Преминете към основното съдържание

Коментари за
На кафе


На кафе

Към текста

На 16 февруари, веднага след сутрешния блок, в ефира на „Нова телевизия”, се завръща още една легенда – „На кафе” с Гала. Обичаната от зрителите водеща ще посреща гостите си в студио с нова визия всеки ден от 9:30 до 11:30 ч.

Георгиев

от Георгиев • 22.03.2024

Здравейти Дами и Гспода

Искам да споделя мнение за "на кафе " с Гала .
Винаги когато почне сменям канала . Толкова тъпа предаване. Особенно с резонната Патрашкова . Доста е дразнещо .
Препоръчвам пржмяна или премахвани .
Поздрави

Svetla Videnova

от Svetla Videnova • 19.01.2024

Здравейте
Найстина се натискам да гледам и чуя нещо в "на кафе"..
Прочетох и малко от забележките на зрители,по повод "говорилнята,вземане на думата по средата,найвече от Гала и т.н..моля ви,най малкото дразни надговарянето един връз друг и нито е възпитателно,за по младите,макар че може би не е гледано от тях..
Все пак,обърнете внимание,ужасно е,за ваше добро е.

Катерина юПанайотова

от Катерина юПанайотова • 17.11.2023

...,защо ни го причинявате това с тази, Здрава ..бе хора ,ми тая жена е за лудница не за тв предаване.Та това ли заслужаваме да ни направа някаква малоумна с тъпи истории и да ни изчервяване с присъствието си.Не ни ли стига цялото тъпо предаване и постоянното Ъ- кане на всяка дума ,на изчерпалата се водеща...как не се научи тая Гала да не удължава всяка дума с ъъъъ...ми изпратете я на логопед,не само острови да обикаля...Отдавна съм решила да не гледам това предаване щото ми се гради вече от присъствието и ъ..кафето и ,толкова ограничена жена не бива бе ...какво като е приятелка на шефовете и..ние длъжни си сме да ни травмира....като....готвач..ъъъъ,колегата..ъъъъ...подправкатъъъъъ....ужас ..и стреса...кво е това лансирана на тая водеща ...( отврат)..

Деница Малчева

от Деница Малчева • 24.07.2023

Здравейте! Искам да попитам само едно нещо-защо го държите този пипон Патрашкова, която е толкова смешна всеки път с тези очила в ефир, че се превръщате в комедийно шоу?!?!?! И аз, и бившият ми мъж, и сегашния ми мъж, и майка ми и сигурна съм, още много други хора спират да гледат предаването, защото тази жена е отвратителна и дразни според мен само ви сваля рейтинга! Без нея предаването ще бъде далеч по-добро!

Ita

от Ita • 20.07.2023

Това предаване вече прилича на говорилня.. досадно, само празни приказки и тъпкане с храна.. не е ли време празнодумците да бъдат сменени , да си ходят в театъра… или да се пенсионират… започва да прилича на кокошарник

Люсиена Прокопиева

от Люсиена Прокопиева • 14.03.2023

От години не съм гледала предаването,но днес реших да погледам.Гледах само 5 минути,защото получих главоболие от цялата какафония.Поне 2 или 3 от присъстващите говорят едновременно и нищо не се разбира.ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЛУШВАТ!!!Няма ли режисьор,който да въведе ред?

Светла Шенкова

от Светла Шенкова • 07.02.2023

Моля, кажете на Вашата коментаторка - гимнастичката Елизабет Методиева да говори правилен български език. Пример от днес - "той тича "ПО" нас" - да, това е шопският диалект, но все пак говори по национална телевизия. Въобще не коментирам "мекането" й.

Светла Шенкова

от Светла Шенкова • 27.05.2022

Знаем, че т.н. Андреа Банда Банда е учила в чужбина и знае английски език. Но защо трябва всеки път да го демонстрира? Все пак е в предаване, в което се говори на български език. Един пример от днес "...ugly fashion, т.н. trend..." От всички думи само една е на български - т.н. Разбирам, ако няма съответствия на български, но има и те са в употреба. Казвате, че не обръщате внимание на нашите коментари - защо, ако са основателни??? И нека чуе как говорят Гала, г-жа Патрашкова, Ромина, Дарин Ангелов. Може пък да научи нещо. Май е на - добре да напусне екипа, много е зле.

Сияна Петрова

от Сияна Петрова • 22.02.2022

Здравейте

Хубаво предаване, но бих искала да има и една рубрика за екология(това което се прави по света например )вместо постоянно да се говори за инфлуенсъри,актьори и т.н.всякъш света се върти около това.
Намирам също че Дарко става прекалено натрапчив и саморекламиращ се.

