Преминете към основното съдържание

Коментари за
„Пресечна точка“ с водещ Михаил Дюзев – новото публицистично предаване


„Пресечна точка“ с водещ Михаил Дюзев – новото публицистично предаване

Към текста

Стартът на новото публицистично предаване „Пресечна точка“ с водещ Михаил Дюзев е на 19 октомври 2020

Гергана Ивкова

от Гергана Ивкова • 16.07.2021

Опитвам се да ви гледам и стигам до заключението, че не различавате от всички други "журналистически" трикове.Ако ще каните хора да коментират собствените си виждания , без да им задавате въпроси- защо сте там?По същата логика се водят и други предавания.По мое мнение не канете омръзналите на всички известни "туристи" по студията.Катете хората , които Ви пишат например.Тяхното мнение е важно и интересно.Неприятно ми беше да слушам плачливата защита по темата Пирогов.Защо не ги попитахте как са се озовали хоспитализирани хора, без те физически да са били???????

Христо

от Христо • 12.07.2021

Защо допускате толкова прост човек като Ивайло Пемчев да упаства в предаването ? Не го познавам ,но ми направи впечатление , че е типичния хейтър ,който говори изключително неправилно и фобетично ,и гранатически.

Ивелина

от Ивелина • 05.07.2021

Оп-а-а, кой се появи в седмицата преди изборите?! Самият той, господин Харизанов-член на партия "Герб"! Хитър ход на продуцента да се агитира легално и безплатно цяла седмица по Нова ТВ!

Москов

от Москов • 29.06.2021

ПОРЕДНОТО ТВ-ПРЕДАВАНЕ, КОЕТО СЕ ГЛЕДА САМО ОТ РОДНИНИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ!

Ран Босилек

от Ран Босилек • 25.06.2021

Мда, наистина е добре да се канят умни хора, ама май не те искат да участват в такава безсмислена говорилня! Ето и тази седмица някаква певица стоеше пет дни да запълва бройката....

Обективен

от Обективен • 25.06.2021

За мен в предаването не се канят инакомислещите представители,за да се стигне до пресечна точка.Тук се канят хора явно от протестиращите за да водят целенасочена пропаганда срещу Герб! Водещия погледни едно предаване на големия Коритаров и се учи,не бъди от зависимите.

Дора Момекова

от Дора Момекова • 14.06.2021

Колко е приятно, като каните умни хора, които имат какво да кажат и не са ничии тролове!

теодор карамочев

от теодор карамочев • 08.06.2021

Ще пресметна колко пъти поканихте за седмица във вашата телевизия доц. Стойчев. Може би защото малко му остава. Като стане на моите години ще се срамува той и този който го кани.

Ран Босилек

от Ран Босилек • 03.06.2021

МОСКОВ Е ЧОВЕК НА ПРОДУЦЕНТА, ЗАТОВА СЕ ДЪРЖИ НАГЛО!

Пламен Христов

от Пламен Христов • 02.06.2021

Москов не го ли прибраха санитарите, в рекламите бре.

Ivalyo

от Ivalyo • 01.06.2021

АЙ СПРЕТЕ ГО ТОЯ ГОСПОДИН МОСКОВ ВЕ - това е толкова неуважителен ИДИОТ, и толкова НЕКОМПЕНТЕНТЕН ЧЕРВЕЙ . МАХНЕТЕ ГО Е - излагате се!!!!!

Емил

от Емил • 31.05.2021

И тази седмица има един, който като Христо Стоянов ще брани като Матросов господаря си! Моля водещия, не позволявайте на Москов нагло да прекъсва, когато говори дамата!

Ран Босилек

от Ран Босилек • 28.05.2021

Тук има дискриминация!

Ивелина

от Ивелина • 28.05.2021

Този ХРИСТО СТОЯНОВ е голямо недоразумение! Моля, подбирайте си гостите!

Ран Босилек

от Ран Босилек • 28.05.2021

Такова недоразумение като ХРИСТО СТОЯНОВ, отдавна не беше се появявало в БГ ефира! Ама моля Ви, подбирайте си гостите!

