

Раул Торес

Раул Торес

Раул е добре познат професионален танцьор от най-известната кубинска танцова формация Cabaret Tropicana. Спец във всички латино танци, но едновременно с това и в хип-хопа, модерния балет, джаза, класическия балет и брейка.

Анета Авакиан

Художествената гимнастика е в кръвта й, но нейна страст са и модерния балет, рока, аржентинското танго, етно и джаз танците. Тя е трикратен шампион на България по художествена гимнастика и част от националния ни отбор. Работи активно с Нешка Робева и в момента танцува в нейната трупа.

Атанас Месечков

Атанас Месечков

Един от най-добрите български танцьори и учители по танци. Той е шампион на България по латино танци за 2005 г., четирикратен вицешампион на България и полу-финалист на турнира "Austria Open 2006 reising stars latin". Представя България в много от най-престижните  шампионати: German Open; Austria Open; Italia Open; Russian Open; Slovenia Open.

Светлин Димитров
Известен професионален латино танцьор и в момента е номер едно в България. Трикратен носител на Купа България и два пъти вицешампион на България в дисциплина латино танци, както и преподавател в Dance Academy Sofia.

Ана Дончева
Професионална изпълнителка на бални танци и салса. Заедно с Трендафил Сърмов е сред създателите на Dance Academy Sofia. Носител на много награди, сред които Купата на България, включително и шампионска и вицешампионска титла на страната.  Медалист в много национални и международни състезания по танци, Ана няколко пъти е класирана в ТОП 100 на най-добрите изпълнители на бални танци в света.

Алфредо Торес

Алфредо Торес

От 18-годишен кубинецът Алфредо Торес Хурейдини се отдава професионално на танците. Обучението му в Националната школа по танци в Куба по модерни танци, джаз балет, капоейра, популярни танци, румба, гуагуанко и др. му отваря вратите и става част от най-известната кубинска танцова формация Cabaret Tropicana. От 2001 г. е в България, където открива собствено студио с курсове по салса, румба, гуагуанко, модерен балет и брейк.

Деан Стефанов
Професионален танцьор е по бални танци, но е посветен и в салсата и МТV танците. Двукратен вицешампион на България при младежите, с много награди от български и международни състезания. Финалист в международни  турнири в Австрия, Словения, Сърбия и Румъния. Част от националния отбор на България по бални танци в периода 2005 -2007г. и участник в световния шампионат за латино танци в Тампере, Финландия.

Маргарита Будинова

Маргарита Будинова

Марго е основател и ръководител на балет „M dance”, който работи с най-известните български поп звезди. Тя започва кариерата си като класическа балерина, но по-късно специализира джаз, бродуей и хип хоп.

Димитрина Русева
Популярна танцьорка от трупата на Нешка Робева. Завършва български фолклорни танци, но се занимава също с рок танци, аржентинско танго, хип-хоп и салса. Димитрина има собствено танцово студио.  

Яна Акимова

Трикратна шампионка на България по латино танци и един от танцьорите с най-много награди в България. Едва 12-годишна, тя става шампион на България сред юношите, а по-късно се премества в Италия, за да учи танци при Карълайн Смит. През 2009г. тя и нейният партньор са класирани в ТОП 35 танцови двойки в света на танцовия фестивал в Блекпул. Носител е на над 100 отличия и награди.

Лъчезар Тодоров

Професионалист по бални танци и в момента има собствена школа в София. Притежава много награди от национални и международни състезания. Хореограф и изпълнител в много хитови музикални клипове.

Костадин Костадинов
Професионален танцьор по салса и хип-хоп, като също така е специализирал джаз-балет, контемпорари и  Free style. Той е тренирал латино танци в най-престижните школи с Памбос, Мигел Родригес и Алфредо Торес. Добре познато лице от много видео клипове, реклами и телевизионното предаване „Стар академи”. Костадин е работил като танцьор в Турция, Гърция, Германия, Холандия и Англия.

Лили Величкова

Лили е сред най-награждаваните Български състезатели по латино танци. Има спечелени 23 медала и 15 купи и трофеи от национални и международни състезания. Лили преподава латино танци в обновената Танцова Академия в София.

Георги Иванов Енчев – Гош  

Георги Иванов Енчев – Гош
   
Той е човекът, който заряза Бродуей, за да участва в предаването на Нова телевизия - VIP Dance. Спец в  хип хопа (ню стайл, кръмпинг, попинг, хаус), брейк денс, стрийт фънк, джаз, МТV денс, шоуденс. Гош започва да практикува хип-хоп танци през 1998 и четири години по-късно става един от основателите на училище за хип-хоп и съвременни улични танци – the Center. The Center диктува модата в уличните танци в България и е удостоено с много награди от международни състезания като хип-хоп конкурсите в Торино и Бремен, както и от Европейския шампионат по хип-хоп танци.

Милен Данков
Хип-хоп танцьор с много появи в телевизията. Като хореограф участва в няколко ТВ проекта, сред които „Мюзик Айдъл” и „Танцувай с мен” и в клиповете на някои от най-известните поп звезди в страната. Преподавател е в Studio Dance Zone.

Димитър Божилов - Мако

Димитър Божилов - Мако

В периода 1989-1999 г. Димитър учи бални танци и участва в много национални и международни шампионати. Едновременно с това открива страстта си и към брейк денса и през 1996 г. започва да тренира с известната формация ELECTRIC FORCE. Така получава покана за участие в официалното английско първенство по брейк денс в Лондон. През 2000 г. е член на журито в международно състезание по брейк денс в Австрия, а заедно с Electric Force Crew става шампион на първото българско състезание по брейк “B-BOYS BREAKDOWN session1”.

Ралица Мерджанова
Професионален танцьор по бални танци, но специализира и хип-хоп, бели денс, Бродуей, акробатичен рок енд рол и др. Сред най-признатите състезатели, тя е носител на Купата на България в две поредни години, като представя страната на Световния младежки шампионат по латино танци във Велс, Австрия. През 2007 прекратява кариерата си на състезател и започва да преподава в Dance Academy Sofia.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance