Преминете към основното съдържание

Коментари за
Диана Радева


Диана Радева

Към текста

Диана Радева е родена във Варна на 1-ви януари. „Преди години една астроложка ми каза, че при толкова много единици в личните данни е малко вероятно да се омъжа, тъй като мъжете много ще се плашат от мен”.

Анастасия

от Анастасия • 29.01.2019

Диана Радева не е научила най-важното в журналистиката - да бъде обективна. Или се заяжда с гостите в студиото, или им угажда. И много говори. Журналистът с малко думи казва много. Целта й е да изтъкне повече себе си, отколкото другия. Олга Минева я защитава, защото й е близка.

Олга Минева

от Олга Минева • 29.04.2018

Искрено съжалявам като чета всички безкрайно отрицателни мнения за Диана Радева. За мен тя е един от най-добрите водещи, които съм гледала и слушала. Докато работеше в ТВ 7 с удоволствие гледах сутрешния блок. Слет като спряха предаването в BIT Спрях да гледам тази телевизия. Липсва ми нейната интелигентност, уравновесеност и стемежът й да не налага собственото си мнение.

FRR

от FRR • 02.02.2018

BOKLUK

Ivo

от Ivo • 01.08.2017

Много е готина Дианчето, голяма сладурана, много умна и винаги позитивна и усмихната. Прекрасна жена, а тука са я оплюли някакви злобни и завистливи лелки. Диана, супер си! Само като те видя и ми се иска да ти предложа брак, а по принцип не вярвам в брака. Много успехи и любов, Дианче! Целувки, бебчо!

росита

от росита • 22.06.2017

Изключително неприятна ми е тази Диана Радева. Нито е умна, нито интелигентна, нито хубава. Много дразнещо държание, неприятен глас. Някакво кречетало, което непрекъснато се надприказва . И все оголва едни големи конски зъби, за щяло и нещяло. Отврат. Видя ли я на екрана, сменям канала.

Дани

от Дани • 07.03.2016

Блудкава.

Павел

от Павел • 06.01.2016

Тази жена не става за водеща на предаване. Някой с връзки зорлем я буташе.

Таня Манджукова

от Таня Манджукова • 04.11.2015

Не блести с интелигентност , а с посредственост . Разсъжденията на водещата са повърхностни и не с тежест. Гледа да се хареса на управляващите и засича изказванията ,които застрашават нейния комфорт , което е вид пристрастност .Симпатична на пръв поглед ,но това бледнее пред посредствеността и!

Филип Манукян

от Филип Манукян • 23.10.2015

Неприятна ,дразнеща и не толкова красива за колкото се смята тя самата.Усмихва се и при най-трагичните и неприятни случки ,което е знак не на интелигентност , а напротив на психично заболяване и трябва да обърне внимание на това.Вечно се смеят само маските и тя се стреми към това ,може би да прикрие някои неприятни моменти от личния си живот .Колко беше жалка пред интелигентността речника ,държанието величието на Люба Кулезич !Тя е смешник пред нейното достолепие!Не трябва да се взима толкова на сериозно!

Милко до potv.bg

от Милко до potv.bg • 25.02.2015

Кому е нужна тази рубрика,след като триете всички отрицателни,неприятни мнения за тази водеща?Затова има само едно мнение,единственото "интересно"!

astra

от astra • 12.02.2015

интесно водене на" новини" ,

Диана Радева Как ще коментирате това?
Диана Радева
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.