Рейна Атанасова

от Рейна Атанасова • 02.06.2020

Първи юни е Светъл празник, защото е ден на децата ,,Ангелите ,, на планетата Земя.
Да учим децата на майка България на родолюбие и познание към миналото.
Днес втори юни е Героичен и безсмъртен празник на Ботевата чета. Поклон !
У тях е говорело чувството на дълг към родината и то е по-силно от всички други чувства. Дългът ги кара да се хвърлят в боя, без да мислят за себе си.
Днес 02.06.2021 в предаването " На кафе " на Гала обсъждаха и даваха сведения за Априлското въстание и Христо Ботев. Това ми хареса, но защо никой не спомена за Райна Попгеоргиева и нейният живот след освобождението и най-вече за тримата й сина, репресирани и измъчвани след 9 септември 1944 год. Когато е останала вдовица с шест деца е поддържала тесни връзки с Венета, вдовицата на Христо Ботев. Слава Богу , Райна Княгиня не е могла да види репресиите срещу тримата й сина от комунистическата власт. Защо не направите предаване за летците - изтребители и тяхната съдба след деветосептемврийският
преврат ? Тогава ще повярвам, че уважавате и се покланяте истински пред всички загинали българи в името на майка България. Децата и всички българи трябва да знаят и да отсеят доброто и злото в нашата история. Така ще раснат и пораснат без заблуди и промиване на мозъци а ще се научат да обичат родината си и да имат дълг към нея.

мария

от мария • 26.05.2020

Изключително тъпо предаване с тъпи водещи "панелисти".
Това са най лесно изкараните пари.

Ваня

от Ваня • 07.05.2020

По принцип предаването, има интересна концепция но.Първото, което искам да кажа е ,че могат малко да се изслушват ,защото когато започнат, всички да говорят става много неприятно.Втората ми забележка е отправям апел към стилистите на предаването .хора моля ви много внимавайте как се показвате в ефир защото съм забелязала че напоследък май ви е завладяла модата на 70сете или 80 дете години на 20 век.което лично на мен ми е много смешно.и третата ми забележка е Анди голяма сладурана си но бих те посъветвала когато започнеш да говориш да говориш по бавно и по спокойно!!! Защото когато човек те гледа отстрани и му става смешно.все едно още малко и ще те набият

Ана

от Ана • 29.04.2020

Аз съм една от почитателките на "На кафе", харесва ми като концепция. Но признавам, че когато Анди започне да говори, намалявам звука, защото дразни слуха. Бих я посъветвала да поработи върху това да не вика, когато говори в ефир. Не е зле да потърси професионална помощ и да подобри начина на говорене, за да избегне това викане, задъхване, заекване и прочие, което определено дразни. Успех!!

Теменужка

от Теменужка • 27.04.2020

Криси днес е особенно очарователна!Страхотна визия ,както всеки ден!Браво Криси!

Ваня

от Ваня • 16.12.2019

Представи си скара се на Влади че и отнема от времето да грачи глупости Пак Патрашкова и пак смених канала А иначе ми се ще да ви гледам ама няма да се нервирам с госпожа всезнаеща Да си грачи

Валя

от Валя • 13.12.2019

Пак патрашкова поучава как се гледат деца Чак размаха пръст Брей тази жена от всичко разбира да и се ненадяваш

Валя

от Валя • 12.12.2019

Само да не беше грачещата патрашкова самодоволно самовлюбена грачеща като отвори уста и превключвам програмата

кактус

от кактус • 26.08.2019

До кога ще гледаме Патрашкова и оперния певуц да седят и се тъпчат с храна?Да отстълят местата си на млади ,талантливи и гладниЕ

Валентина

от Валентина • 28.02.2019

Здравей Гала,
искам да изразя мнение за третия пол. Всичкия тоя шум е да отклонят народа от важните неща които се случват. Не разбирам каква е тази истерия, след като всеки ден гледаме филми по БГ телевизиите с еднополови връзки било то в женски или мъжки род. Децата са толкова напред в материала и достатъчно умни, че едва ли някой може да им промие мозъците.
Надявам се да го дискутирате в студиото, ако някой от екипа Ви го е прочел.

VILYA777

от VILYA777 • 16.03.2011

Здравейте, бих искала да попитам, как мога да се свържа с редакцията на кафе , или ако е възможно да ми дадете e-mail на Гала. Благодаря!

калинка

от калинка • 23.09.2009

Харесвам предаването ти Гала,а твоя наин на водене е невероятно разчупен,страхотно се справяш !

S

от S • 24.07.2009

Kyde da darim za Elica?

ZAZU

от ZAZU • 04.07.2009

SUPER STE :) A GOTVA4KATA VI E NOMER 1 MALE MN E GOTINA :)

megels

от megels • 21.06.2009

кога ще можем да гледаме рецептите на готвачите и в нета?

dimito

от dimito • 24.04.2009

Гала ще съм ти мнго благодарна..Казвам се Димитрина...от Едно Пловдивско село съм....много поздрави на Кремена..........много и се радвам...

На кафе Как ще коментирате това?
На кафе
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.