Филипа

от Филипа • 25.05.2021

Искам да попитам,след като има дебати за добавките за пенсиите,защо няма дебат и за това как втората година от майчинството е фиксирана на 360лв.,и как за децата няма средства,а за пенсионерите има?

Berdzh Vartanyan

от Berdzh Vartanyan • 04.05.2021

Внимателно гледам и слушам предаването.
В днешното предаване с участието на Михалев,Бабикян и господин Димчев (дано не е погрешно,струва ми се,че водещият не направи забележка на първите двама.
Говориха врели-некипели,като чели са на уличен протест или в парламента.Многондобре познавам работата им от последните 10 год.Не са еволюирали и с половин грам.Да,на Бабикян това му е работата да манипулира и други дейности.Да не говорим за Михалев.За всички проблеми на " най бедния народ"са виновни други- управляващите.Да 500 Хил .бедни автомобила тръгнаха на път.И всеки друг е виновен,но не и масата,водачи,пътници.
А на Михалев,личната трагедия от ковид епидемията го превърна в тирада ,също и Бабикян.
В страна,като Великобритания се ваксинираш само когато бъдеш поканен и само с Астра Зенека.Единствено ние в България бяхме с най меките мерки и с зеленикоридори по избор.Този филм,който го разказват Вашите канени гости да ги разказват на хора,които не говорят български.Единствено те сеизлагат!
Спирайте ги,защото хубавото предаване го обръщат на пазарен глъч.
Дали не им липсва и дом.възпитание!
Ако трябва сменете името на предаването.От пресечна,да бъде Подменената точка!

Соколова

от Соколова • 04.05.2021

Тенденциозно предаване. Спирам да Ви гледам...

Marko Todorov

от Marko Todorov • 28.04.2021

Тази седмица май няма пресечна точка, защото линиите на събеседниците са успоредни.

Ивелина

от Ивелина • 21.04.2021

Как е възможно в национален ефир да звучат думи като тези на журналиста Виктор Попов за Априлското въстание - "Няколко заклани, няколко убити"!

Ран Босилек

от Ран Босилек • 20.04.2021

Журналистът Виктор Попов - много неподготвен по темата за Априлското въстание! Чети повече Викторе, не е срамно!

Емил Соколов

от Емил Соколов • 07.04.2021

Браво на проф. Илчев, че назова един от виновниците за опростачването на българите! След десет години невеж премиер, следват още десет години чалга! Общото между тях е, че имат афинитет към чуждите езици!

Екатерина

от Екатерина • 02.04.2021

Защо не питате Сачева за пенсиите...Аз съм с 44г.8м. стаж в производството и знаете ли каква пенсия ми дадаха....274лв и 30ст.Като питах пенсионното знаете ли какво ми отговориха...рано съм се родила....Искам си парите дето съм ги отработила за тези години...Нека тя да идам тези пари за един месец и да и гледам сеира как ще искара....Поли Русева

от Поли Русева • 29.03.2021

Харесвам предаването,Допирна точка.Защо не се изчакват,когато разговарят помежду си? Надвикват се и нищо не се разбира!

Синя сова

от Синя сова • 04.03.2021

Днес (04.03.2021)"Пресечна точка " беше направо отчайваща! Първо -забрана за тържествата по случай Националния празник на България имаше! Цвета Караянчева първа нападна президента с грозно изказване пред журналистите! Президентът отговори сдържано пред журналистите по този проблем със забраната! Но речта му пред паметника беше изключителна. Кратка и ясна , с признателност към загиналите на този паметен връх ...
А суперлативите към простотията на бойко със подаряването на сакото , бяха направо лицемерни! Отвратена съм от безпочвените им нападки спрямо Лаура Кьовеши!
За мен бойко е престъпник , който го е страх от вероятността да остане извън властта...той явно е готов и панталоните да свали , стига да е сигурен , че ще гласуват за него...тъпо беше ! И лицемерно!

„Пресечна точка“ с водещ Михаил Дюзев – новото публицистично предаване Как ще коментирате това?
„Пресечна точка“ с водещ Михаил Дюзев – новото публицистично предаване
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.