Преминете към основното съдържание

Коментари за
M-tel-Megalan


M-tel-Megalan

Към текста

Кристална картина и звук - телевизията достига до вас по оптична подземна мрежа с изключително висок капацитет; качеството на телевизионния сигнал вече не зависи от времето навън.

frustrated

от frustrated • 12.02.2016

MEGALAN вече го няма. Погълна го МТел и съсипа добрата услуга която предоставяше!

Вече повече от месец прекъсванията на интернет и телевизията са ежедневие (Дружба). Многократни оплаквания на различни нива и нищо. Пълна липса на професионализъм, нулева грижа за клиента. Напълно разбираемо. По договор аз имам задължението да плащам, а те имат правото да не предоставят услуга.

След два месеца договорът ми изтича. След това забравям за тях завинаги. Ще си преместя и СИМ картите към друг оператор.

bobim

от bobim • 29.03.2015

Абонирах се за Телевизия + Интернет - в София Център. От 4 месеца имам нещастието да съм техен абонат - навремето бяха най - добрия провайдер в София, сега не могат да се нарекат провайдер ... Прекъсванията за тези 4 месеца на услугите ми са в пъто в повече от колкото съм имал на домашния си интернет за последните 10 години!!!

tiki13

от tiki13 • 21.06.2012

Доидоха инсталираха нет+тв ж сервиза и телевизора които НЕ е плазма в нас на булсатком работи перфектно на кабелна на оптиспринт съ6то работи добре само на мегалан пращи и тия от мегалан даже не настроили исхода компонентен композитен след като барнах там се подобри но не и оправи идваха техници и от девет кладенеца вода ми вадиха че телевизора бил усилен и дрън дрън но не и да проверят дали проблема не е в тях и накрая ми казаха че не ми пречи тва пращене имали друга работа МЕГАЛАН Е ПЪЛНА БОЗА ОТВРАТ Е

M-tel-Megalan Как ще коментирате това?
M-tel-Megalan
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.